3 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Coca Cola nagradna igra je na sledećem linku:
Coca-Cola nagradna igra

Nova Coca-Cola nagradna igra traje 07.11.2022. godine od 12:00:00 časova do isteka zaliha nagrada, a najkasnije do 04.12.2022. godine, do 23:59:59 časova

VAŽNO!

1. decembra je počela nova Coca-Cola promocija za Coca-Cola plišane igračkice, a detalji su na sledećem plavom linku: Coca-Cola promocija za plišane igračke

Nagrade:

 • Program „Odigraj igru Magični šut i takmiči se za nagrade“
  • 1 x Samsung Televizor, QE50Q60BAUXXH, QLED tehnologija, sa dijagonalom ekrana 50″(127 cm)
  • 3 x Coca-Cola stoni fudbal, dimenzija 140x90x90cm
 • Program „Sakupi Delhaize novčiće I izaberi nagrade“
  • 700 x Coca-Cola ranac
  • 700 x Coca-Cola šal
  • 700 x Fudbalska lopta
  • 350 x Coca-Cola majica L
  • 350 x Coca-Cola majica XL

Pravo učešća

Pravo učešća u Promociji imaju isključivo lica sa prebivalištem u Republici Srbiji (bez Kosova i Metohije).

Oglasi

Pravo učešća u promociji nemaju sledeća lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji ngradne igre ili su na drugi način angažovana kod organizatora kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca

Maloprodajni objekti uključeni u promociju

Promocija se odvija na području Republike Srbije, bez Kosova i Metohije, isključivo u Delhaize maloprodajnim objektima: TEMPO, MAXI, MEGA MAXI i Shop&Go kao i na Maxi Online Internet prodavnici.

Proizvodi i pakovanja koja učestvuju u Coca-Cola programu nagrađivanje

Kako učestvovati?

 1. Kupi promotivna pakovanja definisana pravilima u maloprodajnim objektima
 2. TEMPO, MAXI, MEGA MAXI I Shop&Go ili putem Maxi Online Internet prodavnice
 3. Slikaj fiskalni račun (tako da se vidi ceo račun)
 4. Preuzme Coca-Cola Aplikaciju sa Google Play marketa za Android uređaje ili sa Apple Store marketa za iPhone mobilne uređaje (potrebno je da uređaj bude predefinisan na Apple Store market u Srbiji)
 5. Registruje svoj profil unoseći svoju i-mejl adresu i ime pod kojim će se voditi tvoj profil u okviru Aplikacije. Ukoliko učesnik već imš registrovani profil na aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil.
 6. Unesi u aplikaciju slikan fiskalni račun ili ga slikaj u okviru aplikacije
 7. Slikan ili unet račun će se konvertovati u odgovarajući broj Delhaize novčića u skladu sa tabelom ispod
 8. Kada sakupiš minimalan potreban broj Delhaize novčića, potrebno je da izabereš da li će učestvovati u programu „Sakupi Delhaize novčiće i izaberi nagrade“ ili u programu „Odigraj igru – Magični šut i takmiči se za nagrade“

Program „Sakupi Delhaize novčiće i izaberi nagrade“

Nakon što izabereš da ćeš učestvovati u ovom programu, nakon što sakupiš određen broj Delhaize novčića to će ti omogućiti da za njih kupiš ponuđene nagrade.

Sakupljene Delhaize novčiće učesnici menjaju za neku od dostupnih nagrada u aplikaciji, pri čemu će im biti oduzet broj Delhaize novčića u vrednosti izabrane nagrade. Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici će moći da vide sve svoje nagrade sa jedinstvenim ID brojem nagrada.

Oglasi
Oglasi
Naziv nagradaKoličina (kom)Naziv nagrada
Coca-Cola ranac7008
Coca-Cola šal7007
Fudbalska lopta7006
Coca-Cola majica L3505
Coca-Cola majica XL3505

Broj nagrada, u zavisnosti od vrste nagrada, koje učesnik može preuzimati sa jednog registrovanog profila je ograničen
i naveden je u sledećoj tabeli:


Program „Odigraj igru Magični šut i takmiči se za nagrade“

Nakon što izabere da ćeš učestvovati u ovom programu, korišćenjem 1 Delhaize novčića učestvuješ u igranju igrice „Magični šut“ koja traje 20 sekundi pri čemu će biti oduzet 1 Delhaize novčić.

Igrica podrazumeva izvođenje slobodnih udaraca ka golu, a u zavisnosti od težine izabranog nivoa (lak, srednji, težak) i postignutog pogotka dobija se određen broj poena, odnosno 1 poen po postignutom golu na lakom
nivou, 2 poena na srednjem nivou I 3 poena na teškom nivou.

Sve odigrane igre bez obzira na odabrani nivo učestvuju u zajedničkim presecima u tabeli sa rezultatima. Zbir sakupljenih poena u jednom pokušaju igranja igrice se rangira na listi svih učesnika u igrici. Sa jednog registrovanog profila učesnik može imati neograničen broj pokušaja u skladu sa sakupljenim brojem Delhaize novčića potrebnim za učestvovanje u igrici.

Presek rang liste se vrši na nedeljnom ili mesečnom nivou u zavisnosti od nagrade, a prema sledećim presecima koji se završavaju u 23:59:59 poslednjeg dana preseka:

Za Coca-Cola stoni fudbal, nedeljni preseci:

 1. Od 14.11. do 20.11. uključujuci oba datuma
 2. Od 21.11. do 27.11. – uključujuci oba datuma
 3. Od 28.11. do 4.12. – uključujući oba datuma

Za Samsung televizor, mesečni presek:

 • od 14.11.2022 do 04.12.22022 – uključujući oba datuma

Svaki pojedinačni rezultat igranja igrice će učestvovati na rang listi u nedeljnom preseku one nedelje u kojoj je igrica odigrana, kao I u mesečnom preseku. U okviru jednog nedeljnog preseka će svi poeni koje učesnik osvoji pri svakom pokušaju biti akumulirani na profilu I takmičiti se u okviru trenutnog nedeljnog preseka za stoni fudbal.

Rang lista se resetuje nakon svakog nedeljnog preseka za stoni fudbal, ali će prethodne rang liste ostati vidljive u okviru aplikacije.
U okviru mesečnog preseka će svi poeni koje učesnik osvoji pri svakom pokušaju igranja igrice u okviru mesečnog preseka biti akumulirani na profilu i takmičiti se u okviru mesečnog preseka za Samsung televizor.

Napomene:

 • Jedan slikan ili unet račun donosi adekvatan broj delhaize novčića u zavisnosti od vrste i količine promotivnih pakovanja koji su kupljeni prilikom kupovine, u skladu sa bodovanjem navedenim u pravilima
 • Sa jednog registrovanog profila učesnik može slikati ili uneti neograničeni broj Fiskalnih računa.
 • Svi generisani Delhaize novčići u aplikaciji tokom ove Promocije važice samo tokom ove Promocije.
 • Obavezni elementi koji su neophodni da budu vidljivi na fotografiji Fiskalnog računa kakobi sistem mogao da verifikuje račun su: Broj računa, PFR vreme I datum računa, poreski broj kompanije, ukupan iznos računa, naziv, šifra I količina kupljenog Promotivnog pakovanja na fiskalnom računu.
 • Fiskalni račun može sadržati više Coca-Cola Promotivnih pakovanja kao I druge artikle, ali će sistem prepoznati samo Coca-Cola Promotivna pakovanja.
 • Fiskalni račun neće biti uvažen ukoliko se na njemu nalazi više od 70 artikala

Obaveštavanje dobitnika glavnih nagrada

Svim učesnicima koji prihvate marketinške „kolačiće“ će kroz aplikaciju stizati notifikacija koja ih obaveštava da
pogledaju pobednike svakog preseka. Pobednicima preseka će biti dodeljena odgovarajuća količina “lopti” (valuta u
okviru aplikacije) u novčaniku u njegovom profilu u skladu sa ovim Pravilima I to:

Za Coca-Cola stoni fudbal, nedeljni preseci:

 1. Presek od 14.11. do 20.11. – lopta će biti dodeljena u utorak 22.11.2022. godine
 2. Presek od 21.11. do 27.11. – lopta će biti dodeljena u utorak 29.11.2022. godine
 3. Presek od 28.11. do 4.12. – lopta će biti dodeljena u utorak 06.12.2022. godine

Za Samsung televizor, mesečni presek:
Presek od 14.11. do 04.12. – lopte će biti dodeljene u utorak 06.12.2022. godine

Nakon što učesnik sakupi određen broj lopti u skladu sa ovim Pravilima, biće mu omogućeno da za njih kupi ponuđene nagrade. Sakupljen lopt dobitnici menjaju za stoni fudbal ili Samsung televizor u zavisnosti od toga u okviru kog preseka je dobitnik bio prvi na Rang listi, pri čemu će im biti oduzet broj lopti u vrednosti izabrane nagrade. Na svom profilu u okviru Aplikacije učesnici će moći da vide sve svoje nagrade sa jedinstvenim ID brojem nagrada.

Poručivanje nagrada

Nakon sto učesnik „kupi“ nagradu iz programa „Sakupi Delhiaze novčiće i izaberi nagrade“ ili iz programa „Odigraj igru Magični šut i takmiči se za nagrade“ biće mu dostupan link na njegovom profilu u okviru aplikacije u odeljku moje nagrade, ka sajtu www.delhaize.porucipoklon.rs gde je potrebno upisati neophodne podatke za preuzimanje nagrada na kućnoj adresi– ime i prezime, kontakt telefon, grad za isporuku nagrade, ulica I broj za isporuku nagrade, jedinstveni ID broj nagrade.

Da bi nagrada bila uručena ili preuzeta, neophodno je da svi traženi podaci budu ispravni. U slučaju dostavljanja nepotpunih ili netačnih podataka, poklon neće biti uručen.

Za svaku pojedinačno osvojenu nagradu potrebno je ispratiti link za popunjavanje neophodnih podataka za preuzimanje ili isporuku nagrada. Podatke je potrebno popuniti za sve nagrade najkasnije do 18.12.2022. godine do kraja dana.

U slučaju propuštanja ovog roka, dobitnici gube pravo na nagradu. Pravo na preuzimanje nagrada imaće lice čiji su podaci dostavljeni ovim putem i nijedno drugo lice. Nakon unosa svih podataka, na i-mejl koji je unesen prilikom registracije će učesniku biti poslati svi podaci koji su uneti.

Isporuka nagrada

Nagrade iz oba programa će biti isporučene na adresu dobitnika od strane lica/kurirske službe koje Organizator angažuje, i to na adresu koju je dostavio dobitnik u skladu sa ovim Pravilima, najkasnije do 31.01.2023. godine, do kraja dana. Pravo na uručenje nagrade će imati isključivo lice čiji su podaci dostavljeni I ispravno popunjeni. Dobitnik nagrade će biti obavešten neposredno pre isporuke nagrade o samoj isporuci. Ukoliko se dobitnik ne bude nalazio na adresi koju je naveo u trenutku uručenja nagrade, biće u mogućnosti da se o narednom terminu isporuke dogovori direktno sa kurirskom službom. Kurirska služba je dužna da paket isporučuje na kućnu adresu dobitnika sve dok paket ne bude isporučen. Krajnji rok za dostavu poklona je 31. januar 2023. godine, te ukoliko poklon do tada ne bude isporučen jer dobitnik nije bio u mogućnosti da preuzme poklon, dobitnik gubi pravo na isti.

Žalbe i reklamacije

U cilju što ažurnijeg rešavanja eventualnih primedbi da su dostavljeni nagrade oštećene, organizator definiše ubrzanu proceduru rešavanja reklamacija: U roku od 3 dana od dana preuzimanja nagrada, dobitnik se može javiti organizatoru preko besplatne info linije 0800 11 22 33 radi Reklamacije, pri čemu je potrebno da izabere taster 1, a takođe može poslati slike oštećene nagrade na promo.rs@cchellenic.com.

Ukoliko je reklamacija opravdana, i ukoliko želi da mu oštećena nagrada bude zamenjena, dobitnik je dužan da pošalje oštećenu nagradu na adresu organizatora sa svojim podacima, nakon čega će mu organizator dostaviti novu nagradu.

Reklamacije upućene Organizatoru nakon završetka promocije i 3 dana nakon definisanog krajnjeg datuma za preuzimanje nagrada neće biti razmatrane.

Pravila Coca-Cola nagradne igre

Za pravila Coca-Cola nagradne igre TEMPO, MAXI, MEGA MAXI i Shop&Go u PDF-u kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
3 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!