Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Dijamant nagradni konkurs traje od 13.10.2023. do 30.11.2023. u 23:59 časova na sajtu www.usvesemesa.rs/zdravo-komsija/

Nagrade:

  1. Glavna nagrada: ima maksimalno jednog pobednika (jedan komšiluk), pri čemu svi stanovi ili kuće u okviru prijavljenog komšiluka dobijaju organizovanu žurku u njihovom gradu, kao i poklon paket za svako domaćinstvo.
  2. Utešna nagrada: ima maksimalno jednog pobednika (jedan komšiluk), pri čemu svako domaćinstvo dobija poklon paket.

Ukupan broj nagrada: Tačan broj poklon setova po učesniku se određuje na osnovu popunjavanja pitanja „Broj stanova
ili kuća učesnika“ unutar formulara.

Pravo učešća

Pravo učešća u konkursu imaju sva fizička lica koja imaju najmanje 18 godina, sa prebivalištem u Republici Srbiji, sa izuzetkom teritorije Kosova i Metohije.

U konkursu ne mogu da učestvuju zaposleni kod Dijamant DOO., organizatora, marketinških agencija koje je organizator angažovao u promociji Konkursa, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, roditelji, rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Posetite sajt www.usvesemesa.rs/zdravo-komsija/
  2. Popunite kontakt formu sa ličnim podacima i informacijama o zgradi ili kućama koje prijavljujete
  3. Napišite kreativnu priču o svom komšiluku: Opišete kako izgleda vaša zajednica, šta za vas znači solidarnost, šta odlikuje dobre komšije i koje su to aktivnosti koje zajedno sprovodite kao komšiluk.
  4. Prikačite fotografije druženja i razmene tanjira punih kiflica i kolača sa vašim komšijama (Fotografijama dokumentujte pripremu i razmenu poslastice, kolača ili torte)

Napomene:

Učesnik može imati samo jednu važeću prijavu. U slučaju da učesnik pošalje više prijava, kao važeća se uzima samo prijava koja je poslednja pristigla

Odabir dobitnika

Žiri se sastoji od zaposlenih klijenta i organizatora.

Kreativan odgovori kao i fotografije moraju da bude originalno raspisan i kreirani od strane učesnika.

Objava pobednika

Pobednici će biti objavljeni koristeći ime, prezime i kreativni odgovor, podnesenim u prijavnom formularu. Pobednici će biti objavljeni kroz Instagram Story na profilu www.instagram.com/dijamant.rs i dodatno konktatirani putem broja telefona i/ili imejl adrese podnesene prilikom prijave.

Oglasi
Oglasi

Obaveštenje dobitnika

Organizator će sve pobednika obavestiti najkasnije do 07.12.2023.

Dodela nagrada

Nagrade će biti poslate pobednicima u roku od 10 dana od trenutka proglašenja pobednika.

Troškove isporuke nagrada će snositi Klijent. Pobednik se obavezuje da će se u dogovoreno vreme neko biti na adresi dostave da preuzme Poklon. Ukoliko nikog nema na adresi u momentu isporuke Pobednik gubi pravo na Poklon i njegov poklon dobija Zamenski pobednik po izboru žirija.

Pored poklon paketa, glavni pobednici nagradnog konkursa dobijaju i žurku sa keteringom organizovana od strane Organizatora i Klijenta za celu zgradu odnosno komšiluk. Ukoliko je moguće, žurka će se održati na zajedničkom prostoru, poput krova ili dvorišta. U suprotnom, Organizator i Klijent zakupljuju prostor za održavanje žurke na osnovu dostupnih resursa.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.usvesemesa.rs

Dijamant nagradna igra traje do 30.11.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!