Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

 

Za najnoviju Coca Cola Srbija nagradnu igru poseti sledeći link
https://www.nagradneigrers.com/tag/coca-cola/

Coca Cola nagradna igra 2017 traje dva puta ovog leta:
1. Nagradna igra počinje 09. juna 2017. i traje do 08. jula 2017. godine uključujući i ovaj datum.
2. Nagradna igra počinje 09. jula 2017. godine uključujući i traje do 07. avgusta 2017. godine uključujući i ovaj datum.

Nagradni fond svake nagradne igre je:
Nagrade koje se dele učesnicima u nagradnoj igri će biti dodeljivane svakog sata i to Coca-Cola zvučnici i Coca-Cola lejzi begovi i svakog dana i to  iPhone 7 mobilni telefon i putovanje.
Ukupno:
1. 30 putovanja za dve osobe sa uključenim avionskim prevozom, transferom od i do aerodroma na destinaciji, četiri noćenja na bazi polupansiona, putnim osiguranjem i po jednim plaćenim izletom ili ulaznicom za događaj za dve osobe (po 5 putovanja za svaku od sledećih destinacija: Amsterdam, Barselona, Berlin, Lisabon, Mikonos i Ibica).
2. 30 komada iPhone 7 mobilnih telefona
3. 720 komada Coca-Cola lejzi begova (fotelja)
4. 720 komada Coca-Cola Bluetooth zvučnika, model Philips BT100W/00 (u daljem tekstu: Coca-Cola zvučnik)

Oglasi

Coca Cola nagradna igra 2017 Srbija – kako do nagrade?

Pronađi kod ispod zatvarača svoje boce ili Coca-Cola limenke. Nakon što pronađeš kod ispod zatvarača potrebno je da se registruješ na internet adresi www.coca-cola.rs, izabere nagradu koju želi da pokuša da dobije i unese kod u predviđeno polje. Prilikom registracije učesnici će u predviđena polja uneti i svoje lične podatke i to imejl adresu, broj telefona, datum rođenja, ime, prezime i zemlju prebivališta. Dobitnici se određuju kompjuterskim putem korišćenjem algoritma za nasumični izbor.
Izaberi kako ćeš ovo leto učiniti nezaboravnim. Za svaki uneti kod, ti biraš nagradu koju želiš da dobiješ!
U nagradnoj igri sudeluj uz: Coca-Cola pakovana u limenku (u daljem tekstu: KEN) od 0,33 litara i plastičnu nepovratnu bocu (u daljem tekstu: PET) od 0,5 litara, i Coca-Cola Zero pakovana u KEN od 0,33 litara i PET od 0,5 litara. Ambalaža Promotivnih pakovanja biće prepoznatljiva po promotivnim etiketama i promotivnim zatvaračima. Promotivni zatvarači na PET pakovanjima su bele boje dok je promotivni zatvarač na KEN pakovanju proizvoda Coca-Cola i Coca-Cola Zero sa unutrašnje strane crvene boje.

Za pravila poseti http://www.coca-cola.rs