Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

dm nagradni konkurs se sprovodi u periodu od 24.06.2024. do 30.06.2024. godine.

Nagrade:

  • 8 x poklon-paket Depend proizvoda

Organizator

Organizator nagradnog konkursa je dm drogerie markt d.o.o. Beograd, Stopićeva ulica br. 8, 11070 Novi Beograd, PIB: 100049486, MB: 17411195

Pravo učešća

Pravo učešća imaju fizička lica koja su navršila 18 godina, koja su državljani Republike Srbije sa prebivalištem u Republici Srbiji. U konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora i lica koja su na bilo koji način učestvovala u pripremi ili realizaciji konkursa, kao ni njihovi najbliži srodnici.

Kako učestvovati?

Da biste učestvovali u nagradnom konkursu, molimo vas da:

Oglasi
  1. Posetite sajt activebeauty.rs
  2. Odgovorite na postavljeno pitanje (Ukoliko želite da svoju makeup rutinu upotpunite Depend proizvodima podelite sa nama način na koji vi oblikujete i negujete vaše obrve i nokte, a mi ćemo 8 najkorisnijih saveta nagraditi poklon-paketom.)
  3. Popunite obrazac sa potrebnim podacima

Odabir dobitnika

Dobitnici nagrada će se birati na osnovu iskazane kreativnosti učesnika. O dodeli nagrada odlučivaće žiri određen od strane Organizatora koji se sastoji od dva člana. Učesnici će biti obavešteni o odluci žirija putem email-a i activebeauty.rs stranice Organizatora.

Objava dobitnika

Imena dobitnika će biti objavljena u roku od 5 radnih dana putem email-a i activebeauty.rs

Obaveze dobitnika

Dobitnici su dužni da u roku od 5 dana od dana objave odluke žirija, dostave organizatoru svoje podatke emailom: ime i prezime, kontakt telefon, mesto i adresu na koju žele da prime nagradu. Organizator je u obavezi da isporuči nagradu dobitniku. Ukoliko dobitnik ne pruži potrebne podatke, Organizator nije u obavezi da mu dodeli nagradu.

Učestvovanje i pravila

Detaljna pravila nagradnog konkursa dostupna su na sajtu activebeauty.rs.

Oglasi
Oglasi

Za više informacija o pravilima učestvovanja kliknite OVDE.

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!