Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Trajanje:

DIS nagradna igra/konkurs „Prijavi komšiju“ traje od 03.07.2023 do nedelje 30.07.2023. godine do 23.59 časova uključujući oba datuma

NAPOMENA: Druga aktivna DIS nagradna igra „Bodove sakupi, poklone pokupi“ traje do 31.082023, a pogledaj ju na linku:
www.nagradneigrers.com/dis-nagradna-igra-bodove-sakupi-poklone-pokupi/

Nagrade:

  • 1 x Televizor marke Samsung, model UE65AU7172UXXH
  • 1 x konzola za igranje Sony PlayStation 5
  • 1 x plaćeno putovanje i smeštaj za 2 porodice u hotel „Izvor“ u Aranđelovcu (ova nagrada se odnosi na prijavljenog komšiju, i na onoga ko ga je prijavio)
  • 30 x vaučer za kupovinu i DIS marektima u iznosu od 5.000 RSD

Ukupan broj nagrada:33

Pravo učešća

U aktivaciji mogu da učestvuju svi koji su stariji od 18 godina, državljani Srbije i imaju prebivalište u Srbiji i imaju registrovan nalog na sajtu www.dis.rs

Kako učestvovati?

  1. Poseti veb sajt www.dis.rs/prijavikomsiju
  2. Registruj se na sajtu www.dis.rs/prijavikomsiju/prijava
  3. Napiši zanimljivu, kreativnu i inspirativnu priču o komšiji koji je uradio neko dobro delo ili koji često čini dela ili gestove vredne pohvale ili divljenja.

Napomene:

  • Od učesnika se očekuje da na što zanimljiviji način odgovore na postavljeni zadatak
  • Žiri će razmatrati sve odgovore koje ispunjavaju kriterijume i povremeno izdvajati delove iz nekih od poslatih radova i objavljivati ih na Instagram i Facebook stranicama Organizatora kako bi dodatno motivisali pratioce da se i oni priključe nagradnoj aktivaciji.

Odabir dobitnika

Nagrade prve kategorije, kojih ima ukupno 30 i o čijoj dodeli će odlučivati posetioci sajta davanjem glasova (simbol u obliku srca) za priče koje im se najviše dopadaju po kriterijumu kreativnosti i inspirativnosti. Trideset priča koje budu sakupile najveći broj glasova dobijaju nagradu prve kategorije.

Nagrade druge kategorije ukupno 3 nagrade o čijim dobitnicima će odlučivati stručni žiri.

Obaveštenje dobitnika

Autori nagrađenih priča biće izabrani i obavešteni o preuzimanju nagrada najkasnije do dana 04. 08. 2023. godine do 23.59 časova. Obaveštenje će dobiti pisanim putem na mejl adresu koju su uneli prilikom registracije na sajt.

Dodela nagrada

Učesnici su u obavezi da u roku od 48 sati od dobijenog obaveštenja putem mejla, organizatoru odgovore i da potvrde da su obavestili komšiju (odnosno osobu o kojoj su napisali priču) o osvojenoj nagradi i da dostave adresu komšije i komšijin broj telefona.

U slučaju da učesnik u navedenom roku (48 časova) ne obavesti organizatora o prihvatanju poklona, osoba koju je učesnik prijavio gubi pravo na dobijeni poklon i žiri bira sledećeg dobitnika po istim pravilima. Takođe, učesnik aktivacije i prijavljena osoba prihvatanjem nagrade se slažu da momenat uručivanja poklona bude snimljen i postavljen na društvene mreže organizatora.

Ukoliko dobitnik nije sa teritorije Beograda, dužan je da po svoju nagradu dođe na naznačeno mesto u Beogradu ili će mu nagrada biti isporučena na kućnu adresu.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.dis.rs/prijavikomsiju/

DIS nagradna igra traje 30.07.2023, a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!