Dove konkurs se organizuje u periodu od 02.09.2019 do 30.09.2019. na teritoriji Srbije.

Nagrade Konkursa su:
– Wellness vikend 2 noći za dve osobe u Hotelu Palić Resort
Paket uključuje:
dva noćenja sa doručkom za dve osobe,
besplatan WiFi u smeštajnoj jedinici,
odjava do 13h,
neograničeno korišćenje korišćenje zatvorenog bazena i fitness centra,
GRATIS termin u SPA&WELLNESS centru u trajanju od 90 minuta
Obezbeđen parking ispred hotela.

Da bi učestvovali u Konkursu, svi zainteresovani koji ispunjavaju gore navedene demografske kriterijume, potrebno je da ispoštuju sledeće korake:
1. Kupe bilo koji Dove ili Dove men + care proizvod u dm Srbija drogerijama na teritoriji Republike Srbije u periodu od 2. do 30. septembra 2019. godine i obavezno sačuvaju fiskalni isečak, koji će služiti za verifikaciju prilikom proglašavanja pobednika;
2. Slikaju se sa svojim omiljenim Dove ili Dove men + care proizvodom. Fotografija prikazuje samo i isključivo jednu osobu – učesnika konkursa, uz neki od Dove i Dove men + care proizvoda. Fotografija treba da odgovori na temu “zašto je za tebe Dove drugačiji”.
3. Postave fotografiju na svom Instagram profilu, obavezno postavljajući hešteg #DoveJeDrugačiji
5. Neophodno je da svim učesnicama budu otključani profili na Instagramu.

Oglasi

Glavni kriterijum prema kom će žiri odabrati tri pobednika je koliko kreativno fotografija i prateći opis fotografije odgovaraju na temu Dove je drugačiji! Budi i ti!, a ocenjivaće se Originalnost fotografije i njen sadržaj, Posvećenost detaljima, Relevantnost za temu konkursa, Pravilno korišćenje heštega i Prisustvo Dove i Dove men + care proizvoda na slici.
– Odluka žirija biće doneta do 5. Oktobra 2019. godine i objavljena na Instagram i stranici kompanije dm_Srbija (https://www.instagram.com/dm_srbija/).
Pobednice će biti izabrane na osnovu kreativnosti fotografije i opisa fotografije po oceni stručnog žirija i definisanim kriterijumima za ocenjivanje, i objavljene na sledećim stranicama 5. Oktobra2019: dm_Srbija (https://www.instagram.com/dm_srbija/),

Imena pobednica će biti objavljena na Instagram stranici dm_Srbija (https://www.instagram.com/dm_srbija/) najkasnije 05.10.2019. Nakon objave, pobednice treba da se jave putem direktne (privatne) poruke na dm_srbija Instagram stranici, najkasnije tri (3) dana od dana objave pobednika sa podacima: puno ime i prezime, datum rođenja, fotografija koja je objavljena na njihovom instagram profilu i sa fotografijom fiskalnog računa koji dokazuje da je pobednica kupila bilo koji Dove ili Dove men + care proizvod u dm Srbija radnjama na teritoriji Srbije tokom trajanja promocije u septembru 2019. godine.

Za pravila konkursa klikni OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA