Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje

Deichmann nagradna igra traje od u periodu od 10. avgusta 2021. do 31. avgusta 2021. na teritoriji cele Srbije.

Nagrada su:

3 vaučera u vrednosti po 5.000 rsd za kupovinu u Deichmann radnjama

Ko može učestvovati?

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod Organzatora, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici urade sledeće:

  1. Fotografišu se u svojoj omiljenoj letnjoj modnoj kombinaciji
  2. Kreiranu fotografiju postave na portal volimocipele.rs na stranici konkursa Summer Fashion Fever

Izbor dobitnika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Po jedan pobednik će biti proglašen: 17.8.2021. ; 24.8.2021. ; 31.8.2021. na portalu www.volimocipele.rs. Nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Validacija dobitnika

Po završetku konkursa, Organizator će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem e-mail poruke. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore mailom I pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, Organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Oglasi
Oglasi

DODELA NAGRADA

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime kompanije Deichmann. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Učestvovanje

Za učestvovanje u konkursu poseti www.volimocipele.rs