13 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dijamant nagradna igra/nagradni konkurs traje na sajtu www.jelozalegendu.rs od 10.10.2022 do 30.11.2022 godine, u 23:59 časova

Pobednici

Imena pobednika su na linku https://jelozalegendu.rs/pobednici

Nagrade:

 • 6 x vaučer u Gigatronu u iznosu od 300 €
 • 10 x legendarni duks
 • 20 x Dijamant poklon paketa

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nonkursu imaju samo punoletna fizička lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i maloletna fizička lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.

U Konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Nominuj: Napravi legendarno jelo s Dijamant majonzeom ili zamoli mamu/tatu/drugara/ujku da ti naprave ono što kod njih najviše voliš da jedeš. Opiši recept i obvezno napiši ko ga pravi: ti ili netko od dragih ljudi u tvom životu, a u skladu s tim daj im naziv
 2. Fotografiši: Da svima bude jasno zašto baš to jelo zaslužuje Dijamant!
 3. Pošalji: Recept sa nazivom i fotografijom okači na www.jelozalegendu.rs i prati Dijamant profile na društvenim mrežama gde se objavljuje učesnike i rezultate Dijamant Instagram profil i Dijamant Facebook stranica

VAŽNO!

Vaše lajkove za prijavljene recepte možete dati na www.jelozalegendu.rs/galerija

Napomene:

 • Prijavom na konkurs učesnik automatski izjavljuje da na organizatora, bez bilo kakve naknade: prenosi sva autorska prava na njegovo kreativno rešenje
 • Saglasan da organizator ima pravo da objavi rešenje na portalu www.jelozalegendu.rs
 • Organizator ima svako pravo da rešenje preuzme, koristi i objavljuje za svoje potrebe i u okviru svojih medija, bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja, kao i sva prava da kopira, distribuira i javno ih prenosi.

Odabir

Pobednici su oni učesnici koji po mišljenju žirija dostave najkreativnije rešenje.

6 pobednika koji po mišljenju žirija dostave najkreativnije rešenje osvajaju vaučer u Gigatronu u iznosu od 300 €.

30 dobitnika koji osvoje najiše lajkova:

Oglasi
Oglasi
 • 10 JELA ZA LEGENDU koji na sajtu www.jelozalegendu.rs osvoje najviše lajkova, a nisu nagrađeni od strane žirija, nagrađuje se sa deset legendarnih dukseva!
 • 20 JELA ZA LEGENDU koji na sajtu www.jelozalegendu.rs osvoje najviše lajkova, a nisu nagrađeni od strane žirija i nisu osvojili Legendarni duks, nagrađuje se sa dvadeset DIJAMANT poklon paketa!

Lajkovi se daju na www.jelozalegendu.rs/galerija

Objava dobitnika

Dijamant će objaviti pobednike dana 08. decembra 2022. godine na sajtu www.jelozalegendu.rs , kao i na svojim zvaničnim Facebook i Instagram kanalima.

Obaveštavanje dobitnika

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem mejla ili broja telefona, od strane organizatora, uz informacije o pobedi, potpisivanju Autorskog ugovora i primopredaji nagrade.

Autorska prava

Organizator zadržava pravo da sa Učesnicima konkursa koji budu proglašeni za pobednike potpiše autorski ugovor u smislu prethodna dva stava i idućih stavova ovog člana.

Potpisivanju autorskog ugovora će se pristupiti u roku od 15 dana od dana objavljivanja Pobednika u skladu sa tačkom 6. ovog Konkursa.

Autorskim ugovorom pobednici će isključivo ustupiti imovinska autorska prava Organizatoru, a kako bi se kreativno rešenje moglo koristiti u marketinške i promotivne svrhe u službi reklamiranja Organizatora, kao i dati dozvolu da njihovo kretivno rešenje bude prerađeno, odnosno korigovano i stilizovano od strane Organizatora, kako bi se kreativno rešenje uklopilo u standarde Organizatora i stilizovalo na način koji odgovara Organizatoru.

Ustupanje imovinskih prava autora će biti predmetno, prostorno i vremenski neograničeno, bez bilo kakve nadoknade za autorska prava.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Pobednici su u obavezi da u roku od sedamdeset i dva sata (72) od primanja mejla ili poruke odgovore na isti i prihvate nagradu, ali i dostave sve neophodne podatke za isporuku nagrade i potpisivanje Autorskog ugovora:

 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresu prebivališta na teritoriji Republike Srbije
 • *za maloletna lica: Ime, prezime roditelja, broj tekućeg računa

U slučaju da pobednik u navedenom roku (72 sata) ne obavesti Organizatora o prihvatanju nagrade i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za potpisivanje Autorskog ugovora i isporuku nagrade, gubi pravo na osvojenu nagradu i žiri bira Zamenskog pobednika po istim pravilima.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.jelozalegendu.rs

Dijamant nagradna igra traje do 30.11.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
13 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!