Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Cedevita nagradna igra/nagradni konkurs traje u periodu od 22.05.2023 od 00:00h do 22.06.2023 godine do 19:59h na teritoriji Republike Srbije.

VAŽNO!

Od 1.6.2023. nova Cedevita nagradna igra za automobil Fiat 500 na sledećem linku Cedevita nagradna igra

Nagrade:

  • 2 x vaučer u pojedinačnoj vrednosti od 15000 dinara WizzAir aviokompaniju i paket Cedevita vitaminska vode
  • 2 x Cedevita Vitaminska voda dušek na naduvavanje za vodu i paket Cedevita vitaminska vode
  • 3 x tri paketa Cedevita vitaminska voda

Ukupan broj nagrada: 7

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije osim zaposlenih lica kod organizatora, i bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Oglasi

Kako učestvovati?

  1. Poseti sajt www.recitakokakoje.com/rs/konkurs
  2. Odaberi frazu po izboru
  3. U polje ispod toga predstavi na kreativni način svoju intrepretaciju te fraze
  4. Popuni formu se podacima poput imena i prezimena, e-mail adrese, broja telefona, adrese, države

Objava prijave

Nakon popunjavanja forme, učesnikova prijava stiže kod organizatora na moderaciju. Ukoliko ispunjava uslove konkursa biće prikazana na stranici pored drugih prijava.

Napomene:

  • Učesnik u nagradnom konkursu sme učestvovati isključivo sa svojim podacima.
  • Svaki učesnik u nagradnom konkursu može učestvovati sa više prijava, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu

Odabir dobitnika

Prilikom izbora dobitnika, najveći broj glasova od strane žirija će odrediti dobitnike nagrada u konkursu. Žiri odlučuje prema kriterijumu kreativnosti svakog učesnika prilikom davanja svoje intrepretacije (tumačenja) fraze koju učesnik odabere.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.recitakokakoje.com/rs/konkurs i www.cedevita.com najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa.

Dodela nagrada

Osvojene nagrade biće poslate na kućne adrese dobitnika ili na e-mail (2 nagrade), a nakon što se utvrdi da prijava popunjena sa tačnim podacima a posebno adrese za dostavu.

Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog konkursa ne javi na telefonski poziv u periodu od 15 dana od dana objavljivanja dobitnika, smatraće se da je dobitnik odustao od nagrade, a Organizator nije dalje u obavezi da mu nagradu isporuči, te će nagradu dodeliti zamenskom dobitniku – tj. sledećem po redu

Pomoć i informacije

Za sve informacije vezane za nagradni konkurs, učesnici se mogu obratiti Kontakt centru organizatora putem e-mail adrese kontakcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozivom na broj 0800-200-003 radnim danima od 08h-16h (ponedeljak-petak).

Oglasi

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje poseti www.recitakokakoje.com/rs/konkurs

Cedevita nagradna igra traje do 22.06.2023, a za pravila klikni OVDE

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!