Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Cockta nagradna igra i Cockta konkurs su na plavom link ispod

> Cockta nagradna igra i konkurs <

Trajanje:

Cockta konkurs traje u periodu od 01.11.2021. godine sa početkom u 00:01h do 30.11.2021. godine do 23:59 h i organizuje se u maloprodajnim objektima Delhaize (Tempo, Mega Maxi, Maxi, Shop&GO), na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade:

  • 10 x Fuji Instax mini 11, fotoaparat
  • 10 x Denver gramofon VPL-118

Pravo učestvovanja

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod priređivača, „ATLANTIC ŠTARK “ D.O.O. BEOGRAD, i Delhize Srbija ili bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Mehanizam učestvovanja

  1. Kupi u Delhaize (Tempo, Mega Maxi, Maxi, Shop&GO) prodajnim objekatima u periodu od 01.11.2021. godine sa početkom u 00:01h do 30.11.2021. godine do 23:59 minimum jedan od sledećih Cockta proizvoda:
    • Cockta Original 1.5L, 0.5L, 0.33L.
    • Cockta Free 1.5L, 0,5L, 0,33L.
  2. Poseti stranicu www.tvojretro.cockta.eu
  3. Otvori profil
  4. Daje odgovor na pitanje/temu „Opiši nam fotografiju koja bi nastala Fuji Instax fotoaparatom, a na kojoj đuskaš sa prijateljima uz svoju omiljenu pesmu koju si pustio/la na Denver gramofonu“.

Prilikom formiranja profila potrebno je ukucati broj fiskalnog računa, tačnije BI kod, koji je izdat isključivo u periodu trajanja nagradnog konkursa.

Oglasi

Odabir pobednika i preuzimanje nagrada

Dobitnike bira žiri davanjem glasova na osnovu kriterijuma: kreativnost, originalnost. Odgovori koji osvoje najviše glasova od strane žirija osvojiće nagrade.

Prilikom izbora dobitnika, najveći broj glasova od strane žirija će odrediti dobitnike nagrada u konkursu. Dobitnici će s obzirom na broj osvojenih glasova osvojiti nagrade, raspoređene po vrednosti od najviše ka najmanjoj shodno broju osvojenih glasova.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.tvojretro.cockta.eu najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa.

Uz preuzimanje nagrada dobitnici će dostaviti na uvid fiskalni račun kao dokaz ispunjenja uslova za učestvovanje u nagradnom konkursu kao i ličnu kartu radi identifikacije. Ukoliko dobitnik nema sačuvan fiskalni račun ili fiskalni račun ne ispunjava uslove koji su definisani ovim pravilima, on nema prava na nagradu i ne može je potraživati.

Oglasi
Oglasi

Pravila i učestovanje

Cockta nagradna igra 2021 traje do 30.11.2021, a za pravila i učestvovanje poseti www.tvojretro.cockta.eu

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!