Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

dm nagradna igra/nagradni konkurs traje od 26.10.2023 do 2.11.2023

Nagrade:

  • 4 x Catrice HOLIDAY UP BOX set

Ukupan broj nagrada: 4

Pravo učešća

Pravo učešća u Nagradnom konkursu imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji, koja u periodu trajanja nagradnog konkursa postupaju na način opisan u ovim Pravilima.

U nagradnom konkursu ne mogu učestvovati lica zaposlena kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji ovog Nagradnog konkursa, odnosno bilo koje lice koje odlučuje o dodeljivanju nagrada, kao i najbliži srodnici ovih lica: roditelji, deca i supružnici.

Kako učestvovati?

  1. Zaprati TikTok profil www.tiktok.com/@dm_srbija
  2. Komentarom ispod objavljenog konkursa na dm TikTok profilu na zanimljiv i kreativan način odgovori na pitanje: Koje ti je omiljeno godišnje doba i zbog čega?

Odabir dobitnika

O dobitnicima nagrada će se odlučivati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. O dodeljivanju nagrada u nagradnom konkursu odlučivaće žiri određen od strane Organizatora koji se sastoji od 3 člana. Kreativnost će biti cenjena na osnovu diskrecione odluke žirija.

Objava dobitnika

Organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 7 dana u komentarima na TikTok videu za ovaj nagradni konkurs organizatora.

Dodela nagrada

Učesnici, koji su imenovani kao dobitnici, dužni su da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave Organizatoru svoje podatke na sledeći način putem TikTok profila organizatora i to sledeće podatke: ime i prezime, kontakt telefon, adresa i mesto stanovanja.

Organizator je u obavezi da isporuči nagradu dobitniku. Ukoliko to ne učini, odgovara za naknadu štete u visini vrednosti nagrade. Organizator kontaktira dobitnika putem dostavljenih kontakt podataka, radi dogovora o preuzimanju nagrada. Ukoliko osoba koja je proglašena dobitnikom odnosno koja je stekla pravo na nagradu postupi suprotno ovim obavezama, odnosno ne pruži potrebne podatke, organizator nije u obavezi da joj dodeli nagradu.

Nedostavljanje nagrade dobitniku zbog netačno datih ličnih podataka, odbijanja prijema ili nepreuzimanja proizvoda se ne može staviti na teret Organizatoru kao neispunjenje obaveze i organizator nema daljih obaveza prema ovim učesnicima.
U slučaju nemogućnosti da se proizvod isporuči dobitniku Nagradnog konkursa, žiri organizatora može izabrati novog pobednika konkursa.

Učestvovanje

Za učestvovanje poseti TikTok profil dm_srbija

Za pravila klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!