4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Dijamant nagradni program lojalnosti traje u periodu od 16.01.2023. do 20.03.2023. na www.dijamant85godina.rs

Nagrade:

 • Karte za koncert Ace Pejovića koji će biti održan 28.03.2023.

Pravo učešća

Pravo na učešće u programu lojalnosti imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kako učestvovati?

 1. Preuzmi i instaliraj besplatnu aplikaciju „Dijamant 85“ koja je dostupna u Google Play i Apple Store prodavnicama
 2. Izvrši registraciju korisničkog naloga
 3. Skeniraj svoj fiskalni račun iz bilo koje prodavnice, kako bi se zabeležila vrednost tvoje kupovine Dijamant proizvoda iz asortimana
  • Ulja
  • Majonezi i Prelivi
  • Kečapi
  • Stoni margarini
  • Dobro jutro margarini
  • Zimnica
  • Dijamant NAČIN
  • Kikindski mlin
  • Planet of plants
 4. Sakupljaj bodove

Registracija

 • Punoletni vlasnik broja mobilnog telefona može izvršiti registraciju na svoje ime. Potrebno je uneti email adresu, potvrditi da je osoba punoletna i prihvatiti pravila privatnosti
 • Nakon unosa podataka i potvrde pritiskom na taster registracija, na uneti email će stići potvrda i na taj način izvšriti registraciju naloga, odnosno uspešno kreirati profil učesnika.

Aplikacija

 • Skeniranje QR koda sa fiskalnog računa može se obaviti tako što učesnik u glavnom meniju aplikacije izabere opciju „Skeniraj“, pritisne dugme „Pokreni kamer“ i usmeri kameru mobilnog telefona na QR kod fiskalnog računa.
 • Nakon uspešnog skeniranja, na ekranu će se pojaviti obaveštenje da je račun dodat u bazu podataka i da će isti biti evidentiran u roku od 48h.
 • Svi fiskalni računi koji su jednom, uspešno uneti u bazu podataka skeniranjem QR koda ne mogu se više unositi i u slučaju ponovnog unošenja, učesnik će dobiti obaveštenje da je došlo do neuspešne prijave i da je račun već iskorišćen.
 • Učesnici u svakom trenutku mogu imati uvid u sve svoje skenirane fiskalne račune, a pritiskom na dugme „Kupovina“ mogu videti sve evidentirane Dijamant proizvode sa računa. Jedan učesnik može učestvovati u programu lojalnosti sa neograničenim brojem računa i može osvojiti 2 karte

Odabir nagrada

Nakon evidentiranih 3.000,00 dinara ostvarujete pravo na prvu kartu za koncert Ace Pejovića koji će biti održan 28.03.2023. godine u Novom Sadu na Spensu sa početkom od 21h.

Za dodatnih 2.500,00 dinara ostvarujete pravo na još jednu kartu

Dodela nagrada

Nakon evedentiranih 3.000, 00 dinara korisnik aplikacije ima mogućnost da klikne na dugme „Pošaljite mi kartu“, koja mu se automatski šalje na e-mail adresu koju je ostavio priliko kreiranja korisničkog naloga.

Pomoć i informacije

U slučaju da aplikacija ne prepoznaje fiskalni račun, na raspolaganju vam je korisnička služba Dijamanta kojoj se možete obratiti putem mail-a support@dijamant85godina.rs

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje preuzmi aplikaciju na Google Play i Apple prodavnici

Dijamant nagradna igra traje do 20.03.2023, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

4 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Jasminka Kuzmanovic
30/01/2023 16:09

Bas me interesuje ko vam je ciljna grupa za ovakvu reklamu?! Ja ne znam ni ko je doticna osoba za ciji koncert delite karte. Samo znam da necu da pripadam toj grupi i da vase proizvode vise necu kupovati. Da mi se ne desi slucajno da me ta seca strefi ( uzgred, znam da ne moze bez mog licnog ucesca)!

Nemanja
01/02/2023 12:05

Zasto ne zelite vise da kupujette?

Jasminka Kuzmanovic
02/02/2023 17:39
Odgovor za  Nemanja

Iz dva razloga. Prvo- jel vi stvarno mislite da je „nagrada“ dve karte za bilo ciji koncert!? Jedino da je Pavaroti u pitanju (da.je ziv) mozda bi bila nagrada. Posto bi ulaznice bile skupe. A ovako…. Za nekog bezveznog tipa ulaznice ne mogu biti bas skupe. Brukate se! A drugo- znase da za svaku reklamu postoji ciljna grupa. Nisu iste reklame za energetska pica i tablete za prostatu . Razlicite su ciljne grupe. E, pa ja ne spadam u nekoga ko bi slusao tog Aca ( posto je Aco). Prvi put cujem za njega i nikad, ama bas nikad nisam cula sta peva. Cak ni koju vrstu muzike.l prema tome nisam vas kupac. Necu da budem u toj ciljnoj grupi. A proizvode koje vi proizvodite proizvode i drugi. Dobro je da imam izbor. A od sada cu voditi racuna da vase obidjem u sirokom krugu!

Jasminka Kuzmanovic
02/02/2023 17:47
Odgovor za  Nemanja

Nisam htela da budem nepristojna. Ali ne mogu da se uzdrzim. Kako vas nije sramota! Ozbiljna firma, slavi tako znacajan jubilej, a daje nagradu od 10000 dinara ( pretpostavljam da te ulaznice nisu skuplje)!! Jadno!