Deichmann Srbija
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Deichmann nagradni konkurs „Povratak u školu“ traje u periodu od 25.8.2021. do 30.8.2021. u 12h na teritoriji cele Srbije.

Nagrade:

1 x Deichmann poklon vaučer u vrednosti od 1000 RSD

Pravo na učešće

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, i koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Zaposleni kod Organzatora, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koji direktno ili indirketno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u konkursu.

Oglasi

Pravila učestvovanja

Za učestvovanje u nagradnom konkursu potrebno je da učesnici u komentaru ispod nagradnog posta na Deichmann Facebook stranici napišu kreativan odgovor na temu najdraža uspomena na polazak u školu.

Nagradni post se nalazi OVDE

Biranje pobednika

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Pobednik nagradne igre će biti proglašen nakon završetka konkursa, na Deichmann Facebook stranici. Osvojena nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Način predaje nagrada

Nakon proglašenja pobednika, potrebno je da se pobednik javi u inbox Deichmann Facebook stranice i da dostavi tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: Ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime kompanije Deichmann. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena kao dobitnik, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje Deichmann konkursu klikni OVDE


Za pravila Deichmann nagradne igre klikni OVDE