Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Za najnoviju Coca-Cola nagradnu igru poseti sledeću stranicu >>> Coca-Cola nagradna igra <<<

Coca-Cola nagradna igra 2018 traje od 10.9.2018. do 10.11.2018. uključujući i oba datuma, a organizovana je na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).

Sledeći proizvodi i pakovanja učestvuju u promociji (Coca -Cola u pakovanju od 0,33 litara i 0,5 litara, i Coca -Cola Zero u pakovanju od 0,33 litara i 0,5 litara.

Nagrade:
Svakog sata će biti deljeni sledeći poklon i onom učesniku koji je prvi uneo kod u tom satu i to :
• U toku prve nedelje promocije: 168 kom . bluetoo th zvučnika, model Click BS -R-WS bluetooth Waterproof Shower (Poklon se može preuzeti u Gigatron radnjama)
• U toku druge nedelje promocije: 168 pari Nike patika, model Nike downshifter 8 – muške ili Wmns Nike runallday – ženske (Poklon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku treće nedel je promocije : 168 pari Champion donji h delova trenerke , model Logo rib cuff pants – muške ili lady champ rib cuff pants – ženske (Poklon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku četvrte nedelje promocije: 168 kom . Nike rančeva, model Nk elmntl bkpk (Poklon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku pete nedelje promocije: 168 kom . Adidas lopti, model World cup tglid (Poklon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku šeste nedelje promocije: 168 kom . bežičnih slušalica, model Click BH -L3 (Poklon se može preuzeti u Gigatron radnjama)
• U toku sedme nedelje promocije: 168 kom . Champion dukseva , model Logo full zip hoody – muške ili Hooded Full Zip Top – ženske (Po klon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku osme nede lje promocije: 168 kom . Nike novč anika, model Nike heritage long wallet black/white, Nike heritage long wallet court purple/b ili Nike heritage long wallet pink pow/polar (Poklon se može preuzeti u Sport Vision radnjama)
• U toku devete nedelje promocije: 144 kom . Prenosivih punjača za mobilni telefon, model HAVIT Power Bank HV -PB002X 5000 mAh, 1 x Micro USB, 1 x USB A, Li -Ion (Poklon se može preuzeti u Gigatron radnjama)

Poklone je moguće preuzeti u radnjama prtnera (osim Sport Vision Outlet radnji) najkasnije do 30.11.2018. godine. Ukoliko do tog datuma dobitnik ne preuzme poklon, gubi pravo.

Oglasi

Dva su načina igre:
„Mehanizam sakupljanja bodova“
Nakon što učesnik kupi Promotivno pakovanje treba da pronađe kod ispod zatvarača Promotivnih pakovanja . Vrednost jednog koda na Promotivnom pakovanju Coca -Cola je 1 poen, a vrednost koda na Promotivnom pakovanju Coca -Cola Zero je 2 poena. Zatim je potrebno da učesnik sa Google Play Marketa za android mobilne ure đ aje ili Apple Store Marketa za iPhone mobilne uredjaje, preuzme aplikaciju “WOAH” (u daljem tekstu: Aplik acija). Ukoliko učesnik već ima registrovan profil na Aplikaciji , može koristiti svoj postojeći profil. Potom je potrebno da se učesnik registruje unošenjem svog imena i prezimena i i-mejl adrese, a nakon toga može da unosi kodove. Nakon što sakupi 15 bod ova učesnik će moći da naruči elektronski vaučer za korišćenje popusta od 25% prilikom kupovine robe prodajnih lanaca – P artnera promocije, na način i pod uslovima navedenim u poglavlju “Uslovi korišćenja vaučera po osnovu mehanizma – sakupljanje bodova ”. Pr ilikom naručivanja elektronskog vaučera, učesnik će se odlučiti i za partnera promocije čiji vaučer želi da naruči. Elektronski vaučer će učesniku biti dostavljen na i -mejl adresu koju je naveo prilikom registracije. U i -mejl poruci kojom će učesniku biti dostavljen elektronski vaučer od učesnika će biti zatraženo da Organizatoru dostavi sledeće lične podatke i to: ime i prezime, adresu, opštinu i mesto prebivališta i JMBG. Podatke je potrebno dostaviti na i -mejl adresu promo .rs@cchellenic.com. Imajući u vi du da je osnov za prikupljanje navedenih podataka Zakon o porezu na dohodak građana, a razlog podnošenje poreske prijave što je zakonska obaveza, učesnik će biti upozoren da mu može biti uskraćeno da vaučer iskoristi ukoliko navedene podatke ne dostavi Org anizatoru.
„Mehanizam najbrže poslatog koda“
Nakon što učesnik kupi Promotivno pakovanje treba da pronađe kod ispod zatvarača Promotivnih pakovanja . Zatim je potrebno da učesnik sa Google Play Marketa za android mobilne ure đ aj e ili Apple Store Marketa za iPhone mobilne ure đ aje, preuzme WOAH Aplikaciju. Ukoliko učesnik već ima registrovan profil na Aplikaciji , može koristiti svoj postojeći profil. Potom je potrebno da se učesnik registruje unošenjem svog imena i prezimena i i-mejl adrese. Nakon toga učesnik će moći da unosi kodove koje prona đe ispod zatvarača Promotivnih pakovanja i učestvuje u takmičenju za osvajanje nagrada koje će biti dodeljivane svakog sata učesniku koji je prvi uneo kod tog sata. Učesnik može osvojiti sa j ednog profila više od jednog poklona , ali ne može osvojiti više od jednog od svakog tipa poklona (ukupno najviše 8 poklona)

Za igranje i pravila klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi