12 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Najnovija Coca-Cola nagradna igra i Koka kola promocija su na plavom linku ispod

> Coca Cola nagradna igra i promocija <

Trajanje:

Coca-Cola program lojalnosti traje od 01.12.2021. godine do isteka zaliha poklona, a najkasnije do 06.01.2022. godine i odvija se na teritoriji Republike Srbije, bez Kosova i Metohije.

Nagrade/pokloni:

62.500 x Deda Mraz „Gospodin Mraziša“ plišana igračka
62.500 x irvas „Rogiša“ plišana igračka
62.500 x medved „Brundiša“ plišana igračka
62.500 x sneško „Snegiša“ plišana igračka

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Učesnici programa u svako doba mogu proveriti stanje trenutno dostupnih poklona na zalihama na Coca-Cola aplikaciji. Sakupi drružinu uz kodove.

Aplikacija

Ukoliko već nemaš, preuzmi Coca-Cola aplikaciju za iPhone ili Android uređaj na sledećim linkovima:

Pravo učestvovanja

Pravo učešća u programu imaju isključivo lica sa prebivalištem u Republici Srbiji bez Kosova i Metohije.

Maloletna lica starija od 16 godina mogu preuzimati poklone ukoliko poseduju važeći lični dokument sa fotografijom (pasoš ili ličnu kartu). Ukoliko je učesnik maloletna osoba mlađa od 16 godina, potrebno je da njegov staratelj ili osoba koja je po zakonu ili odluci državnog organa dužna da se stara o njoj, unese svoje podatke pri poručivanju poklona kako bi staratelj na osnovu istih mogao i da preuzme poklone na izabranoj adresi “Pošta Srbije”.

Pravo učešća u programu nemaju lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod organizatora kao i njihovi bračni drugovi, roditelji i deca kao ni lica koja su u radnom odnosu ili su na drugi način angažovana kod pravnih lica koja na bilo koji način učestvuju u priređivanju i organizaciji programa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Programu učestvuju sledeći Coca-Cola proizvodi

  • Coca-Cola Original 0.33l upakovana u limenku, 0.5l, 1l, 1.5 i, 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu i zbirna pakovanja 2×1.5l i 2x2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu
  • Coca-Cola Zero 0.33l upakovana u limenku i 0.5l, 1l, 1.5l i 2l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu
  • Coca-Cola Zero Lemon 0.33l upakovana u limenku i 0.5l i 1.5l upakovana u plastičnu nepovratnu bocu

Alfanumerički kod:

Na promotivnim pakovanjima limenki se nalazi dizajn sa promo komunikacijom, a ispod metalnog otvarača desetoznakovni alfanumerički kod.

Na promotivnim pakovanjima plastičnih nepovratnih boca se nalazi promo etiketa koja komunicira osnove informacije u vezi programa, kao i promotivni čep bele boje sa komunikacijom „SAKUPI KODOVE, OKUPI DRUŽINU“. Ispod čepa bele boje se nalazi desetoznakovni alfanumerički kod.

U zavisnosti od veličine tj. litraže, promotivna pakovanja nose određeni broj poena. Za svako pakovanje, brendovi Cola-Cola Zero i Cola-Cola Zero Lemon nose poen više u odnosu na CocaCola Original.

Broj poena po pakovanju i brendu prikazan je tabelom u nastavku:

Kako učestvovati u Coca-Cola promociji?

Pronađi kodove ispod zatvarača, pretvori ih u pahuljice u aplikaciji. 30 pahuljica = član družine.

Kako bi stekli pravo na poklon:

  1. Kupi neko od promotivnih pakovanja
  2. Pronađi desetoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača ili čepa
  3. Uloguj se na Coca-Cola aplikaciju, registruj svoj profil unoseći svoju i-mejl adresu i ime pod kojim će se voditi profil. Ukoliko već imaš registrovan profil na pomenuto aplikaciji, možeš koristiti svoj postojeći profil.
  4. Unosi kodove. Kodovi se pretvaraju u poene određene vrednosti, koji se tokom trajanja programa nazivaju „pahuljice“. Jedan kod može biti unet na Coca-Cola aplikaciji jedanput.
  5. Sakupi dovoljan broj poena tj. pahuljica i zameni za poklon tj. preuzmi poklon koji je raspoloživ na Koka Kola aplikaciji

Napomene:

  • Poeni generisani u Coca-Cola aplikaciji u periodu pre početka programa, a neiskorišćeni u bilo kojoj prethodnoj promociji/programu NE mogu da se koriste u ovom programu.
  • Maksimalni broj poklona koji se može dobiti po registrovanom profilu je 100

Izbor poklona

Učesnik programa u svako doba može proveriti stanje trenutno dostupnih poklona na zalihama na Coca-Cola aplikaciji (Koka kola nagradna igra 2021)

Nakon odabira tj preuzimanja poklona na Coca-Cola aplikaciji, učesnik će putem iste aplikacije dobiti obaveštenje (notifikaciju) sa informacijom o poklonu koji je odabrao, kao i link (www.porucipoklon.rs) ka formularu gde je potrebno upisati neophodne podatke za preuzimanje poklona – ime i prezime, broj lične karte ili pasoša, broj mobilnog telefona, jedinstveni ID broj poklona, kao i da iz padajućeg menija odabere grad u kom želi da preuzme poklon i poslovnicu JP “Pošte Srbije” u izabranom gradu u kojoj će se obaviti fizičko preuzimanje poklona.

Nakon unosa svih podataka u gore pomenutom linku tj. formularu, na i-mejl koji je unet prilikom registracije, učesniku će biti poslati svi podaci koje je uneo.

Krajnji rok do kog učesnici mogu da popune podatke za preuzimanje poklona je 09.01.2022. do 23:59 h, a nakon toga dobitnik gubi pravo na poklon.

Isporuka poklona

Coca Cola plišanci će se preuzimati u odabranim objektima JP „Pošte Srbije“, čiji će spisak biti dostupan na veb stranici www.porucipoklon.rs. Prilikom poručivanja poklona, učesnik mora odabrati putem padajućeg menija objekat Pošta Srbije u kojoj želi da preuzme svoj poklon.

Potrošači imaju mogućnost da preuzmu svoj poklon najkasnije do 31.01.2022. u odabranom objektu Pošta Srbije. Ukoliko poklon nije preuzet do navedenog datuma, učesnik gubi pravo na poklon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prilikom preuzimanja poklona, učesnik mora doći lično u izabrani objekat Pošta Srbije, sa ličnom kartom ili pasošem (u zavisnoti od broja dokumenta za koji se opredelio prilikom poručivanja poklona) i ID jedinstvenim brojem poklona.

Pravila Coca-Cola programa lojalnosti

Koka kola nagradna igra 2021 i plišane igračke na www.coca-cola.rs


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

12 Komentari
Inline Feedbacks
View all comments
Marina
31/12/2021 15:25

Ako je maksimalan broj pahuljica 100 na jednom profilu,jel to znaci da poslednjeg drugara dobijamo sa 10 pahuljica?

Dragana Prokic
29/12/2021 15:20

Ja sam skupila kodove za sve vilenjak zan imame kad cu moci da ih podignem bila sam u pošti i rekli su mi da me ima na spisku ali da mi nije dozvoljeno da podignem igracke

Dubravka
18/12/2021 00:04

Ne razumem sta i kako skupljam?

19/12/2021 22:16
Odgovor za  Dubravka

Ispod metalnog otvarača promotivnih limeniki i ispod čepa bele boje na Coca cola bocama su desetoznakovni alfanumerički kodovi. Kodovi se unose na Coca-Cola aplikaciju. Sakupi se dovoljan broj poena u aplikaciji i zameni za poklon

Stefan Milosavljev
16/12/2021 21:58

Kako da prodajem kodove

Jadranka
12/12/2021 19:07

Ja danima pokusavam da se prijavim i ne uspevam.kada mi stgne da otvorim magicni Link

Radomirka
08/12/2021 02:06

Lepa koka kola i volela bi nagradu 82812.07.12.2021.1148

Radomirka
08/12/2021 02:02

Aplikacije

Mia
05/12/2021 20:20

Gde se može videti broj poklona?

Anja
27/11/2021 18:04

A gde je aplikacija za Huawei telefon?

Milica
27/11/2021 10:45

Kako da se najjeftinije skupi tih 30 poena za igračku?

Uroš
05/12/2021 18:17
Odgovor za  Milica

Coca-Cola Zero 1.5L je 5 poena kao i 1 litar