74 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Pogledaj najnovije poklone uz Coca-Colu na stranici www.nagradneigrers.com/tag/coca-cola/

Coca-Cola nagrana igra/nagradni program traje od 26.02.2024. godine sa početkom u 12:00h do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 10.04.2024. godine do 12:00h i odvija se na području Republike Srbije, bez Kosova i Metohije

Nagrade:

Naziv Poklona (Kuhinjska kolekcija 2024)Broj mehurića
potreban za
preuzimanje
poklona
Maksimalni
broj poklona po
jednom
registrovanom
profilu
Raspoloživa
količina
poklona
Imperijal šerpa
DU.SE.IMPERIAL 20
SA PO. LUX
35320.000
Imperijal lonac
LO.IMPERIAL 20 SA
PO. LUX
50310.000
Ekspres lonac 24cm
/ 7l
15011.000
DU.KASEROLA
IMPERIAL 16
30320.000
Višenamenska
konusna posuda 16
cm sa plastičnim
poklopcem
15320.000
Tava za prženje
24cm / 3,4l sa
staklenim
poklopcem
45310.000
KL.DZEZVA 4 MR20325.000
Vatrostalna posuda20310.000
Drvena daska za
secenje
30320.000
Nutribullet10011.000

Pravo učešća

Pravo učešća u Programu imaju isključivo lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije).

Maloletna lica starija od 16 godina mogu preuzimati poklone ukoliko poseduju važeći lični dokument sa fotografijom (pasoš ili ličnu kartu). Ukoliko je učesnik maloletna osoba mlađa od 16 godina, potrebno je da njegov staratelj ili osoba koja je po zakonu ili odluci državnog organa dužna da se stara o njoj, unese svoje podatke pri poručivanju poklona kako bi staratelj na osnovu istih mogao i da preuzme poklone na izabranoj adresi JP „Pošte Srbije“.

Pravo učešća u programu nemaju sledeća lica:

 • Lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod organizatora kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca
 • Lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji Programa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Programa, kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca.

U programu učestvuju sledeći proizvodi:

 • Coca-Cola Original od 0.5L, 1L, 1.5 i 2L pakovani u plastičnu nepovratnu bocu, kao i zbirna pakovanja Coca-Cola Original od 2×1.5L i 2x2L u plastičnoj nepovratnoj boci
 • Coca-Cola Zero od 0.5L, 1L, 1.5L i 2L pakovani u plastičnu nepovratnu bocu, i
 • Coca-Cola Cherry od 0.5L i 1.5L pakovani u plastičnu nepovratnu bocu.
 • Fanta Orange od 1.5L i 2L pakovani u plastičnu nepovratnu bocu.

Na Promotivnim pakovanjima se nalazi posebno dizajnirana etiketa kao i promotivni čep sa komunikacijom „SAKUPI KODOVE, OSVOJI POKLONE“. Ispod čepa se nalazi desetoznakovni alfanumerički kod.

Na foliji zbirnih pakovanja nisu posebno istaknute informacije o programu, ali će informacije biti vidljive na Promotivnim pakovanjima kroz transparentni deo folije.

Kako učestvovati?

 1. Kupi neko od promotivnih pakovanja
 2. Pronađi kod ispod čepa Promotivnog pakovanja potrebno je da, preuzme Coca-Cola Aplikaciju sa Google Play marketa za Android uređaje ili Apple Store marketa za iPhone mobilne uređaje (potrebno je da uređaj bude predefinisan na Apple Store i Google Play market u Srbiji), registruje svoj profil unoseći svoju i-mejl adresu i ime pod kojim će se voditi njegov profil u okviru Aplikacije. Nakon uspešno obavljene registracije učesnik može da učestvuje u promociji. Ukoliko učesnik ima već registrovani profil na aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil.
 3. Unesi u Aplikaciju alfanumerički kod koji si pronašao/pronašla ispod čepa promotivnog pakovanja obuhvaćenog i definisanog pravilima.
 4. Uneti Kod će se pretvoriti u mehuriće. Jedan uneseni Kod donosi određen broj Mehurića u zavisnosti od vrste Promotivnog pakovanja, u skladu sa bodovanjem navedenim u ovim Pravilima.
 5. Sakupi dovoljan broj mehurića i zameni ih za neke od raspoloživih poklona na aplikaciji. Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici mogu da vide sve svoje poklone sa jedinstvenim ID brojem poklona.

Napomene:

 • Sa jednog registrovanog profila učesnik može uneti neograničeni broj Kodova.
 • Jedan Kod se može uneti samo jednom i on će omogućiti dobijanje odgovarajućeg broja Mehurića u Aplikaciji samo jedanput.
 • Učesnik Programa u svako doba može proveriti stanje trenutno dostupnih poklona na zalihama u Aplikaciji.
 • Sve generisane Mehuriće u Aplikaciji tokom ovog Programa važiće samo tokom ovog Programa. Nakon završetka ovog Programa, Mehurići na profilu učesnika biće obrisane i neće postojati mogućnost da se oni iskoriste nakon završetka Programa.
 • Sakupi dovoljan broj mehurića, potrebno je da iste zameni za neke od raspoloživih poklona na Aplikaciji. Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici će moći da vide sve svoje poklone sa jedinstvenim ID brojem poklona.

Odabir poklona

Kada učesnik sakupi dovoljan broj mehurića, potrebno je da iste zameni za neke od raspoloživih poklona na Aplikaciji. Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici će moći da vide sve svoje poklone sa jedinstvenim ID brojem poklona.

Poručivanje poklona

Na sajtu www.porucipoklon.rs upiši neophodne podatke za isporuku poklona i to: ime i prezime, broj lične karte ili pasoša, broj mobilnog telefona, jedinstveni ID broj poklona, kao i da iz padajućeg menija odabere grad u kom želi da preuzme poklon i poslovnicu JP “Pošte Srbije” u izabranom gradu u kojoj će se obaviti fizičko preuzimanje poklona.

Link za popunjavanje neophodnih podataka za fizičko preuzimanje poklona potrebno je popuniti za svaki pojedinačno osvojen poklon.

Podatke je potrebno popuniti za sve poklone najkasnije do 10.04.2024. godine do kraja dana (23:59 h). U slučaju propuštanja ovog roka, dobitnici gube pravo na poklon. Pravo na isporuku poklona imaće lice čiji su podaci dostavljeni ovim putem i nijedno drugo lice. Fizičko preuzimanje poklona u poslovnici JP „Pošte Srbije“ moguće je samo uz lični dokument (lična karta ili pasoš).

Nakon unosa svih podataka, na i-mejl koji je unesen prilikom registracije na www.porucipoklon.rs će učesniku biti poslati svi podaci koji su uneti prilikom poručivanja poklona.

Isporuka poklona – važna napomena

Pokloni će se preuzimati u odabranim objektima JP „Pošte Srbije“, čiji će spisak biti dostupan na veb stranici www.porucipoklon.rs. Prilikom poručivanja poklona, učesnik mora odabrati putem padajućeg menija objekat Pošta Srbije u kojoj želi da preuzme svoj poklon.

Krajnji rok do kog će svi dobitnici moći da preuzmu svoj poklon je 07.06.2024. do isteka radnog vremena izabrane poslovnice JP „Pošte Srbije“ a nakon toga dobitnik gubi pravo na poklon.

Krajnji rok do kog svi dobitnici mogu da popune podatke za preuzimanje poklona je 10.04.2024. do 23:59 h, a nakon toga dobitnik gubi pravo na poklon.

Fizičko preuzimanje poklona u poslovnici JP „Pošte Srbije“ moguće je samo uz lični dokument (lična karta ili pasoš).

Žalbe i reklamacije

U cilju što ažurnijeg rešavanja eventualnih primedbi na kvalitet poklona organizator definiše proceduru rešavanja reklamacija po sledećem postupku:

U roku od 5 dana od dana preuzimanja poklona, dobitnik se može javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33 – taster 1, radi reklamacije, a takođe može poslati slike oštećenog poklona na i-mejl promo.rs@cchellenic.com. Ukoliko je reklamacija opravdana, i ukoliko želi da mu oštećeni poklon bude zamenjen, dobitnik je dužan da pošalje oštećeni poklon na adresu organizatora sa svojim podacima, nakon čega će mu organizator dostaviti novi poklon.

Reklamacije upućene organizatoru nakon isteka roka od 3 dana od dana definisanog kao krajnji datum za preuzimanje poklona neće biti razmatrane.

Poručivanje i pravila

Poklone poruči od 5. marta na www.porucipoklon.rs

Za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
74 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!