11 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Pogledaj nove Chupa Chups nagrade od 23.10.2023 na stranici
www.nagradneigrers.com/tag/chupa-chups/

Chupa Chups nagradna igra od ispoda je trajala u periodu od 01.05.2023. do 04.06.2023. do 23:59 časova na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije)

Dobitnici

Dobitnici su na strani https://chupachupspromo.rs/dobitnici.php

Nagrade:

 • 1 x mobilni telefon Apple iPhone 14 Pro (Silver)
 • 2 x Samsung projektor FreeStyle SP-LSP3BLAXXH
 • 10 x Jumbo Lazy bag Chupa Chups Forever
 • 50 x Majice

Ukupan broj nagrada: 63

Oglasi

Pravo učešća

Pravo da učestvuju u nagradnoj igri u robi i uslugama imaju sva punoletna fizička lica, državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije).

U nagradnoj igri ne mogu da učestvuju lica zaposlena kod Priređivača nagradne igre, u privrednom društvu New Moment New Ideas Company d.o.o., Beograd, Hilandarska 14, Beograd, Srbija, MB: 17320564 PIB: 100278886, i u drugim pravnim subjektima koja na bilo koji način učestvuju u promociji i organizaciji Nagradne igre niti članovi njihovih najužih porodica (bračni drugovi, deca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko sa njima žive u zajednici)

Chupa Chups proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri

 • Chupa Chups lizalice 12g
 • Chupa Chups lizalica XXL sa žvakom
 • Chupa Chups lizalica
 • Melody Pops
 • Chupa Chups lizalica Surprise
 • Chupa Chups Crazy Dips lizalice
 • Chupa Chups Shock žvake
 • Chupa Chups Big Babol žvake
 • Chupa Chups Explosion gumene bombone

Kako učestvovati?

 1. Kupi u bilo kom prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije (bez teritorije Kosova i Metohije) bilo koje Chupa Chups proizvode iz gore navedene liste u vrednosti od najmanje 199 RSD na jednom fiskalnom računu u periodu od 01.05.2023. do 04.06.2023. godine, najkasnije do 23:59 časova.
 2. Pošalji prijavu na jedan od dva načina:
  • putem SMS poruke na broj 5006 sledećeg sadržaja: Chupa(razmak)brojač računa
   ili
  • ispuni formu na veb sajtu www.chupachupspromo.rs ( ime i prezime, broj telefona, brojač računa)
 3. Sačuvaj fiskalni račun do dodele nagrada

Napomene:

 • Jedno lice može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava ili prijava preko internet stranice, ali sa različitim fiskalnim računima.
 • cena SMS poruke se naplaćuje po redovnim cenama za korisnike mobilnih mreža MTS, Yettel i A1 (za korisnike MTS mobilne mreže: 3,60 rsd sa PDV-om, za korisnike Yettel mobilne mreže: 3,99 rsd sa PDV-om i za korisnike A1 I GlobalTel mobilne mreže: 3,48 rsd sa PDV-om)

Nakon prijave putem SMS poruke svaki učesnik dobiće jednu od dve povratne SMS poruke:

 • ako je pravilno prijavljen: Poštovani ovim potvrdjujemo vaše učešće u „Forever fun“ nagradnoj igri. Nagradna igra traje do 04.06.2023. Hvala i srećno!
 • ako nije pravilno prijavljen: Hvala na učešću, ali ovaj broj računa je već iskorišćen. Nagradna igra traje do 04.06.2023. Molimo Vas za adekvatan broj računa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika će se obaviti dana 05.06.2023. godine u prisustvu tročlane komisije sastavljene od predstavnika priredjivača.

Oglasi
Oglasi

Ukoliko neki učesnik bude izvučen više puta dodeliće mu se samo jedna nagrada i to ona za koju je izvučen prvi put.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na veb sajtu www.chupachupspromo.rs najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja dobitnika nagrada.

Obaveštavanje dobitnika

U slučaju dobitka, potencijalni dobitnici će telefonski biti obavešteni o tome. Potencijalni dobitnici će biti pozvani telefonom u roku od 48 sati.

Potencijalni dobitnici Nagradne Igre biće u obavezi da dostave potrebne podatke (ime, prezime, adresa, e-mail) najkasnije u roku od 3 dana od momenta kontaktiranja putem dostavljenog broja telefona na mail adresu: btl@newmoment.com. Ukoliko postupe suprotno Pravilima nagradne igre odnosno ne dostave potrebne podatke u traženom roku od 3 dana, Priredjivač neće biti u obavezi da im dodeli nagrade.

Način preuzimanja nagrada

Nagrade će biti dostavljene na kućne adrese dobitnika nakon što dobitnici pošalju fotografije svojih računa na mail adresu btl@newmoment.com kao dokaz o kupovini, saglasno članu 5. ovih Pravila i ukoliko se utvrdi validnost svih poslatih računa. Ukoliko se po prijemu računa utvrdi da račun nije validan, o tome će učesnik biti obavešten pisanim putem.

Priređivač će nagradu da dostavi najkasnije 30 radnih dana od potvrde prijema podataka dobitnika.

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika, nekom od kurirskih službi, koja će kontaktirati dobitnike nagrada.

Pravila i učestvovanje

Za prijavu posetit www.chupachupspromo.rs

Chupa Chups nagradna igra traje do 04.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
11 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!