Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Deichmann nagradna igra je na sledećem crvenom linku Deichmann nagradna igra . Deichmann konkurs traje od 6.6.2022. do 31.7.2022.

Nagrade:

  • 8 x vaučer u vrednosti po 2.000 rsd za kupovinu u Deichmann radnjama

Pravo učešća

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod Deichmanna, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Opis

Ovo leto svi željno očekuju, jer smo konačno ponovo u prilici da putujemo, zabavljamo se i družimo se sa dragim ljudima doživljavajući nezaboravne avanture.

Oglasi

Zato ovog juna i jula Deichamnn organizuje nagradni konkrs pod nazivom Happy moments with Deichmann.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je:

  1. Fotografisati se u Deichmann obući
  2. Kreiranu fotografiju postaviti na portal volimocipele.rs na stranici konkursa Happy Moments with Deichmann

Odabir pobednika

Pobednici će biti izabrani na osnovu kreativnosti.

Po jedan pobednik će biti proglašen: 13.6.2022, 20.6.2022, 27.6.2022, 4.7.2022, 11.7.2022, 18.7.2022, 25.7.2022, 1.8.2022. na portalu www.volimocipele.rs.

Oglasi
Oglasi

Nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac.

Validacija dobitnika

Po završetku konkursa, Deichmann će kontaktirati potencijalne dobitnike direktnom porukom putem e-mail poruke. Najkasnije 48h od trenutka kad budu kontaktirani, potencijalni dobitnici treba da odgovore mailom I pošalju sve tražene podatke. U privatnom razgovoru, urganizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Ako se nakon validacije dobitnika od strane Deichmanna, utvrdi da je učesnik narušio pravila i/ili učestvovao sa lažnih profila, ako je učesnik kompanije ili je uključen na bilo koji način u organizaciju ili sprovđenje konkursa, Organizator zadržava pravo da oduzme dobitniku pravo na nagradu. Ukoliko dobitnik odustane od nagrade, Organizator zadržava pravo da izabere drugog dobitnika.

Objava dobitnika

Svakog ponedeljka će se proglasiti po jednog dobitnika na stranici koja se nalazi OVDE

Dodela nagrada

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime kompanije Deichmann. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Pravila i učestvovanje

Deichmann nagradna igra traje do 01.08.2022, a za učestvovanje posetite www.volimocipele.rs

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!