Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Za najnoviju Coca-Cola nagradnu igru poseti sledeću stranicu >>> Coca-Cola nagradna igra <<<

Coca-Cola nagradna igra 2018 „Zaleti se i osvoji leto“ traje od 01. jula 2018. godine do 30. jula 2018. godine uključujući i ovaj datum.

U nagradnoj igri će biti podeljene sledeće nagrade:
15 putovanja za četiri osobe (po 5 putovanja na Ibicu, Majorku i u Amsterdam) sa uključenim
avionskim prevozom, transferom od i do aerodroma na destinaciji, četiri noćenja na bazi
polupansiona u hotelu sa 4* u standardnoj dvokrevetnoj sobi i plaćenim jednim izletom.
Nagrada nepokriva turističku taksu koja se plaća direktno u hotelu po osobi po noćenju od
strane putnika, putno zdravstveno osiguranje i ostale lične troškove putnika.
15 komada iPhone 8 64GB mobilnih telefona
360 komada Coca-Cola mini frižidera
360 paketa od po dve četvorodnevne ulaznice za Love fest od 02. do 05.08.2018.,

Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u Coca-Cola nagradnoj igri (u daljem tekstu: Promotivna pakovanja): Coca-Cola pakovana u limenku (u daljem tekstu: KEN) od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu (u daljem tekstu: PET) od 0,5 litara, i Coca – Cola Zero pakovana u K EN od 0,33 litara i PET od 0,5 litara. Ambalaža Promotivnih pakovanja biće prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima. Promotivni zatvarači su sive boje, a promotivne etikete komuniciraju osnovne detalje nagradne igre.

Nakon što učesnik pronađe kod ispod zatvarača potrebno je da se preuzme WOAH aplikaciju (u daljem tekstu: Aplikacija) sa google play marketa za android mobilne uređaje ili apple store marketa za iPhone mobilne uređaje, registruje se unoseći svoju i – mejl adresu, pol, datum rođenja, ime i prezime i zemlju prebivališta, prihvati pr avila nagradne igre, zatim unese kod u predviđeno polje i pritisne polje „POŠALJI“ kojim šalje kod. Ukoliko učesnik već ima registrovani profil na Aplikaciji može koristiti svoj postojeći profil. Dobitnici se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma z a nasumični izbor (u daljem tekstu: Izvlačenje). Algoritam, jednom u svakih sat vremena i jednom u toku svakog dana, određuje trenutak u vremenu i prvi kod koji je poslat nakon tog trenutka postaje dobitan. Algoritam tom prilikom određuje i nagradu koju će prvi poslati kod dobiti.

Oglasi

Pokloni iPhone 8 mobilni telefon i Coca-Cola mini frižider će biti dostavljeni dobitnicima putem kurirske slu žbe na adresu koju su dostavili Organizatoru, a u roku od 75
dana od dana dobijanja nagrade.
Organizator će dobitniku nagrade „dve četvorodnevne ulaznice za Love fest“ odmah po osvajanju nagrade i ostavljanja podataka uputiti i-mejl koji će sadržati identifikacioni broj ulaznica i link za registraciju na sajtu Love fest iz ra zloga što će karte za festival biti personalizovane i zato što neće biti moguć ulazak u festivalski prostor osobama mlađim od 16 godina.

Dobitnik nagrade „putovanje na Ibicu, Majorku ili u Amsterdam za četiri osobe“ će nakon izvlačenja i ostavljanja podataka dobiti i-mejl na registrovanu adresu sa serijskim brojem
nagrade i sa uputstvima i pozivom da se javi turističkoj agenciji Travelhouse koja organizuje nagradno putovanje radi dogovaranja detalja putovanja. Nagradno putovanje je moguće iskoristiti u periodu od 15.08.2018. do 01.06.2019. godine u skladu sa raspoloživim terminima putovanja u trenutku javljanja dobitnika agenciji, a ukoliko ne otputuje u
dogovorenom terminu gubi pravo na nagradu. Potrebno je da se dobitnik javi turističkoj agenciji najmanje 20 dana pre željenog termina putovanja.

UPUTSTVO ZA PREUZIMANJE NAGRADA MOŽEŠ PRONAĆI OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi