Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Konkurs se organizuje za period počev od 11.03.2021. do 18.03.2021. preko facebook stranice „Facebook strana dm drogerie markt Srbija“ na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade su:
30 učesnik x 1 GARNIER FRUCTIS SOS REPAIR 10 IN 1 400 ml krema za kosu

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Za učešće na Konkursu potrebno je u komentaru ispod posta na Facebook strani dm drogerie markt d.o.o. odgovoriš na pitanje: Na koji način neguješ svoju kosu?

30 najkreativnijh odgovora dobija na poklon GARNIER FRUCTIS SOS REPAIR 10 IN 1 400 ml kremu za kosu

Svi učesnici moraju biti punoletni. Postavljenje fotografija i komentara sa lažnih profila je zabranjeno. U slučaju da administrator uoči zloupotrebu stranice od strane jednog ili više korisnika mreže, ovi korisnici bez upozorenja biće diskvalifikovani iz konkursa i njihovi sadržaji će biti obrisani.

Žiri dm drogerie markt d.o.o. će izabrati 30 fanova sa najkreativnijim odgovorom.

Nagrada se šalje na kućnu adresu. Nakon završetka glasanja Organizator objavljuje ime dobitnika u roku od 5 radna dana u komentaru ispod Konkursa, odnosno do 25.03.2021. Nakon toga pobednik Konkursa treba da pošalje svoje podatke najkasnije u roku od 3 dana putem email adrese nagradni.konkurs@dm-drogeriemarkt.rs (ime i prezime, adresa, grad, kontakt telefon), najkasnije do 28.03.2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za učestvovanje klikni OVDE

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA