95 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Novogodišnja Coca-Cola nagradna igra 2023 je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/coca-cola/

Coca-Cola nagradna igra od ispod je trajala od 14.06.2023. do 14.7.2023.

Nagrade:

U programu muzički festival nagrade su:

 • 2 x Exit festival iskustvo koje sadrži po 2 ulaznice od kojih svaka važi za po dve osobe, sa organizovanim smeštajem u Novom Sadu i prevozom do i od festivala za sva 4 dana festivala, i po jednim vaučerom za piće u pritivvrednosti od 500 evra, za vreme trajanja festivala. Ulaznica za “Exit” festival iskustvo podrazumeva VIP Gold Main stage ulaznica, VIP Gold Arena ulaznica, Dance Arena onstage pristup, Infinite Dance Arena lunge pristup, VIP Diamond Dance Arena pristup, Separate VIP redemption
  pristup, Separate VIP festival ulaz i podrška telefonom od strane EXIT VIP protocol;
 • 210 x Exit festival ulaznica

Ukupan broj nagrada u programu muzički festival Exit : 212

U programu letnje nagrade imaš mogućnost da osvojiš:

 • 1.116 x uniseks duks u „S/M“ veličini. Veličina majice se ne može menjati za drugu od osvojene (72 dnevno)
 • 1.116 x duks u L/XL veličini. Veličina majice se ne može menjati za drugu od osvojene (72 dnevno)
 • 527 x karaoke mikrofon (17 dnevno)
 • 4.154 x Coca-Cola ranaca dimenzija 45cm h 35cm (134 dnevno)
 • 124 x JBL FLIP 2 ESSENTIAL zvučnik (4 dnevno)
 • 124 x FujiFilm Fotoaparat Instax mini 11 (4 dnevno)
 • 20 x Samsung Galaxy 5 pametni sat (4 nedeljno)
 • 10 x Apple iPhone 14 PRO MAX 512 GB” telefona (2 nedeljno)
 • 3.131 x Coca-Cola slušalica (101 dnevno)
 • 5 x vaučer za AirSerbia vrednosti od 46.965,00 dinara (1 nedeljno)
 • 2.015 x Raiffeisen poklon platna kartica za kupovinu robe sa iznosom od 2.000 dinara (65 dnevno); kartica se može iskoristiti do 30.06.2026. godine za više kupovina robe u objektima Delhaize, Mercator S, Tehnomanija, IStyle, nFashion, Buzz, Fashion and Friends do utroška celokupnog iznosa

Ukupan broj nagrada: 12.554

Oglasi

Pravo učešća

Pravo učešća imaju fizička lica sa navršenih 13 godina života sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije) imaju pravo da učestvuju u Coca-Cola nagradnoj igri za Letnje nagrada, a sa navršenih 16 godine za EXIT festival nagrade (usled starosnog ograničenja za ulazak na EXIT festival).

Pravo učesšća nemaju lica zaposlena ili na drugi način radno angažovanih kod organizatora Coca-Cola Srbija, Barlan S&M doo, marketinških agencija koje je oNisarganizator angažovao u promociji nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Coca-Cola proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri su:

 • Coca‑Cola Original pakovanja u 0.25L u staklenoj boci, limenka 0.33L, zbirno pakovanje od 4 limenke od 0.33L, plastične nepovratne boce od 0.5L, 1L, ,1.5L i 2L
 • Coca‑Cola Zero Sugar pakovanja 0.25L u staklenoj boci, limenka 0.33L, plastične nepovratne boce od 0.5L, 1L, 1.5L, 2L
 • Coca‑Cola Cherry Sugar pakovanje 0.5L u nepovratnoj plastičnoj ambalaži
 • Fanta Orange pakovana u limenku od 0.33L i plastične nepovratne boce od 0.5L, 1L, 1.5L i 2L

Ambalaža promotivnih pakovanja je prepoznatljiva po:

 • Promotivnim etiketama i promotivnim čepovima i ima promotivne kodove ispod čepa, otvarača limenke i etikete staklene boce.
 • Promotivni čepovi su sa natpisom „Igraj za nagrade“.
 • Ispod otvarača limenke i čepa plastične nepovratne boce se nalaze promotivni kodovi za učestvovanje u nagradnoj igri, dok se na staklenoj boci kodnalazi ispod etikete.

Promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje nagradne igre.

Oglasi
Oglasi

Kako učestvovati?

 1. Kupi promotivno pakovanje Coca-Cole ili Fante sa liste iznad
 2. Skeniraj QR kod ili uđi direktno na aplikaciju
 3. Registruje svoj profil unoseći svoju i-mejl adresu i ime
 4. Unesi kod koji se sastoji od deset alfanumeričkih znakova koji si našao ispod otvarača limenke, čepa plastične nepovratne boce ili ispod etikete na staklenoj ambalaži promotivnog pakovanja
 5. Odaberi program i igraj za nagrade:
  • Note se koristi tako što izabereš da li ćeš igrati za EXIT festival nagradu ili Letnju nagradu
  • Klikni na polje označeno sa tekstom „Okušaj sreću“ na predviđenom mestu unutar aplikacije čime koristiš jednu notu
 6. Izlazi obaveštenje da li si osvojio nagradu ili ne, a ako si osvojio nagradu i dali se radi o dnevnoj ili nedeljnoj nagradi

Ako već nemaš aplikaciju preuzmi Coca-Cola aplikaciju za Android uređaj ili Coca-Cola aplikaciju za Iphone

Kodovi:

 • Jedan uneseni Kod donosi jednu muzičku notu („poen“ u okviru Coca-Cola aplikacije) bez obzira sa kog pakovanja je unet
 • Jedan Kod može biti unet samo jednom u Aplikaciju i on će omogućiti samo jedan pokušaj za osvajanje nagrade.
 • Sa jednog registrovanog naloga učesnik može uneti neograničen broj Kodova, ali može osvojiti najviše po jednu od svake vrste Letnjih nagrada i jednu EXIT festival nagradu
 • VAŽNO! Note se ne moraju trošiti u trenutku unosa, ali se trebaju potrošiti do kraja nagradne igre (nakon završetka ove nagradne igre sve generisane note na profilu učesnika biće obrisane)

Odabir dobitnika

Odabir dobitnika Letnje nagrade

Dobitnici i osvojene nagrade se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor.

Algoritam nasumično određuje pobednički momenat u vremenu i prva nota koja je iskorišćena nakon tog momenta postaje dobitna. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će iskorišćena nota dobiti.

Broj nagrada koji se izvlači u toku dana i nedeljno je definisan pravilima.

Odabir dobitnika EXIT festival nagrada

Ukoliko si igrao za EXIT festival nagradu, informaciju da li je iskorišćena nota postala dobitna ili ne, dobivaš nakon izvlačenja.

VAŽNO !!!!!!!!!!!!!!!

Izvlačenje EXIT festival nagrada će se obaviti kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor dobitnika i nagrada. Izvlačenje nagrada će se obaviti 22.06.2023. u 12:00 časova i 01.07.2023. u 12:00 časova.

Oglasi
Oglasi

U izvlačenju EXIT festival nagrada učestvuju sve unete/iskorišćene note za EXIT festival nagrade u toku jednog perioda izvlačenja (note unete u periodu od 14.06.2023. od 12:00 časova do 21.06.2023. u 11:59:59 časova i od 21.06.2023. u 12:00 časova do 30.06.2023. u 11:59:00 časova).

Gde videti osvojene nagrade

Osvojene Letnje nagrade možeš videti odlaskom na svoj profil u okviru aplikacije, kao i detaljan opis nagrade i ID nagrade.

Dobitnici EXIT festival nagrada će biti obavešteni putem i-mejla da li je njihova nota dobitna u roku od 24 časa od izvlačenja.

Poručivanje Letnjih nagrada

Ukoliko su osvojili neku od Letnjih nagrada potrebno je da dobitnici kliknu na poruku o osvojenoj nagradi koja se nalazi na profilu, nakon čega će biti usmereni na stranicu za popunjavanje podataka, na veb sajtu www.porucipoklon.rs, za koji je link dostupan i u samoj aplikaciji.

Na veb sajtu www.porucipoklon.rs dobitnici koji su osvojili Letnje nagrade treba da popune lične podatke

Poslednji datum za unos podataka je 20.07.2023. godine do 23:59:59 časova. Ukoliko dobitnik unese podatke nakon ovog datuma, gubi pravo na nagradu.

Potrebno je da svi dobitnici do 13.08.2023. godine čuvaju otvarače limenki, čepove boca i etikete sa dobitnim kodovima, a radi eventualne naknadne kontrole validnosti kodova.

DOSTAVLJANJE I KORIŠĆENJE LETNjIH NAGRADA

Coca-Cola se obavezuje da će odmah nakon unošenja ličnih podataka dobitnika Letnjih nagrade, obavestiti dobitnika putem i-mejla o ID jedinstvenom broju za svaku pojedinačnu nagradu koja će mu biti dostavljena na kućnu adresu putem posredništva JP „Pošte Srbije“ (osim dobitnika nagrade Vaučeri za Air Serbia).

Vaučeri za Air Serbia se dostavljaju na i-mejl dobitnika.

DOSTAVLjANJE I KORIŠĆENJE EXIT FESTIVAL NAGRADA

Ukoliko učesnik osvoji nagradu – karate za EXIT Festival ili EXIT Festival iskustvo, dobitnik će dobiti informaciju putem imejla o tome da je izvučen, kao i propratna uputstva za korišćenje nagrade.

Ukoliko su osvojili neku od EXIT Festival nagrada potrebno je da nakon što dobiju i-mejl, kliknu na link i popune tražene podatke, na veb sajtu www.porucipoklon.rs, za koji je link dostupan i u samoj aplikaciji.

Ulaznice se dostavljaju na i-mejl punoletnog dobitnika koji je dobitnik naveo prilikom registracije, odnosno na i-mejl njegovog zakonskog zastupnika ili staratelja koji je dostavio prilikom dostavljanja potrebnih podataka ukoliko je dobitnik maloletno lice.

Na festivalski prostor mogu ući samo osobe starije od 16 godina

Žalbe i reklamacije na poklone

U cilju što ažurnijeg rešavanja eventualnih primedbi da su dostavljeni pokloni oštećeni, organizator definiše ubrzanu proceduru rešavanja reklamacija: U roku od 3 dana od dana preuzimanja poklona, dobitnik se može javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33 radi Reklamacije, pri čemu je potrebno da izabere taster 1, a takođe može poslati slike oštećenog poklona na promo.rs@cchellenic.com.

Pravila Coca-Cola nagradne igre

Za pravila u PDF-u poseti www.coca-cola.rs

Subscribe
Notify of
95 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!