14 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Cockta nagradna igra traje u periodu od 01.09.2023. od 00:01č zaključno sa 15.10.2023. najkasnije do 14:00č

Dobitnici Cockta nagradne igre

Dobitnici su na stranici www.cockta.eu/sr/70_nagrada_za_70_godina_dobitnici

Nagrade:

 • 5 x putovanje po izboru u vrednosti 1.500 eur
 • 10 x Vaučer za letenje balonom na topao vazduh na Krčedinskoj adi za dve osobe
 • 55 x Apple AirPods 2

Ukupan broj nagrada: 70

Organizator nagradne igre

„Atlantic Brands“ doo za promet i usluge Beograd, Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd-Voždovac, PIB : 106886051, matični broj: 20699825

Oglasi

U nagradnoj igri učestvuju sledeći Cockta proizvodi:

 • Cockta Original 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice.
 • Cockta Free 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice.
 • Cockta Blondie 0,5l i 1,5l isključivo sa čepom koji po sebi ima crtice.
 • Cockta Original 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice.
 • Cockta Free 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice.
 • Cockta Blondie 0,275l koja ima kod koji se nalazi na unutrašnjoj strani etikete sa zadnje strane flašice

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Kako učestvovati?

 1. Kupi u trgovinskim radnjama ili HoReCa objektima (Hotel/Restoran/Cafe) na teritoriji Republike Srbije najmanje jedan proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri
 2. Sačuvaj fiskalni račun
 3. Pronađe ispod čepa nagradni kod
 4. Prijavi se za učešće u nagradnoj igri putem internet obrasca www.nagradnaigra.cockta.rs

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje svih nagrada biće izvršeno 15.10.2023. godine u 17 časova.

Izvlačenje nagrada se obavlja automatski putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih prijava putem internet obrasca.

Objava dobitnika

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici nagradnaigra.cockta.rs najkasnije u roku od 7 dana od dana izvlačenja nagrada. Objavljivaće se brojevi mobilnih telefona iz dobitnih prijava, sa skrivene 3 zadnje cifre.

Oglasi
Oglasi

Obaveštenje dobitnika

Dobitnici nagrada će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 5 dana od dana izvlačenja.

Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača. U ovom slučaju, kontakt centar priređivača, kao potencijalnog dobitnika nagrade, pozvaće prvog izvučenog rezervnog dobitnika. Ukoliko rezervni dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača.

Operater kontakt centra priređivača će prilikom poziva izvršiti identifikaciju dobitnika, i proveriti da li dobitnik ima ispunjene uslove za učestvovanje u nagradnoj igri i osvajanje nagrade, a to su: da li je dobitnik punoletan, da li je državljanin ili rezident Republike Srbije, da li ime i prezime odgovara prijavljenom imenu i prezimenu u prijavi, da li ima sačuvan fiskalni račun, da li je fiskalni račun izdat za vreme trajanja nagradne igre a najkasnije do 15.10.2023. do 14:00č, kao i da li se na fiskalnom računu nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri.

Dostava nagrada

Nagrade „Apple slušalice AirPods“ i nagrade „Let balonom na topao vazduh za dve osobe“ biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu najkasnije u roku od 20 dana od dana prvog kontaktiranja dobitnika od strane kontakt centra priređivača. Dobitnici će kontakt centru, prilikom poziva, izdiktirati sledeće podatke koji su potrebni radi slanja nagrade: ime i prezime, adresa stanovanja, mesto, opština i kontakt telefon.

Nagrade „Vaučer za putovanje u vrednosti od 1500 EUR“, biće uručene najkasnije u roku od 20 dana od dana izvlačenja na adresi priređivača. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između Priređivača i dobitnika.

Pomoć i informacije

Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresovani učesnici se mogu informisati besplatnim pozivom telefonskog broja kontakt centra 0800-200-003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) u periodu od 8.00-16.00č počev od 01.09.2023. godine.

Korisnička podrška putem imejla kontaktcentarsrb@atlanticgrupa.com

Oglasi
Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje i prijavu poseti www.nagradnaigra.cockta.rs

Cockta nagradna igra traje do 15.10.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
14 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!