Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Chio nagradna igra za gejming nagrade je na stranici
www.nagradneigrers.com/tag/chio/

Chio nagradna igra od ispod je trajala od 18.06.2023 do 28.06.2023

Nagrade:

  • 1 x PlayStation VR 2 + Horizon Call of the Mountain igrica
  • 1x Zvučnici sa baaaaš intenzivnim basom
  • 1x Godišnja zaliha Chio Intense čipsa (365 komada Chio čipsa od 130g)

Ukupan broj nagrada: 3

Pravo učešća

Pravo učestovanja u konkursu imaju sva punoletna fizička koja imaju prebivalište u Republici Srbiji (bez teritorije Kosova i Metohije).

Oglasi

Pravo učestvovanja u konkursu nemaju zaposleni kod organizatora i/ili članovi njihovih užih porodica (roditelji, supružnik, deca, sestre i braća) kao ni lica koja su zaposlena u kompanijama koje su na bilo koji način uključene u organizaciju konkursa i proglašenje pobednika; radnici kurirske službe koja je angažovana za isporuku nagrada dobitnicima i druge osobe koje imaju pristup podacima nagradne igre, kao ni članovi njihovih užih porodica.

Kako učestvovati?

  1. Zaprati Chio Instagram profil na @chio_srbija
  2. Fotografiši ili snimi video na kojem pokazuješ svoju intenzivnu stranu uz Chio Intense u kadru (na fotografijma i video zapisima mogu biti npr. najintenzivnije gledanje filma, igranje igrice ili slušanje muzike uz Chio Intense)
  3. Podeli ih kao Instagram story i obavezno taguj profil @chio_srbija

Napomene:

  • Tvoj Instagram profil mora biti javan (otključan)
  • Jedan učestnik može objaviti neograničen broj Instagram story-ja ali može biti proglešen sam jednom za dobitnika
  • Svi Instagram storyi objavljeni biće podeljeni od strane organizatora na Instagram storyu @chio_srbija i sačuvani u odgovarajućem Highligh-u na Instagramu
  • Učesnik garantuje da je autor i isključivi nosilac svih autorskih rpava na objavljenom sadržaju

Odabir dobitnika

Stručni žiri će 03.07.2023. da izabere 3 dobitnika nagrada, a kriterijum izbora je iskazana kreativnost u stvaranju fotografije ili video zapisa čiji sadržaj treba da ukaže na najupečatljivije i najizazovnije meomente učesnika.

Jedan učesnik može biti proglašen kao dobitnik u nagradnom konkursu samo jednom.

Više učesnika sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim učesnikom.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Organizator će najkasnije 3.7.2023. godine u story-ju na zvaničnom Chio Instagram profilu @chio_srbija objaviti potencijalne dobitnike nagrada.

Obaveštenje dobitnika

Oragnizator će u roku od 72č od objave kontaktirati potencijalne dobitnike slanjem poruke u „direct“ (ćaskanje) na društvenoj mreži Instagram i zatražiti da u roku od 48č od trenutka prijema obaveštenja dostave organizatoru podatke, a sve u svrhu provere ispunjenosti uslova i uručenja nagrade.

Podatke koje potencijalni dobitnik treba da dostavi organizatoru su: ime i prezime, potpuna adresa za dostavu paketa, broj telefona i datum rođenja.

Ako se potencijalni dobitnik nagrade ne javi na prvi poziv organizatora ili ne dostavi podatke u roku od 48 sati od momenta prijema obaveštenja u vidu podsetnika, isti gubi pravo na nagradu, a njegova se nagrada dodeljuje prvom sledećem učesniku koji po oceni žirija ima sledeći najbolji kreativni rad.

Dodela nagrada

Organizator će dobitniku u roku od 30 radnih dana od dana dostavljanja podataka od strane dobitnika, uručiti nagradu slanjem iste putem kurirske službe na dostavljenu adresu.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.instagram.com/p/CtqbntUsakr/

Chio nagradna igra traje 28.06.2023, a za pravila kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!