Za najnoviju Coca-Cola nagradnu igru poseti sledeću stranicu >>> Coca-Cola nagradna igra <<<

Coca-Cola nagradna igra 2018 „Zaleti se i osvoji leto“ traje od 01. jula 2018. godine do 30. jula 2018. godine uključujući i ovaj datum.

U nagradnoj igri će biti podeljene sledeće nagrade:
15 putovanja za četiri osobe (po 5 putovanja na Ibicu, Majorku i u Amsterdam) sa uključenim
avionskim prevozom, transferom od i do aerodroma na destinaciji, četiri noćenja na bazi
polupansiona u hotelu sa 4* u standardnoj dvokrevetnoj sobi i plaćenim jednim izletom.
Nagrada nepokriva turističku taksu koja se plaća direktno u hotelu po osobi po noćenju od
strane putnika, putno zdravstveno osiguranje i ostale lične troškove putnika.
15 komada iPhone 8 64GB mobilnih telefona
360 komada Coca-Cola mini frižidera
360 paketa od po dve četvorodnevne ulaznice za Love fest od 02. do 05.08.2018.,

Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u Coca-Cola nagradnoj igri (u daljem tekstu: Promotivna pakovanja): Coca-Cola pakovana u limenku (u daljem tekstu: KEN) od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu (u daljem tekstu: PET) od 0,5 litara, i Coca – Cola Zero pakovana u K EN od 0,33 litara i PET od 0,5 litara. Ambalaža Promotivnih pakovanja biće prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima. Promotivni zatvarači su sive boje, a promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje nagradne igre.

Oglasi

Nakon što učesnik pronađe kod ispod zatvarača potrebno je da se preuzme WOAH aplikaciju (u daljem tekstu: Aplikacija) sa google play marketa za android mobilne uređaje ili apple store marketa za iPhone mobilne uređaje, registruje se unoseći svoju i – mejl adresu, pol, datum rođenja, ime i prezime i zemlju prebivališta, prihvati pr avila nagradne igre, zatim unese kod u predviđeno polje i pritisne polje „POŠALJI“ kojim šalje kod. Ukoliko učesnik već ima registrovani profil na Aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil. Dobitnici se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma z a nasumični izbor (u daljem tekstu: Izvlačenje). Algoritam, jednom u svakih sat vremena i jednom u toku svakog dana, određuje trenutak u vremenu i prvi kod koji je poslat nakon tog trenutka postaje dobitan. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će prvi poslati kod dobiti.

Pokloni iPhone 8 mobilni telefon i Coca-Cola mini frižider će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske slu žbe na adresu koju su dostavili Organizatoru, a u roku od 75
dana od dana dobijanja nagrade.
Organizator će dobitniku nagrade „dve četvorodnevne ulaznice za Love fest“ odmah po osvajanju nagrade i ostavljanja podataka uputiti i-mejl koji će sadržati identifikacioni broj ulaznica i link za registraciju na sajtu Love fest iz ra zloga što će karte za festival biti personalizovane i zato što neće biti moguć ulazak u festivalski prostor osobama mlađim od 16 godina.

Dobitnik nagrade „putovanje na Ibicu, Majorku ili u Amsterdam za četiri osobe“ će nakon izvlačenja i ostavljanja podataka dobiti i-mejl na registrovanu adresu sa serijskim brojem
nagrade i sa uputstvima i pozivom da se javi turističkoj agenciji Travelhouse koja organizuje nagradno putovanje radi dogovaranja detalja putovanja. Nagradno putovanje je moguće iskoristiti u periodu od 15.08.2018. do 01.06.2019. godine u skladu sa raspoloživim terminima putovanja u trenutku javljanja dobitnika agenciji, a ukoliko ne otputuje u
dogovorenom terminu gubi pravo na nagradu. Potrebno je da se dobitnik javi turističkoj agenciji najmanje 20 dana pre željenog termina putovanja.

UPUTSTVO ZA PREUZIMANJE NAGRADA MOŽEŠ PRONAĆI OVDE


NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA