Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Chipsy nagradna igra je OVDE

Chipsy nagradna igra počinje 1.2.2021. godine sa početkom u 00:00 h i završava se 17.3.2021. godine u 21h., a ukupno traje 45 dana.

Nagrade su:
45 x iPhone 12 (dnevna nagrada)

Pravo učešća u Chipsy nagradnoj igri imaju isključivo državljani Republike Srbije s prebivalištem u Republici Srbiji, bez Kosova i Metohije.

Za učestvovanje u nagradnoj igri potrebno je kupiti bilo koji Chipsy proizvod obeležen promotivnom trakom i poslati kod iz unutrašnjosti kesice putem SMS poruke na broj 6600. U nagradnoj igri učestvuju svi Chipsy proizvodi obeleženi promotivnom trakom kupljeni u maloprodajnim objektima na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Jedan isti kod može biti poslat putem SMS na broj 6600 samo jednom. Svaki validni primljeni Kod može da učestvuje u izvlačenju Dnevne nagrade samo jedanput.

SMS poruku na broj 6600 mogu da šalju korisnici usluga svih operatera mobilne telefonije u Republici Srbiji. SMS poruka se naplaćuje učesniku Nagradne igre po ceni osnovne poruke operatera i to:
• za korisnike operatera MTS je 3,6 RSD (PDV uključen u cenu)
• za korisnike operatera Telenor je 3,6 RSD (PDV uključen u cenu)
• za korisnike operatera VIP je 3,48 RSD (PDV uključen u cenu)

Učesnik koji je poslao Kod putem SMS-a dobiće na pretplatnički broj, sa kojeg je poslat SMS, poruku sa obaveštenjem da je Kod primljen, da li je ispravan i da li je Kod već iskorišćen. Učesnici koji pošalju Kod nakon 17. marta 2021. godine nakon
19:59 dobiće SMS poruku da Kodovi ne učestvuju u izvlačenju

Proizvodi koji učestvuju u nagradnoj igri su:
Chipsy Plain Salted 90 g
Chipsy X Cut Salted 90 g
Chipsy Sticks Ketchup 90 g
Chipsy X Cut Tzatziki 90 g
Chipsy X Cut Chili 90 g
Chipsy Plain Salted 150 g
Chipsy X Cut Salted 150 g
Chipsy X Cut Chili 150 g
Chipsy X Cut Hot 150 g
Chipsy BBQ Ribs 150 g
Chipsy Plain Salted 230 g
Chipsy X Cut Chili 230 g

Oglasi
Oglasi

U toku trajanja nagradne igre biće izvučeno ukupno 45 dobitnika mobilnog telefona iPhone 12. Svakog dana u toku nagradne igre, biće izvučen po jedan dobitnik dnevne nagrade.

U dnevnom izvlačenju dnevne nagrade učestvuju svi ispravni Kodovi koji su primljeni u toku jednog dana u vremenskom periodu od 00:00h pa do 23:59h, pri čemu će se izvlačenje dobitnika nagrada vršiti svakog narednog dana u 9:00h za Kodove koji su pristigli u prethodnom danu, osim poslednjeg dana kada će izvlačenje dobitnika vrši u 20:00h.

Priređivač će kontaktirati dobitnike telefonom najkasnije u roku od sedam dana od izvlačenja dobitnika, a radi pribavljanja adrese na koju je potrebno poslati Dnevnu nagradu.

Za pravila i učestvovanje klikni OVDE