10 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Dijamant nagradna igra/nagradni konkurs traje na sajtu www.jelozalegendu.rs od 10.10.2022 do 30.11.2022 godine, u 23:59 časova

Nagrade:

 • 6 x vaučer u Gigatronu u iznosu od 300 €
 • 10 x legendarni duks
 • 20 x Dijamant poklon paketa

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u nonkursu imaju samo punoletna fizička lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije i maloletna fizička lica, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, za čiju prijavu je neophodna saglasnost roditelja, staratelja, odnosno drugog zakonskog zastupnika maloletnika.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Konkursu ne mogu učestvovati zaposleni kod organizatora, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Kako učestvovati?

 1. Nominuj: Napravi legendarno jelo s Dijamant majonzeom ili zamoli mamu/tatu/drugara/ujku da ti naprave ono što kod njih najviše voliš da jedeš. Opiši recept i obvezno napiši ko ga pravi: ti ili netko od dragih ljudi u tvom životu, a u skladu s tim daj im naziv
 2. Fotografiši: Da svima bude jasno zašto baš to jelo zaslužuje Dijamant!
 3. Pošalji: Recept sa nazivom i fotografijom okači na www.jelozalegendu.rs i prati Dijamant profile na društvenim mrežama gde se objavljuje učesnike i rezultate Dijamant Instagram profil i Dijamant Facebook stranica

VAŽNO!

Vaše lajkove za prijavljene recepte možete dati na www.jelozalegendu.rs/galerija

Napomene:

 • Prijavom na konkurs učesnik automatski izjavljuje da na organizatora, bez bilo kakve naknade: prenosi sva autorska prava na njegovo kreativno rešenje
 • Saglasan da organizator ima pravo da objavi rešenje na portalu www.jelozalegendu.rs
 • Organizator ima svako pravo da rešenje preuzme, koristi i objavljuje za svoje potrebe i u okviru svojih medija, bez vremenskog i teritorijalnog ograničenja, kao i sva prava da kopira, distribuira i javno ih prenosi.

Odabir

Pobednici su oni učesnici koji po mišljenju žirija dostave najkreativnije rešenje.

6 pobednika koji po mišljenju žirija dostave najkreativnije rešenje osvajaju vaučer u Gigatronu u iznosu od 300 €.

30 dobitnika koji osvoje najiše lajkova:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 • 10 JELA ZA LEGENDU koji na sajtu www.jelozalegendu.rs osvoje najviše lajkova, a nisu nagrađeni od strane žirija, nagrađuje se sa deset legendarnih dukseva!
 • 20 JELA ZA LEGENDU koji na sajtu www.jelozalegendu.rs osvoje najviše lajkova, a nisu nagrađeni od strane žirija i nisu osvojili Legendarni duks, nagrađuje se sa dvadeset DIJAMANT poklon paketa!

Lajkovi se daju na www.jelozalegendu.rs/galerija

Objava dobitnika

Dijamant će objaviti pobednike dana 08. decembra 2022. godine na sajtu www.jelozalegendu.rs , kao i na svojim zvaničnim Facebook i Instagram kanalima.

Obaveštavanje dobitnika

Pobednici će inicijalno biti kontaktirani putem mejla ili broja telefona, od strane organizatora, uz informacije o pobedi, potpisivanju Autorskog ugovora i primopredaji nagrade.

Autorska prava

Organizator zadržava pravo da sa Učesnicima konkursa koji budu proglašeni za pobednike potpiše autorski ugovor u smislu prethodna dva stava i idućih stavova ovog člana.

Potpisivanju autorskog ugovora će se pristupiti u roku od 15 dana od dana objavljivanja Pobednika u skladu sa tačkom 6. ovog Konkursa.

Autorskim ugovorom pobednici će isključivo ustupiti imovinska autorska prava Organizatoru, a kako bi se kreativno rešenje moglo koristiti u marketinške i promotivne svrhe u službi reklamiranja Organizatora, kao i dati dozvolu da njihovo kretivno rešenje bude prerađeno, odnosno korigovano i stilizovano od strane Organizatora, kako bi se kreativno rešenje uklopilo u standarde Organizatora i stilizovalo na način koji odgovara Organizatoru.

Ustupanje imovinskih prava autora će biti predmetno, prostorno i vremenski neograničeno, bez bilo kakve nadoknade za autorska prava.

Dodela nagrada

Pobednici su u obavezi da u roku od sedamdeset i dva sata (72) od primanja mejla ili poruke odgovore na isti i prihvate nagradu, ali i dostave sve neophodne podatke za isporuku nagrade i potpisivanje Autorskog ugovora:

 • Ime i prezime
 • Broj telefona
 • Adresu prebivališta na teritoriji Republike Srbije
 • *za maloletna lica: Ime, prezime roditelja, broj tekućeg računa

U slučaju da pobednik u navedenom roku (72 sata) ne obavesti Organizatora o prihvatanju nagrade i/ili ne dostavi tačne podatke neophodne za potpisivanje Autorskog ugovora i isporuku nagrade, gubi pravo na osvojenu nagradu i žiri bira Zamenskog pobednika po istim pravilima.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.jelozalegendu.rs

Dijamant nagradna igra traje do 30.11.2022, a za pravila kliknite OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

10 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
14/11/2022 15:50

Upravo sam videla na FB da se dve devojke zale da nesto nije u redu imaju previše lajkova i da je to nemoguće .Kazu da su danas imale oko 20 a sad preko 100 i da nisu delile da im lajkuju vec su lajkovali uza porodica i prijatelji i da misle da im je neko uključio autolajker da bi ih diskvalifikovane ili ubacio virus

Katarins
19/10/2022 17:04

Na koji nacin se mogu lajkovati jela koja ucestvuju u nagradnoj igri?

20/10/2022 15:39
Odgovor za  Katarins

Dodali smo link u objavu. Link je https://jelozalegendu.rs/galerija
Srećno!

Katarins
20/10/2022 16:47

Viktore, hvala mnogo na odgovoru. Molim vas, ipak proverite, u galeriji se ne moze lajkovati nijedno jelo☹️

Mira
20/10/2022 18:42
Odgovor za  Katarins

Mogu se lajkovati samo ako si registrovan na sajtu ili si ucesnike konkursa i svakoj slici mozes dati jedan lajk

Katarins
21/10/2022 11:54
Odgovor za  Mira

Hvala

Jaa
14/11/2022 08:13
Odgovor za  Mira

Fora je u tome da pojedine osobe (profesionalci) imaju i po 200 naloga sa kojih sami sebe ocenjuju da bi dobili nagrade. To sam primetio prosle godine kad je bio isti konkurs. Pogledajte pojedini ucesnici nemaju nijednu ocenu ili eventualno jednu dok pojedinci sa nekim bezveze predlozima imaju i po vise stotina lajkova sto je moguce jedino ako sami sebe ocenjuju kroz mnogo laznih naloga koje poseduju.

Maja
14/11/2022 12:02
Odgovor za  Jaa

Ne verujem da su lazni nalozi,licno nisam ovu nagradnu igru igrala ali drugarica jeste lajkovalo je nekoliko nasih prijatelja medjutim odustala je od molbe da joj prijatelji lajkuju jer na Fb postoje grupe u kojima traze da im lajkuju i to su sve ove preko 70.To su neke za razmenu lajkova.Ali oni ne znaju da se za nagradu u vauceru ne bira na lajkove zato najlepse slike i nemaju ili imaju po jedan lajk jer ucestvuju da bi osvojili onu najvredniju nagradu.Ovi sa najvise lajkova dobice samo duks

Kaca
14/11/2022 13:28
Odgovor za  Maja

Ja sam za ovu igru saznala na FB. vidim pojedini dele na profilima svojim jelo i mole da im lajkuju i bas imaju dosta lajkova.Ova Verica sto je okacila 100 slika ona je profi igrač moze da za dan skupi 3000 lajkova ali ona ovaj put igra na sigurno za najveću gigatron nagradu zato ima sve po 1 lajk i to je sama sebi lajkovalo jer za najveću nagradu bira ziri a ne lajkovi i bice specijalna nagrada kao svake godine,to ne pise u pravilima ali je stalno dodeljuju.

Lena
14/11/2022 14:09
Odgovor za  Jaa

Ja sam igrala prosle godine i dobila kod njih,mislila sam da nemam sanse ali su diskvalifikovane mnoge slike pre mene.Mislim da je bilo 5,6 diskfalifikovanih tako da sam bila poslednja od dobitnika.Ja sam podelila na svom profilu i nisam sigurna ali mislim da sam tada imala 49 lajka.Ove godine ne igram ima previše takmicara i nije neka nagrada na lajk a za 600evra bas i nisam neki kulinar pa sa super aranziram i slikam.Srecno ako neko ucestvuje i nek javi da mu lajkujemo.