Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Demon nagradna igra počinje 18.11.2021. godine i traje zaključno sa 27.12.2021. godine na demon.rs

Nagrade:

  • 1 x KOMPRESOR SAC 1100-8
  • 1 x TRIMER ZA TRAVU I KOROV W-MS 1250 B BENZINSKa MOTORNA KOSAČICA
  • 1 x Indukciona ploča rešo EKH005
  • 1 x Prskalica AGM Villager12
  • 1 x Pegla
  • 1 x Makaze Villager za sisanje ovaca ručne

Pravo učestvovanja

Pravo učestvovanja imaju lica sa prebivalištem i registrovanim boravištem na teritoriji Republike Srbije.

Ako je dobitnik nagrade maloletna osoba ili osoba ograničenih poslovnih sposobnosti, podobna je da primi nagradu samo uz odobrenje roditelja ili zakonskog staratelja koji mora klijentu predočiti potrebnu dokumentaciju o starateljstvu, te potpisati izjavu o oslobađanju od odgovornosti, izjavu o ustupanju prava na javno objavljivanje, te izjavu o prihvaćanju nagrade.

Pravo na učešće u nagradnoj igri nemaju zaposleni priređivača , kao ni članovi njihovih užih porodica koji sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu (roditelj, deca, supružnik).

Oglasi

Kako učestvovati u nagradnoj igri?

Svaki zainteresovani učesnik da bi stekao pravo na izvlačenje neophodno je da na svoj profil na Fejsbuku i instagramu postave link ( https://demon.rs/pravila-nagradne-igre-alate-delove-kupi-i-super-nagrade-osvoji/) zajedno sa fotografijom nagradne igre i istu šeruje na 10 prijatelja po slobodnom izboru.

Svaki učesnik u nagradnoj igri može učestvovati s neograničenim brojem računa koji odgovaraju propisanim pravilima.

Za prvu i drugu nagradu bore se lica sa ukupno najvećom cifrom koju su kupili u Info Shop-u

Za preostale četri nagrade Jedan račun može biti izvučen isključivo za jednu nagradu tokom trajanja nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Krivotvoreni i oštećeni računi ili pogrešne i nepotpuno navedene informacije na računima nevažeći su i ne daju učesniku pravo na učestvovanje u nagradnoj igri. Da bi učestvovali u ovoj nagradnoj igri, svi zaprimljeni računi moraju biti kopije originala.

Izvlačenje nagrada će biti održano u “prostorijama INFO SHOPA ulica Ive Lole Ribara bb Prijepolje, 27.12.2021. u 13h” uz sačinjavanje zapisnika i snimanje kamerom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje će realizovati tročlana komisija, sastavljena od predstavnika Info Shop-a. Komisija će u toku izvlačenja utvrditi ispravnost računa.

Nakon izvlačenja dobitnika prve dve nagrade,pristupiće se izvlačenje preostale četri nagrade iz Člana 5. ovog pravilnika će biti realizovano.

Izvlačenje dobitnika nagrada

Dobitnici svih nagrada će biti obavešteni putem telefona u roku od četiri dana od dana izvlačenja. Ukoliko u roku od naredna 4. dana ne bude moguće stupiti u kontakt ni sa dobitnikom, izvučena nagrada ostaje u vlasništvu INFO SHOP-a.

Rezultati pojedinačnih izvlačenja će biti objavljeni na web sajtu https://demon.rs , na Facebook stranicama.

Za preuzimanje nagrada, uz dogovor s dobitnicima će iste biti isporučene na adrese dobitnika o njegovom trošku. Nagrade će biti uručene samo ako dobitnici nagrada imaju pravo da učestvuju i ako u potpunosti prihvataju ova Pravila. Nagrade se preuzimaju uz predočenje ličnih dokumenata izvučenog dobitnika, uz obavezu da snimi nagradu gde se i dobitnik vidi pored preuzete nagrade prilikom preuzimanja kao dokaz za regularnost nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Pri preuzimanju nagrada, dobitnik nagrade odnosno osoba koja nagradu preuzima u ime dobitnika potpisuju izjavu o preuzimanju nagrade čime prestaju sve dalje obaveze Priređivača nagradne igre prema dobitniku, a sve u skladu sa pozitivnim propisima.

Pravila nagradne igre

Za pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!