12 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

1. decembra 2022 je počela nova Coca-Cola promocija za Coca-Cola plišane igračke, a detalji su na sledećem plavom linku: Coca-Cola promocija za plišane igračkice

Ispod je Coca-Cola program lojalnosti koji je trajao od 01.12.2021. godine do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 06.01.2022. godine i odvija se na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije. Sve nove Coca-Cola promocije i nagradne igre potraži na sledećem crvenom linku: Nova Coca-Cola nagradna igra i promocija

Nagrade/pokloni:

62.500 x Deda Mraz „Gospodin Mraziša“ plišana igračka
62.500 x irvas „Rogiša“ plišana igračka
62.500 x medved „Brundiša“ plišana igračka
62.500 x sneško „Snegiša“ plišana igračka

Učesnici programa u svako doba mogu proveriti stanje trenutno dostupnih poklona na zalihama na Coca-Cola aplikaciji. Sakupi drružinu uz kodove.

Oglasi

Aplikacija

Ukoliko već nemaš, preuzmi Coca-Cola aplikaciju za iPhone ili Android uređaj na sledećim linkovima:

Pravo učestvovanja

Pravo učešća u programu imaju isključivo lica sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.

Maloletna lica starija od 16 godina mogu preuzimati poklone ukoliko poseduju važeći lični dokument sa fotografijom (pasoš ili ličnu kartu). Ukoliko je učesnik maloletna osoba mlađa od 16 godina, potrebno je da njegov staratelj ili osoba koja je po zakonu ili odluci državnog organa dužna da se stara o njoj, unese svoje podatke pri poručivanju poklona kako bi staratelj na osnovu istih mogao i da preuzme poklone na izabranoj adresi “Pošta Srbije”.

Pravo učešća u programu nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod organizatora kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca kao ni lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji programa.

Oglasi
Oglasi

U Programu učestvuju sledeći Coca-Cola proizvodi

  • Coca-Cola Original 0.33l upakovana u limenku, 0.5l, 1l, 1.5 i, 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu i zbirna pakovanja 2×1.5l i 2x2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu
  • Coca-Cola Zero 0.33l upakovana u limenku i 0.5l, 1l, 1.5l i 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu
  • Coca-Cola Zero Lemon 0.33l upakovana u limenku i 0.5l i 1.5l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu

Alfanumerički kod:

Na promotivnim pakovanjima limenki se nalazi dizajn sa promo komunikacijom, a ispod metalnog otvarača desetoznakovni alfanumerički kod.

Na promotivnim pakovanjima plastičnih nepovratnih boca se nalazi promo etiketa koja komunicira osnove informacije u vezi programa, kao i promotivni čep bele boje sa komunikacijom „SAKUPI KODOVE, OKUPI DRUŽINU“. Ispod čepa bele boje se nalazi desetoznakovni alfanumerički kod.

U zavisnosti od veličine tj. litraže, promotivna pakovanja nose određeni broj poena. Za svako pakovanje, brendovi Cola-Cola Zero i Cola-Cola Zero Lemon nose poen više u odnosu na CocaCola Original.

Broj poena po pakovanju i brendu prikazan je tabelom u nastavku:

Kako učestvovati u Coca-Cola promociji?

Pronađi kodove ispod zatvarača, pretvori ih u pahuljice u aplikaciji. 30 pahuljica = član družine.

Kako bi stekli pravo na poklon:

Oglasi
Oglasi
  1. Kupi neko od promotivnih pakovanja
  2. Pronađi desetoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača ili čepa
  3. Uloguj se na Coca-Cola aplikaciju, registruj svoj profil unoseći svoju i-mejl adresu i ime pod kojim će se voditi profil. Ukoliko već imaš registrovan profil na pomenuto aplikaciji, možeš koristiti svoj postojeći profil.
  4. Unosi kodove. Kodovi se pretvaraju u poene određene vrednosti, koji se tokom trajanja programa nazivaju „pahuljice“. Jedan kod može biti unet na Coca-Cola aplikaciji jedanput.
  5. Sakupi dovoljan broj poena tj. pahuljica i zameni za poklon tj. preuzmi poklon koji je raspoloživ na Koka Kola aplikaciji

Napomene:

  • Poeni generisani u Coca-Cola aplikaciji u periodu pre početka programa, a neiskorišćeni u bilo kojoj prethodnoj promociji/programu NE mogu da se koriste u ovom programu.
  • Maksimalni broj poklona koji se može dobiti po registrovanom profilu je 100

Izbor poklona

Učesnik programa u svako doba može proveriti stanje trenutno dostupnih poklona na zalihama na Coca-Cola aplikaciji (Koka kola nagradna igra 2021)

Nakon odabira tj preuzimanja poklona na Coca-Cola aplikaciji, učesnik će putem iste aplikacije dobiti obaveštenje (notifikaciju) sa informacijom o poklonu koji je odabrao, kao i link (www.porucipoklon.rs) ka formularu gde je potrebno upisati neophodne podatke za preuzimanje poklona – ime i prezime, broj lične karte ili pasoša, broj mobilnog telefona, jedinstveni ID broj poklona, kao i da iz padajućeg menija odabere grad u kom želi da preuzme poklon i poslovnicu JP “Pošte Srbije” u izabranom gradu u kojoj će se obaviti fizičko preuzimanje poklona.

Nakon unosa svih podataka u gore pomenutom linku tj. formularu, na i-mejl koji je unet prilikom registracije, učesniku će biti poslati svi podaci koje je uneo.

Krajnji rok do kog učesnici mogu da popune podatke za preuzimanje poklona je 09.01.2022. do 23:59 h, a nakon toga dobitnik gubi pravo na poklon.

Isporuka poklona

Coca Cola plišanci će se preuzimati u odabranim objektima JP „Pošte Srbije“, čiji će spisak biti dostupan na veb stranici www.porucipoklon.rs. Prilikom poručivanja poklona, učesnik mora odabrati putem padajućeg menija objekat Pošta Srbije u kojoj želi da preuzme svoj poklon.

Potrošači imaju mogućnost da preuzmu svoj poklon najkasnije do 31.01.2022. u odabranom objektu Pošta Srbije. Ukoliko poklon nije preuzet do navedenog datuma, učesnik gubi pravo na poklon.

Prilikom preuzimanja poklona, učesnik mora doći lično u izabrani objekat Pošta Srbije, sa ličnom kartom ili pasošem (u zavisnoti od broja dokumenta za koji se opredelio prilikom poručivanja poklona) i ID jedinstvenim brojem poklona.

Pravila Coca-Cola programa lojalnosti

Koka kola nagradna igra 2021 i plišane igračke na www.coca-cola.rs

Subscribe
Notify of
12 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!