51 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra traje od 21.09.2022 do 03.11.2022 u u 23:59:59 časova

SVE NAGRADNE IGRE ZA KATAR

Sve nagradne igre za putovanje u Katar ns SP2022 i za opremu za navijanje pogledaj na linku Nagradne igre za svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022

Nagrade u Coca-Cola nagradnoj igri:

PLATINUM NAGRADE:

 • 1 x nagradno putovanje na polufinale svetskog prvenstva u fudbalu u Katar 2022, za dve osobe u periodu 12.12.- 16.12.2022. godine.
 • 1 x nagradno putovanje na finale svetskog prvenstva u Katar 2022, za dve osobe u periodu 16.12.- 20.12.2022. godine

ZLATNE NAGRADE (ukupno 22.000 nagrada, a svaki dan 500 nagrada):

Oglasi
 • 44 x televizor Samsung QE50Q60BAUXXH, tehnologija QLED, dijagonala ekrana 50“ (127 cm), operativni sistem Tizen OS – 1 dnevno
 • 22 MacBook Pro 13″ M1 256GB, Apple M1 čip sa 8-jezgarnim CPU, 8-jezgarnim GPU i 16-jezgarnim Neural Engine-om, 8 GB objedinjene memorije, 256 GB SSD, dva Thunderbolt / USB 4 ulaza, Magic Keyboard – svakog drugog dana se deli jedan MacBook Pro
 • 22 x SAMSUNG projektor, Dijagonala slike:30″ – 100″, sistem projkcije:DLP, Tip osvetljenja:LED, osnovna rezolucija:1920 x 1080 (Full HD) – svakog drugog dana se deli jedan SAMSUNG projektor
 • 3.080 x bela majica sa bojama srpske zastave veličine L – 70 dnevno
 • 3.080 x bela majica sa bojama srpske zastave veličine XL – 70 dnevno
 • 220 x beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine L – 5 dnevno
 • 220 x beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine XL – 5 dnevno
 • 440 x beli duks sa bojama srpske zastave veličine L – 10 dnevno
 • 440 x beli duks sa bojama srpske zastave veličine XL – 10 dnevno
 • 176 x crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine L – 4 dnevno
 • 484 x crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine XL – 11 dnevno
 • 176 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine M – 4 dnevno
 • 176 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine L – 4 dnevno
 • 88 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine XL – 2 dnevno
 • 220 x vaučer za N Sport radnje u iznosu od 12.000,00 dinara.
 • 352 x crni kofer sa Coca-Cola logom, dimenzija: 34cm h 47cm h 20cm – 8 dnevno
 • 12.760 x fudbalska lopta sa bojama srpske zastave (težina 420g/kom, prečnik lopte 21,5 cm) – 290 dnevno

Ukupno nagrada: 22.002

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna lica (fizička lica) sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije), izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, Barlan S&M d.o.o, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Coca-Cola pakovanja koja učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju: Coca‑Cola Original 0,33 litara, 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra, Coca‑Cola Zero 0,33 litara, 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra. U Nagradnoj igri učestvuju i zbirna pakovanja i to Coca‑Cola Original 1,5 litara od 2 jedinice i 2,0 litara od 2 jedinice.

 • Coca-Cola Original pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra
 • Coca-Cola Zero pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra.
 • Zbirna pakovanja u koja su uključena promotivna pakovanja i to Coca-Cola Original pakovana u plastičnu nepovratnu bocu od 1,5 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice i 2,0 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice.

Ambalaža promotivnih pakovanja je prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim čepovima na plastičnim nepovratnim bocama i imaće promotivne kodove ispod čepa plastične nepovratne boce i otvarača limenke.

Oglasi
Oglasi
 • Promotivni zatvarači su crvene boje za Coca-Cola Original promotivna pakovanja i crne boje za Coca-Cola Zero Promotivna pakovanja sa natpisom „Za Srbiju navijaj nagrade osvajaj“ i ispod otvarača limenke i čepova plastične nepovratne boce se nalaze alfanumerički promotivni kodovi za učestvovanje u nagradnoj igri
 • Promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje Nagradne igre. Na foliji zbirnih pakovanja neće biti posebno istaknute informacije o nagradnoj igri, ali su informacije vidljive na promotivnim pakovanjima kroz transparentnu foliju.

Kako učestvovati?

 1. Kupi Coca-Cola proizvod sa spiska iznad
 2. Pronađi kod ispod čepa plastične nepovratne boce ili otvarača limenke promotivnog pakovanja
 3. Unesi kod u Coca-Cola aplikaciju, a ako nemaš Coca-Cola applikaciju instaliraj su da jednog od linkova:
 4. Jedan uneseni Kod donosi jednu loptu („valuta“ u okviru Coca-Cola aplikacije), bez obzira sa kog pakovanja je unet
 5. Iskoristi loptu u Coca-Cola aplikaciji tako da klikneš na polje označeno strelicom na predviđenom mestu unutar aplikacije čime će iskoristiti jedna lopta
 6. Saznaj da li si osvojio/la nagradu posle odbrojavanja „3, 2, 1“ na ekranu u okviru aplikacije
 7. Poruči osvojenu nagradu na fudbalskamagija.porucipoklon.rs

Svakim pokušajem osvajanja nagrade učesnik gubi jednu loptu.

VAŽNO!

Potrebno je da svi dobitnici do 31.01.2023. godine čuvaju otvarače limenki i čepove boca sa dobitnim kodovima, a radi eventualne naknadne kontrole validnosti kodova.

Odabir dobitnika

Dobitnici zlatnih nagrada se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor. Algoritam nasumično određuje pobednički momenat u vremenu i prva lopta kojom je iskorišćena nakon tog momenta postaje dobitna. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će iskorišćena lopta dobiti.

Izvlačenje Platinum nagrada će se održati 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova. U izvlačenju Platinum nagrada učestvuju svi uneti Kodovi u toku trajanja Nagradne igre do momenta izvlačenja Platinum nagrada (kodovi uneti u periodu od 21.09.2022. u 00:00:00 časova do 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova) osim Kodova koji su prethodno izvučeni kao dobitni za Zlatnu nagradu. Izvlačenje Platinum nagrada će se takođe obaviti kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor dobitnika i nagrada.

Dodela nagrada

Isporuka zlatnih nagrada

Na svom profilu u okviru aplikacije učesnici će moći da vide sve osvojene nagrade sa jedinstvenim kodovima nagrada.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko ste osvojili neku od Zlatnih nagrada potrebno je da kliknete na poruku o osvojenoj nagradi koja se nalazi na profilu u aplikaciji, nakon čega će biti usmereni na stranicu za popunjavanje podataka, na veb sajtu www.fudbalskamagija.porucipoklon.rs, za koji je link dostupan i u samoj Aplikaciji.

Dobitnici mogu popuniti svoje podatke za preuzimanje Zlatnih nagrada najkasnije do 04.11.2022. godine do 23:59:59 časova, a u suprotnom gube pravo na nagradu.

Nakon popunjavanja svojih podataka, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl sa svim podacima koje je dobitnik uneo (Mejl potvrde).

Imajući u vidu da je vrednost dve Zlatne nagrade (MacBook Pro 13″ M1 256GB i SAMSUNG projektor) veća od neoporezivog iznosa definisanog Zakonom, neophodno je da dobitnici organizatoru dostave i jedinstveni matični broj građana. Ime i prezime, jedinstveni matični broj građana, adresa, grad i opština stanovanja su neophodni kako bi Organizator podneo poresku prijavu i obračunao i platio porez na dobitak od igara na sreću za dobitnike. Dobitnici će biti kontaktirani putem kontakt telefona, koji je dobitnik naveo u delu za naručivanje nagrada, od strane Organizatora ili lica koje on angažuje radi prikupljanja podataka navedenih iznad za potrebe podnošenja poreskih prijava i plaćanja poreza.

Nagrade će biti dostavljane putem kurirske službe Pošte Republike Srbije na adresu koju je prijavio dobitnik, najkasnije do 31.01.2023. godine. Pravo na uručenje nagrade će imati lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu nakon osvajanja nagrade i nijedno drugo lice. Uručenje nagrada biće lično. Lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu biće obavešteno putem sms poruke na dan isporuke poklona o samoj isporuci. Ukoliko se dobitnik ne bude nalazio na adresi koja je prijavljena, biće ostavljen izveštaj o prispeću pošiljke takođe će dobitnik dobiti sms poruku sa informacijom i adresom izabrane pošte gde može preuzeti poklon u narednih dvadeset dana od dana kada je izveštaj o prispeću ostavljen na adresi koja je prijavljena. Nakon isteka tih dvadeset dana dobitnik gubi pravo na nagradu.

Isporuka Platinum nagrada

Najkasnije 5 radnih dana od dana Izvlačenja Platinum nagrada, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl potvrde dobijene nagrade (Mejl potvrde), sa zahtevom da dostave neophodne podatke za isporuku/realizaciju nagrada.

Nakon slanja podataka, dobitnike Platinum nagrada će kontaktirati organizator ili lice koje on angažuje. Tada je potrebno da dobitnici, najkasnije do 10.11.2022.. godine dostave sledeće podatke za obe osobe koje će koristiti nagradu putem i-mejla: ime i prezime, jedinstveni matični broj građana (samo za dobitnika), adresa, grad i opština stanovanja, kontakt telefon i broj pasoša. Ukoliko primarni dobitnici izgube status dobitnika, rezervni dobitnici stiču status dobitnika.

Nakon dostavljenih podataka, organizator ili lice koje on angažuje, će kontaktirati dobitnika putem kontakt telefona koji je dostavio u i-mejlu oko datuma i potrebnih logističkih informacija oko same realizacije nagrade.

Pomoć

Dobitnik se može javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33, a takođe može poslati imejl na promo.rs@cchellenic.com

Učestvovanje i pravila

Coca-Cola nagradna igra za putovanje u Katar 2022 na Fifa svetsko prvensto i fudbalske nagrade traje do 03.11.2022, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
51 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!