51 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Coca-Cola nagradna igra traje od 21.09.2022 do 03.11.2022 u u 23:59:59 časova

SVE NAGRADNE IGRE ZA KATAR

Sve nagradne igre za putovanje u Katar ns SP2022 i za opremu za navijanje pogledaj na linku Nagradne igre za svetsko prvenstvo u fudbalu Katar 2022

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nagrade u Coca-Cola nagradnoj igri:

PLATINUM NAGRADE:

 • 1 x nagradno putovanje na polufinale svetskog prvenstva u fudbalu u Katar 2022, za dve osobe u periodu 12.12.- 16.12.2022. godine.
 • 1 x nagradno putovanje na finale svetskog prvenstva u Katar 2022, za dve osobe u periodu 16.12.- 20.12.2022. godine

ZLATNE NAGRADE (ukupno 22.000 nagrada, a svaki dan 500 nagrada):

 • 44 x televizor Samsung QE50Q60BAUXXH, tehnologija QLED, dijagonala ekrana 50“ (127 cm), operativni sistem Tizen OS – 1 dnevno
 • 22 MacBook Pro 13″ M1 256GB, Apple M1 čip sa 8-jezgarnim CPU, 8-jezgarnim GPU i 16-jezgarnim Neural Engine-om, 8 GB objedinjene memorije, 256 GB SSD, dva Thunderbolt / USB 4 ulaza, Magic Keyboard – svakog drugog dana se deli jedan MacBook Pro
 • 22 x SAMSUNG projektor, Dijagonala slike:30″ – 100″, sistem projkcije:DLP, Tip osvetljenja:LED, osnovna rezolucija:1920 x 1080 (Full HD) – svakog drugog dana se deli jedan SAMSUNG projektor
 • 3.080 x bela majica sa bojama srpske zastave veličine L – 70 dnevno
 • 3.080 x bela majica sa bojama srpske zastave veličine XL – 70 dnevno
 • 220 x beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine L – 5 dnevno
 • 220 x beli šuškavac sa bojama srpske zastave veličine XL – 5 dnevno
 • 440 x beli duks sa bojama srpske zastave veličine L – 10 dnevno
 • 440 x beli duks sa bojama srpske zastave veličine XL – 10 dnevno
 • 176 x crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine L – 4 dnevno
 • 484 x crni prsluk sa bojama srpske zastave veličine XL – 11 dnevno
 • 176 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine M – 4 dnevno
 • 176 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine L – 4 dnevno
 • 88 x oficijalni dres nacionalne reprezentacije Srbije veličine XL – 2 dnevno
 • 220 x vaučer za N Sport radnje u iznosu od 12.000,00 dinara.
 • 352 x crni kofer sa Coca-Cola logom, dimenzija: 34cm h 47cm h 20cm – 8 dnevno
 • 12.760 x fudbalska lopta sa bojama srpske zastave (težina 420g/kom, prečnik lopte 21,5 cm) – 290 dnevno

Ukupno nagrada: 22.002

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva punoletna lica (fizička lica) sa prebilavištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije), izuzev lica zaposlenih kod Organizatora, Barlan S&M d.o.o, marketinških agencija koje je Organizator angažovao u promociji Nagradne igre, zaposlenih u prodajnim objektima koji prodaju Promotivna pakovanja, kao i članova njihovih najužih porodica (supružnici, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici).

Coca-Cola pakovanja koja učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju: Coca‑Cola Original 0,33 litara, 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra, Coca‑Cola Zero 0,33 litara, 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra. U Nagradnoj igri učestvuju i zbirna pakovanja i to Coca‑Cola Original 1,5 litara od 2 jedinice i 2,0 litara od 2 jedinice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 • Coca-Cola Original pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra
 • Coca-Cola Zero pakovana u limenku od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu od 1,0 litar, 1,5 litar i 2,0 litra.
 • Zbirna pakovanja u koja su uključena promotivna pakovanja i to Coca-Cola Original pakovana u plastičnu nepovratnu bocu od 1,5 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice i 2,0 litara koja su uključena u zbirno pakovanje od 2 jedinice.

Ambalaža promotivnih pakovanja je prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim čepovima na plastičnim nepovratnim bocama i imaće promotivne kodove ispod čepa plastične nepovratne boce i otvarača limenke.

 • Promotivni zatvarači su crvene boje za Coca-Cola Original promotivna pakovanja i crne boje za Coca-Cola Zero Promotivna pakovanja sa natpisom „Za Srbiju navijaj nagrade osvajaj“ i ispod otvarača limenke i čepova plastične nepovratne boce se nalaze alfanumerički promotivni kodovi za učestvovanje u nagradnoj igri
 • Promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje Nagradne igre. Na foliji zbirnih pakovanja neće biti posebno istaknute informacije o nagradnoj igri, ali su informacije vidljive na promotivnim pakovanjima kroz transparentnu foliju.

Kako učestvovati?

 1. Kupi Coca-Cola proizvod sa spiska iznad
 2. Pronađi kod ispod čepa plastične nepovratne boce ili otvarača limenke promotivnog pakovanja
 3. Unesi kod u Coca-Cola aplikaciju, a ako nemaš Coca-Cola applikaciju instaliraj su da jednog od linkova:
 4. Jedan uneseni Kod donosi jednu loptu („valuta“ u okviru Coca-Cola aplikacije), bez obzira sa kog pakovanja je unet
 5. Iskoristi loptu u Coca-Cola aplikaciji tako da klikneš na polje označeno strelicom na predviđenom mestu unutar aplikacije čime će iskoristiti jedna lopta
 6. Saznaj da li si osvojio/la nagradu posle odbrojavanja „3, 2, 1“ na ekranu u okviru aplikacije
 7. Poruči osvojenu nagradu na fudbalskamagija.porucipoklon.rs

Svakim pokušajem osvajanja nagrade učesnik gubi jednu loptu.

VAŽNO!

Potrebno je da svi dobitnici do 31.01.2023. godine čuvaju otvarače limenki i čepove boca sa dobitnim kodovima, a radi eventualne naknadne kontrole validnosti kodova.

Odabir dobitnika

Dobitnici zlatnih nagrada se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor. Algoritam nasumično određuje pobednički momenat u vremenu i prva lopta kojom je iskorišćena nakon tog momenta postaje dobitna. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će iskorišćena lopta dobiti.

Izvlačenje Platinum nagrada će se održati 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova. U izvlačenju Platinum nagrada učestvuju svi uneti Kodovi u toku trajanja Nagradne igre do momenta izvlačenja Platinum nagrada (kodovi uneti u periodu od 21.09.2022. u 00:00:00 časova do 03.11.2022. godine u 23:59:59 časova) osim Kodova koji su prethodno izvučeni kao dobitni za Zlatnu nagradu. Izvlačenje Platinum nagrada će se takođe obaviti kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor dobitnika i nagrada.

Dodela nagrada

Isporuka zlatnih nagrada

Na svom profilu u okviru aplikacije učesnici će moći da vide sve osvojene nagrade sa jedinstvenim kodovima nagrada.

Ukoliko ste osvojili neku od Zlatnih nagrada potrebno je da kliknete na poruku o osvojenoj nagradi koja se nalazi na profilu u aplikaciji, nakon čega će biti usmereni na stranicu za popunjavanje podataka, na veb sajtu www.fudbalskamagija.porucipoklon.rs, za koji je link dostupan i u samoj Aplikaciji.

Dobitnici mogu popuniti svoje podatke za preuzimanje Zlatnih nagrada najkasnije do 04.11.2022. godine do 23:59:59 časova, a u suprotnom gube pravo na nagradu.

Nakon popunjavanja svojih podataka, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl sa svim podacima koje je dobitnik uneo (Mejl potvrde).

Imajući u vidu da je vrednost dve Zlatne nagrade (MacBook Pro 13″ M1 256GB i SAMSUNG projektor) veća od neoporezivog iznosa definisanog Zakonom, neophodno je da dobitnici organizatoru dostave i jedinstveni matični broj građana. Ime i prezime, jedinstveni matični broj građana, adresa, grad i opština stanovanja su neophodni kako bi Organizator podneo poresku prijavu i obračunao i platio porez na dobitak od igara na sreću za dobitnike. Dobitnici će biti kontaktirani putem kontakt telefona, koji je dobitnik naveo u delu za naručivanje nagrada, od strane Organizatora ili lica koje on angažuje radi prikupljanja podataka navedenih iznad za potrebe podnošenja poreskih prijava i plaćanja poreza.

Nagrade će biti dostavljane putem kurirske službe Pošte Republike Srbije na adresu koju je prijavio dobitnik, najkasnije do 31.01.2023. godine. Pravo na uručenje nagrade će imati lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu nakon osvajanja nagrade i nijedno drugo lice. Uručenje nagrada biće lično. Lice navedeno u podacima dostavljenim na i-mejl adresu biće obavešteno putem sms poruke na dan isporuke poklona o samoj isporuci. Ukoliko se dobitnik ne bude nalazio na adresi koja je prijavljena, biće ostavljen izveštaj o prispeću pošiljke takođe će dobitnik dobiti sms poruku sa informacijom i adresom izabrane pošte gde može preuzeti poklon u narednih dvadeset dana od dana kada je izveštaj o prispeću ostavljen na adresi koja je prijavljena. Nakon isteka tih dvadeset dana dobitnik gubi pravo na nagradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isporuka Platinum nagrada

Najkasnije 5 radnih dana od dana Izvlačenja Platinum nagrada, dobitnici će na svoju i-mejl adresu koju su uneli prilikom registracije dobiti mejl potvrde dobijene nagrade (Mejl potvrde), sa zahtevom da dostave neophodne podatke za isporuku/realizaciju nagrada.

Nakon slanja podataka, dobitnike Platinum nagrada će kontaktirati organizator ili lice koje on angažuje. Tada je potrebno da dobitnici, najkasnije do 10.11.2022.. godine dostave sledeće podatke za obe osobe koje će koristiti nagradu putem i-mejla: ime i prezime, jedinstveni matični broj građana (samo za dobitnika), adresa, grad i opština stanovanja, kontakt telefon i broj pasoša. Ukoliko primarni dobitnici izgube status dobitnika, rezervni dobitnici stiču status dobitnika.

Nakon dostavljenih podataka, organizator ili lice koje on angažuje, će kontaktirati dobitnika putem kontakt telefona koji je dostavio u i-mejlu oko datuma i potrebnih logističkih informacija oko same realizacije nagrade.

Pomoć

Dobitnik se može javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33, a takođe može poslati imejl na promo.rs@cchellenic.com

Učestvovanje i pravila

Coca-Cola nagradna igra za putovanje u Katar 2022 na Fifa svetsko prvensto i fudbalske nagrade traje do 03.11.2022, a za pravila kliknite OVDE
NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

51 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Ljuba
19/11/2022 15:45

Ko su dobitnici platinum nagrada putovanje na finale i polufinale u Katar ? Srdacan pozdrav.

19/11/2022 16:08
Odgovor za  Ljuba

Coca-Cola ne objavljuje imena dobitnika

Emese
01/11/2022 15:20

Dobar dan.Kako mogu iskoristim loptu ?

04/11/2022 00:26
Odgovor za  Emese

Iskoristi loptu u Coca-Cola aplikaciji tako da klikneš na polje označeno strelicom unutar aplikacije

Dragan
18/10/2022 22:48

Poručio sam poklon ali nisam dobio nikakvu povratnu informaciju o statusu porudžbine.

19/10/2022 12:05
Odgovor za  Dragan

Za proveru porudžbine pošaljite imejl na promo.rs@cchellenic.com

Marija
14/10/2022 22:38

Ne mogu da porucim svoj poklon koji sam osvojila

16/10/2022 13:20
Odgovor za  Marija
DraganaLunaZolu
10/10/2022 11:14

Poštovani,

Kupili smo plastičnu bocu coca cole od 1.5l u marketu.
Međutim ispod lepa nema apsolutno nikakav kod niti mehurića češ je totalno prazan..
Zanima nas jel svaki čep i flaša imaju kod ili?
Da li je moguće da u marketinga ili drugde se to otvara pa flašira opet?

11/10/2022 19:44
Odgovor za  DraganaLunaZolu

Poštovana, možete se javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33, a takođe može poslati imejl na promo.rs@cchellenic.com Pošaljite sliku računa i čepa. Brzo odgovaraju. To je problem distribucije falaša sa čepovima sa kodom

Đorđe
11/10/2022 21:52
Odgovor za  DraganaLunaZolu

Jel piše na čepu „Za Srbiju navijaj nagrade osvajaj“ ?

12/10/2022 00:21
Odgovor za  Đorđe

Ambalaža promotivnih pakovanja je prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim čepovima na plastičnim nepovratnim bocama i ima promotivne kodove ispod čepa plastične nepovratne boce i otvarača limenke. Promotivni zatvarači su crvene boje za Coca-Cola Original promotivna pakovanja i crne boje za Coca-Cola Zero promotivna pakovanja sa natpisom „Za Srbiju navijaj nagrade osvajaj“ i ispod otvarača limenke i čepova plastične nepovratne boce se nalaze alfanumerički promotivni kodovi za učestv

Ergin
06/10/2022 04:56

Zasto nemogu da dobijem nagrade dobijo sam dve majce i loptu. Pise id nije validan. Molim vas da mi pomognete jel nesto nije u redu.hvala

06/10/2022 22:41
Odgovor za  Ergin
Andrej
05/10/2022 18:03

Sad mi kaze da ID nije validan. Kakve su ovo fore sada?

Andrej
04/10/2022 13:57

Jel zna neko kako se moze dobiti medalja u sredini ?

Ferid
04/10/2022 11:40

Osvojio sam sada loptu, i ne mogu da je porucim.. sajt ne radi!!!!

06/10/2022 19:59
Odgovor za  Ferid
Sanja
03/10/2022 16:58

Htela sam da preuzmem aplikaciju, ali u app store navode da ta aplikacija nije dostupna u ovom regionu. Ima li drugi nacin da se ucestvuje?

03/10/2022 23:22
Odgovor za  Sanja

Ne. Učestvovati se može samo u aplikaciji

Jelena Dragisic
03/10/2022 14:38

kako poslati kod

03/10/2022 23:16
Odgovor za  Jelena Dragisic

Na vrhu aplikacije piše “Unesi kod”

Andrej
03/10/2022 10:51

Osvojio sam loptu, a sajt ne radi…

03/10/2022 23:19
Odgovor za  Andrej

Poručivanje sada radi

Dusan
04/10/2022 00:22

Ne radi jos uvek

Andrej
04/10/2022 13:50

ne radi 😀

Andrej
04/10/2022 13:57

Sad mi kaze da ID nije validan. Kakve su ovo fore sada?

Sale
09/10/2022 15:36

Ne radi

Nikola
01/10/2022 02:15

Ništa od sajta za poručivanja nagrada. Baš bez veze.
Kako vi dobijate nagrade kada ne postoji mogućnost da se unesu podaci za dobijene nagrade?!

03/10/2022 23:20
Odgovor za  Nikola

Sajt sada radi

Sale
30/09/2022 12:29

Nikako ne mogu da preuzmem nagradu tj ostavim svoje podatke

Slobodan
29/09/2022 05:14

Kako da preuzmem nagradu sajt za preuzimanje neradi hvala unapred.

03/10/2022 23:20
Odgovor za  Slobodan

Sajt za poručivanje radi

Djordje
28/09/2022 16:43

Meni nece da preuzme nagradu

Dimitrije
27/09/2022 17:20

Poštovani, zadnji poklon koji sam dobio, fudbalska lopta, pomoći poklopčića, ne mogu da je preuzmem kao ostale poklone. Da li se ona direktno šalje ili bi i zanju trebao da ubacim tražene podatke. A od danas i kad ubacim kodove za staklenu ambalažu piše mi nevažeći a ispravno je ubačeno. Šta je problem?

27/09/2022 17:28
Odgovor za  Dimitrije

Poštovani, za pomoć oko poklona možete poslati imejl na promo.rs@cchellenic.com Brzo odgovaraju.

Ivan
27/09/2022 04:44

Sta se desava zasto ne moze da se poruci poklon, izbacuje da sajt nije dostupan za porucivanje nagrada?

27/09/2022 09:29
Odgovor za  Ivan

Poručivanje ne radi i Coca-Cola rešava problem poručivanja nagrada

Vesna Čikarić
27/09/2022 01:29

Zašto ne mogu da se ulogujem, aplikacija ne radi

27/09/2022 09:29
Odgovor za  Vesna Čikarić

Poručivanje ne radi i Coca-Cola rešava problem poručivanja nagrada

Millan
26/09/2022 11:24

Osvojio sam majicu al ne moze da se preuzme nagrada. Sta je u pitanju?

26/09/2022 21:18
Odgovor za  Millan

Coca-Cola kaže da trenutno rešavaju problem poručivanja nagrada.

Dusan
23/09/2022 17:38

Jos uvek ne radi sajt,ne mogu da unesem podatke za nagradu

23/09/2022 20:55
Odgovor za  Dusan

Da. Neozbiljno od strane Coca-Cole

26/09/2022 21:18
Odgovor za  Dusan

Coca-Cola kaže da trenutno rešavaju problem poručivanja nagrada.

Dusan
21/09/2022 16:26

Ne mogu da otvorim stranicu :www.fudbalskamagija.porucipoklon.rs
Da bih uneo podatke za dobijenu nagradu

21/09/2022 16:46
Odgovor za  Dusan

Da, trenutnačno ne radi. Nešto su zeznuli pa ne radi. Videćemo večeras.

Mihajlo Kuzmanović
21/09/2022 07:18

Kako dobijam na naglatu

21/09/2022 16:45

Kupi Coca-Colu sa spiska na ovoj stranici, pronađi kod ispod čepa plastične nepovratne boce ili otvarača limenke promotivnog pakovanja i unesi kod u Coca-Cola aplikaciji. Jedan uneseni Kod donosi jednu loptu, Iskoristi loptu u Coca-Cola aplikaciji i posle odbrojavanja „3, 2, 1“ znaš da li si osvojio nagradu.