38 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Dijamant nagradna igra/nagradni konkurs počinje 18.03.2024. u 00:00 časova, završava se 28.04.2024. u 23:59 časova.

Nagrade:

 • 126 x Ananas vaučera na iznos od 10.000 dinara
 • 210 x Ananas vaučera na iznos od 5.000 dinara
 • 1.104 x Ananas vaučera na iznos od 3.000 dinara

Ukupan broj nagrada: 1440

Pravo učešća

Pravo učešća imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koji su stariji od 18 godina.

Pravo učešća u konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod organizatora ili kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju konkursa, kao ni njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

 1. Poseti sajt www.blingbling.rs putem mobilnog telefona i uloguj se (prijavi se ili napravi profil)
 2. Unesi PFR broj sa računa – svaki račun s minimum 299 din Dijamant proizvoda će ti obezbediti učešće u nagradnom konkursu
 3. Igraj igricu
 4. Osvajaj nagrade

PRAVILA IGRICE BLING BLING

Igra se sprovodi na šemi koju čine 42 polja, na kojoj se nalaze različiti simboli.

Simboli koji se pojavljuju u igrici su: Dragulji u četiri boje: crvena, plava, zelena i ljubičasta (u daljem tekstu Dragulji), Specijalni Dragulji, Dijamnati i Lopta.

Cilj igre je osvojiti što više poena. Poeni se osvajaju stvaranjem nizova od tri ili više identičnih dragulja iste boje. Nizovi se postižu pomeranjem dragulja prevlačenjem prstom, a po površini ekrana mobilnog uređaja ili nasumičnim popunjavanjem praznih
polja po algoritmu video igre.

Jedna igra traje 3 minuta.

Pomeranje dragulja: Igrač može pomeriti jedan dragulj na susedno polje i time zameniti mesta sa draguljem koji se nalazi na tom, susednom polju. Ovaj potez je ograničen na susedna polja, horizontalno ili vertikalno, i moguć je samo kada igrač pomeri dragulj na način koji stvara niz od najmanje tri dragulja iste boje u horizontalnom ili vertikalnom smeru.

Rangiranje

Status na rang listi određuje vrstu nagrade koju učesnik može da osvoji.

DNEVNE NAGRADE

Za Dnevnu nagradu se računa najbolji pojedinačni rezultat tog dana (najveći broj poena koje je igrač ostvario u svim odigranim partijama u toku tog dana). Svakog dana biće dodeljeno po 30 dnevnih nagrada.

DNEVNE NAGRADE su podeljene u 3 nivoa:

 • PRVA NAGRADA: 3 x 10.000 din
 • DRUGA NAGRADA: 5 x 5.000 din
 • TREĆA NAGRADA: 22 x 3.000 din

Svaki učesnik u toku jednog ciklusa može osvojiti maksimalno po jednu od tri vrste Dnevnih nagrada (Prvu,Drugu i Treću), što znači da nevezano od toga da li u toku ciklusa jedan učesnik ima više puta najveći rezultat u danu, isti ima pravo samo na po jednu vrstu Dnevne nagrade. Po završetku jednog ciklusa, i početkom novog, učesnik koji je osvojio jednu ili više Dnevnih nagrada u prethodnom ciklusu, može da počne ponovo da se takmiči za Dnevne nagrade u novom ciklusu. U slučaju da učesnik osvoji broj poena koji je dovoljan za osvajanje Dnevne nagrade koju je prethodno osvojio, on se pomera na rang listi na
poziciju ispod a na njegovo mesto će doći učesnik koji ima posle njega najveći broj poena (tačnije,zameniće mesta).

UTEŠNE (CIKLUSNE) NAGRADE

Na kraju svakog ciklusa se dodeljuju utešne, odnosno ciklusne nagrade i to svakog ciklusa po 30 Ciklusnih nagrada (Vaučer Ananas u iznosu od 3.000 dinara) koje se dodeljuju za 30 učesnika sa najvećim zbirnim brojem osvojenih poena u Igrice tokom tog ciklusa, a koji u tom ciklusu nisu osvojili ni jednu nagradu.

 • Ciklusna nagrada – Vaučer Ananas u iznosu od 3.000 dinara dobija 30 učesnika koji imaju Najveći ciklusni broj poena.
 • Za Ciklusnu nagradu se računa zbir svih osvojenih poena u pojedinačnim partijama tokom jednog ciklusa.

Učesnik može osvojiti samo jednu Ciklusnu nagradu u jednom ciklusu i to samo ukoliko u tom ciklusu nije osvojio ni jednu Dnevnu nagradu. Učesnik može osvojiti više Ciklusnih nagrada tokom trajanja konkursa.

Rang lista

Učesnici u svakom trenutku tokom perioda trajanja konkursa mogu da prate rang listu sa svojim i osvojenim poenima ostalih učesnika Konkursa. Rang lista će biti objavljena na sajtu www.blingbling.rs i pristupa joj se putem mobilnih telefona.

Rang listama i listama dobitnika moguće je pristupiti samo putem mobilnog telefona

Organizator će na sajtu www.blingbling.rs objavljivati listu dobitnika koristeći njihove identifikacione nazive ili „nadimke“.

Organizator će na sajtu www.blingbling.rs objavljivati preliminarnu listu dobitnika koji imaju Najveći dnevni broj poena sledećeg dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na dan za koji se nagrada izvlači).

Preliminarna lista učesnika koji imaju Najveći ciklusni broj poena biće objavljena osmog dana u 10:00 časova (sutradan u odnosu na poslednji dan ciklusa). Preliminarna lista se automatski formira nakon prvog preseka, nakon čega sledi provera regularnosti Prijava, te se nakon toga formira finalna lista koja može da se razlikuje u odnosu na preliminarnu listu u slučaju neregularnosti.

Promene u listama će se resetovati nakon svake promene u statusu učesnika ili ukoliko organizator iz bilo kog razloga diskvalifikuje učesnika sa liste dobitnika.

Obaveštenje dobitnika

Organizator će trideset kvalifikovanih učesnika koji imaju Najveći dnevni broj poena kontakirati putem e-maila ili telefona u roku od 5 dana od isteka dana za koji se dodeljuju nagrade radi dodele Dnevne nagrade.

Organizator će trideset Kvalifikovanih učesnika koji imaju Najveći ciklusni broj poena kontakirati putem e-maila ili telefona u roku od 5 dana od isteka ciklusa za koju se dodeljuju nagrade radi dodele Ciklusne nagrade.

Dodela nagrada

Dobitnici Dnevnih nagrada i Ciklusnih nagrada će od organizatora dobiti kod vaučera putem e maila koji će na online prodavnici www.ananas.rs moći da „zamene“ za iznos nagrade koji su osvojili.

Organizator će dnevne i ciklusne nagrade dobitnicima poslati u roku od 10 dana nakon dokazivanja ispunjenosti Uslova Konkursa.

UŽIVANJE NAGRADA

Da bi dobitnici mogli da iskoriste vaučer za kupovinu na on line prodavnici www.ananas.rs potrebno je da se registruju i naprave nalog, a sve prema uputstvu za korišćenje vaučera na www.ananas.rs koje će Dobitnicima biti poslato zajedno sa vaučerom.

Dobitnici mogu da izvrše doplatu za kupovinu ukoliko su izabrali da kupe robu u većem iznosu od vaučera. Ukoliko su izabrali da kupe robu u manjem iznosu od vaučera, vaučer će biti iskorišćen u celosti i Dobitniku neće biti vraćena razlika u novcu.

Dostava na kućnu adresu robe kupljene na www.ananas.rs uz korišćenje vaučera dobijenog na Konkursu „Bling Bling“ je besplatna.

Dobitnik ima 15 dana od dana kada je primio email sa kodom vaučera da vaučer iskoristi za kupovinu na on line prodavnici ananas.rs. Ukoliko to ne uradi u predviđenom roku, kod postaje nevažeći i vaučer se vraća u posed Organizatora Konkursa.

Uputstvo za kupovinu na www.ananas.rs

Organizator će dobitniku poslati kratko Uputstvo za kupovinu na www.ananas.rs. Svu dalju komunikaciju u vezi kupovine na online prodavnici www.ananas.rs Dobitnik će obavljati isključivo sa Ananas.rs direktno putem telefona korisničkog servisa Ananas.rs: 0800 000 111 ili emaila: podrska@ananas.rs

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.blingbling.rs

Za pravila u PDF dokumentu kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
38 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!