Oglasi

Trajanje:

Deichmann nagradni konkurs se organizuje u periodu od 13.10.2021. do 21.10.2021. u 12h na teritoriji cele Srbije.

Nagrada je:

10 x Deichmann promotivna nagrada

Pravo učestovanja

Pravo na učešće imaju samo fizička lica, građani Srbije, sa adresom u Srbiji, koji imaju 18 ili više godina od datuma početka konkursa.

Oglasi

Zaposleni kod organizatora, New Moment New Ideas Company doo, kao i lica koja direktno ili indirektno učestvuju u organizovanju ili sprovođenju kampanje, kao i članovi njihove uže porodice – nemaju pravo učešća u Deichmann nagradnoj igri.

Kako učestvovati?

Za učestvovanje:

  1. Svoj glas omiljenim čizmicama, patikama, martinkama i aksesoarima dajte do srede 20.10. na www.volimocipele.rs
  2. U komentaru ispod OVE FACEBOOK objave napišite koji vam je omiljeni model i zašto

Odabir pobednika i dodela nagrade

Pobednik će biti izabran na osnovu kreativnosti.

Pobednik će biti proglašen nakon završetka konkursa, na stranici volimocipele.rs i Deichmann Facebook stranici. Nagrada nije prenosiva, niti je moguće da bude data drugoj osobi u zamenu za novac. Nagrada se ne može isporučiti van Srbije.

Nakon proglašenja pobednika, svi pobednici će dobiti email s uputima za dostavu nagrade. Potrebno je da se pobednik nakon toga javi putem emaila i da dostavi tražene podatke. U privatnom razgovoru, organizator će zatražiti od pobednika da izrazi pristanak za obradu ličnih podataka potrebnih za dodelu nagrade: ime i prezime, datum rođenja, e-mail adresa, poštanska adresa, broj telefona.

Dodela nagrada će biti sprovedena od strane New Moment New Ideas Company doo, a u ime kompanije Deichmann. Ako identitet osobe koja preuzima nagradu ne odgovara osobi koja je proglašena za dobitnika, toj osobi neće biti dodeljena nagrada.

Pravila i učestvovanje

Za pravila i učestovanje poseti www.volimocipele.rs

Oglasi
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments