Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Foto konkurs traje od 27.01.2022 do 17.02.2022, a organizuje ga kompanija Adria Media Group sa svojim partnerom dm drogerie markt.

Nagrade:

 1. mesto „dm vaučer“ od 5.000 dinara
 2. mesto „dm vaučer“ od 4.000 dinara
 3. mesto „dm vaučer“ od 3.000 dinara
 4. mesto „dm vaučer“ od 2.000 dinara
 5. mesto „dm vaučer“ od 2.000 dinara

Opis

Dečji konkurs „Drvo i život“ za najlepše fotografije pokrenula je kompanija Adria Media Group sa svojim partnerom dm drogerie markt.

Ko može učestvovati?

Deca od 7 do 17 godina se pozivaju da fotografišu predivne predele naše zemlje, prirodu Srbije, šume, drveće, lišće i sve što asocira na život.

Kako učestovati na konkursu?

 1. Napravite fotografiju na zadatu temu;
 2. Potrebno je da vi ili roditelji zapratite stranicu „Zasadi drvo“ na društvenim mrežama (Fejsbuk i Instagram);
 3. Pošaljite fotografiju na mejl nagradnaakcija@adriamedia.rs : nagradnaakcija@adriamedia.rs

s naslovom mejla/Subject: Za konkurs „Drvo i život“.

Oglasi

U okviru prijave, učesnici treba da uz fotografiju pošalju i ime i prezime, godište autora i mejl adresu roditelja, staratelja ili usvojioca, odnosno kontakt osobe autora.

 1. Pošaljite fotografiju na mejl nagradnaakcija@adriamedia.rs: nagradnaakcija@adriamedia.rs s naslovom mejla: Za konkurs „Drvo i život“.

Takođe, uz fotografiju je potrebno da pošaljete i sledeće podatke: ime i prezime autora, njegovo godište, kao i ime, prezime i mejl adresu kontakt osobe autora, odnosno roditelja, staratelja ili usvojioca.

 1. Nakon prijema fotografije, u roku od 24h na imejl adresu koju ste dostavili biće vam poslata saglasnost za učešće maloletnika na foto-konkursu, koju treba popuniti i poslati nazad. Nakon toga, organizator će poslati potvrdu učesniku da je fotografija uspešno primljena i da ulazi u takmičarski deo.

Pravila za učestvovanje

 • Jedna osoba može poslati samo jednu fotografiju na konkurs.
 • Radovi moraju biti originalni, izrađeni samostalno i poslati u skladu s propozicijama konkursa.
 • U slučaju da se roditelj ne saglasi, odnosno ne popuni saglasnost za učešće deteta na konkursu, prijava se neće uzeti u obzir.
 • Prijavom na konkurs učesnici daju saglasnost organizatoru da bez ikakve naknade koristi dostavljene fotografije i da ih objavljuje.

Odabir pobednika

Po završetku konkursa žiri će izabrati pet najboljih fotografija, od kojih će za svaku biti dodeljen po jedan „dm vaučer“.

Svi pobednički radovi biće objavljeni na društvenim mrežama u vlasništvu AMG i dm drogerie markt, dok će pobedničke fotografije biti objavljene i u svim ostalim medijima u vlasništvu AMG, kao i Adria Media Magazina i Mondo portala.

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!