Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Najnoviju vrednu Coca-Cola nagradnu igru možete pronaći na stranici
>>Coca-Cola nagradna igra Srbija<<

Coca-Cola program lojalnosti „Nagrade izaberi po svojoj meri“ traje od 15. marta 2018. godine do isteka zaliha poklona , a najkasnije do 31. maja 2018. godine.

Koliko poklona ćete podeliti tokom nagradne igre?
Za vreme trajanja Programa biće podeljeno 231.400 poklona.
Od toga:
– Gorenje secko – 3.300
– Gorenje mikser – 3.300
– Metalac velika šerpa – 25.300
– Metalac mala šerpa – 27.500
– Metalac Tepsija – 55.000
– Oval tanjir – 40.000
– Staklena činija – 77.000

   Za poklone je potrebno sakupiti sledeći broj bodova.
– Gorenje secko – 170
– Gorenje mikser – 170
– Metalac velika šerpa
– 110 – Metalac mala šerpa
– 80 – Metalac Tepsija
– 60 – Oval tanjir
– 30 – Staklena činija – 30

Oglasi

Ko sve može da učestvuje u programu lojalnosti ?
Svi građani sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije mogu da učestvuju u Coca-Cola programu lojalnosti za potrošače „Nagrade izaberi po svojoj meri“.  Maloletna lica ne mogu da učestvuju samostalno u Programu. Ukoliko je učesnik maloletna osoba, potrebno je da njegov staratelj ili osoba koja je po zakonu ili odluci državnog organa duž na  da  se  stara  o  njo j, unese svoje podatke pri poručivanju  poklona  kako bi  s taratelj  na osnovu istih mogao i da preuzme poklone na izabranoj adresi Poš te Srbije.

Na koji način je moguće učestvovati i dobiti poklon ?
Kako bi stekli pravo na neki od poklona , neophodno je da učesnici: 1. Kupe neko od p romotivnih Coca – Cola pakovanja; 2. Pronađ u desetoznakovni alfanumerički kod ispod zatvarača; 3. Zatim sa Google Play Market – a za Android mobilne uređ aje ili Apple store marketa za iPhone  mobilne  uređaje,  preuzimu aplikaciju  “SimplyTastly” putem   koje   se   realizuje program  lojalnosti .

Koja pakovanja učestvuju u Programu?
U programu lojalnosti učestvuju sledeća pakovanja Coca – Cola  i  Coca – Cola  Zero,  od kojih svako nosi određeni broj bodova.
– 2L  Coca – Cola – 3 poena
– 2L  Coca – Cola Zero – 4 poena
– 1,5L  Coca – Cola 5 – poena,
– 1,5L  Coca – Cola Zero – 6 poena
– 1L   Coca – Cola – 4 poena
– 1L Coca – Cola Zero – 5 poena

Po čemu se promotivna pakovanja razlikuju od običnih?
Promotivna  pakovanja  Coca-Cola  i  Coca-Cola Zero koja učestvuju u nagradnoj igri mogu se prepoznati po posebno dizajniranoj etiketi, kao i po čepu koji je sive boje sa ispisom „ Sakupi kodove, osvoji bodove “. Da li u ovoj promociji učestvuju Fanta i Sprite pakovanja od 1.5L? U  ovom  programu lojalnosti učestvuju samo  pakovanja  Coca – Cola  i  Coca – Cola  Zero  od 1L, 1.5L i 2L.

Kako se sve može kreirati nalog za sakupljanje bodova?
Svoj nalog možete kreirati na sledeći način : – Putem mobilne aplikacije Simply Tastly, koja se besplatno može skinuti sa internet prodavnice Google Play Store za Android mobilne uređaje i AppStore za iPhone mobilne uređaje.

Na koji način mogu da skinem aplikaciju SimplyTastly?
U zavisnosti od operativnog sistema vašeg mobilnog telefona SimplyTastly aplikaciju možete skinuti potpuno besplatno sa Google Play Store za android uređaje ili App Store za iOS uređaje. Aplikaciju skidate tako što ukucate SimplyTastly u pretraživač Play Store ili App Store i kliknete na ikonicu „instaliraj“, odnosno „install“. Nakon instalacije potrebno je da kliknete  na  ikonicu  „otvori“,  odnosno  „open“  i  time  ste  pokrenuli  aplikaciju.  U   samoj aplikaciji  se  registrujete,  odnosno  kreirate  svoj  profil  klikom  na  ikonicu  krunice  koja  se nalazi odmah pored ikonice sa kolicia za kupovinu i ikonice za podesavanja.
Možete se registrovati  ukucavanjem  svoje  i – mejl adrese ili putem vašeg na loga  na  Facebook – u.  Nakon ovog koraka dobićete i – mejl sa potvrdom registracije.

Oglasi

Kako se bodovi zamenjuju za poklone?
Bodovi se sabiraju unošenjem kodova sa promotivnih pakovanja Coca – Cola i Coca – Cola Zero na profilu učesnika u aplikaciji Simply Tastly. Svaki od poklona nosi određeni broj bodova koje je potrebno sakupiti pre naručivanja. Nakon što učesnik sakupi dovoljan broj bodova za željeni poklon, može ga naručiti kroz aplikaciju. Prilikom poručivanja poklona potrebno je da učesnik potvrdi ime, prezime,  i-mejl adresu ,  unese svoj broj  mobilnog  telefona,  broj lične karte , JMBG broj, a dodatno odabere iz padajućeg menija tačnu lokaciju/objekat Pošte u kojoj želi da preuzme svoj poklon.

Gde mogu da podignem/naručim poklon?
Pokloni se poručuju putem aplikacije Simply Tastly na kojoj je potrebno da učesnik ima svoj nalog kako bi mogao da sakuplja bodove koje će zatim zameniti za poklone. Pokloni se podižu u objektima Pošte Srbije, koji je učesnik prethodno odabrao izborom u pa dajućem meniju u aplikaciji prilikom naručivanja poklona.

Do kada se najkasnije mogu preuzeti pokloni?
Učesnici mogu da preu zmu  svoje  poklone  najkasnije do  10.7.2018 u  odabranom  objektu Pošte.  Za koliko dana pokloni stižu u odabranu Poštu? Obaveza Organizator a  je  da će u roku od 60 dana od poruč ivanja  nagrada  obavestiti potročač a  putem i – mejla o terminu u kom može otić i  u  odabrani  objekat  da  preuzme  svoju nagradu

Kako da znam koliko je poklona ostalo u opticaju?
Informaciju o preostalom broju poklona uvek možete videti u samoj aplikaciji Simply Tastly gde postoji br ojač pored svakog poklona.  Ne polazi mi za rukom da se ulogujem na svoj nalog, šta da radim? Molimo  vas  pozovite  info  liniju 0800  11  22  33 u okviru koje će vam biti pružena tehnička podrška. Ne mogu da kreiram nalog u samoj aplikaciji.

Kome da se obratim za pomoć?
Molimo  vas  pozovite  info  liniju 0800  11  22  33 u okviru koje će vam biti pružena tehnička podrška.

Aplikaciju za ANdroid preuzmi OVDE

Aplikaciju za iPhone preuzmi OVDE

Za pravila klikni OVDE