17 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Najnovija Cedevita nagradna igra je na linku wwww.nagradneigrers.com/tag/cedevita

Cedevita nagradna igra od ispod je traja u periodu od 01.06.2023. od 00:01 do 15.07.2023. do 19:00 h u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići).

Nagrade:

 • 1 x automobil FIAT 500 1.0 BSG Hybrid 70KS DOLCEVITA pojedinačne vrednosti 2,015,240.33 rsd
 • 2 x iPhone 14 Pro 128GB
 • 4 x Xiaomi MI Electric Scooter 3
 • 8 x Apple Watch SE2
 • 10 x Apple Airpods 3
 • 20 x Sport Vision kartica

Ukupan broj nagrada: 45

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Oglasi

Cedevita proizvodi priređivača koji učestvuju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:

 • Cedevita Narandža 19g
 • Cedevita Limun 19g
 • Cedevita Ananas-Mango 19g
 • Cedevita Crvena Narandža 19g
 • Cedevita Limeta 19g
 • Cedevita Zova
 • Limun 19

Kako učestvovati?

 1. Kupi najmanje jedan proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići).
 2. Kod se nalazi na unutrašnjosti sašete (pakovanje proizvoda)
 3. Poseti sajt www.nagrade.cedevita.com
 4. Na navedenoj adresi kreiraj korisnički profil, gde je potrebno popuniti sledeće podatke: ime i prezime, država, grad, adresa stanovanja/kućni broj, datum rođenja, broj mobilnog telefona, e-mail i lozinku koju će korisnik koristiti za pristup svom korisničkom profilu
 5. Upiši kod na sajtu www.nagrade.cedevita.com

Prijava

 • Učesnik čija je prijava primljena putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je prijava ispravna i da li je kod koji je poslat već iskorišćen.
 • U slučaju da učesnik upiše neispravan isti ili različit kod pet puta (pet loših unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24č. Nakon završenih 24č učesnikov profil se automatski otključava za dalji unos kodova. Preporuka je da se učesnik nakon što unese lošu numeraciju kodova 2 puta javi na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com

VAŽNO!

 • Korisnici koji su 2021. godine učestvovali u nagradnoj igri „Cedevitu naruči, novi Clio odvezi kući“ već imaju formiran profil i u aplikaciji se mogu prijaviti koristeći isti e-mail i lozinku koju su postavili za učestvovanje u prošlogodišnjoj nagradnoj igri.
 • Korisnici koji imaju kreiran profil, ali su zaboravili korisničku lozinku koju su postavili, mogu uz pomoć linka „ne sećaš se lozinke“ zatražiti da im se na e-mail pošalje link za kreiranje nove lozinke uz pomoć koje će pristupiti svom korisničkom profilu.

Prijava koda

 • Jedan učesnik može prijavljivati najviše 100 kodova u toku 24 sata za vreme trajanja nagradne igre i može biti dobitnik glavne nagrade automobil „FIAT 500 1.0 BSG Hybrid 70KS DOLCEVITA“ i samo jednom dobitnik preostalih nagrada. Kod koji je izvučen kao dobitan prilikom izvlačenja nagrada ne učestvuje više u izvlačenju do kraja nagradne igre.
 • U slučaju da učesnik unese 100 ispravnih, neispravnih ili istih kodova u toku 24 sata, aplikacija će mu javiti da je postigao dnevni limit i neće imati pravo unositi kodove naredna 24 sata.
 • Ukoliko postoji osnovana sumnja da učesnik na nedozvoljen način vrši prijave (putem kompjuterskog programa i sl…) ili na bilo koji način zloupotrebljava sistem, Priređivač ima pravo da takvom korisniku privremeno ili trajno onemogući prijave i učestvovanje u Nagradnoj igri.

Napomene:

 • U slučaju da prijava sa istim kodom bude ponovo prijavljena sa istog ili drugog prijavljenog profila putem internet obrasca, ta će prijava biti proglašena nevažećom i neće se uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada

Izvlačenje dobitnika

15.07.2023. u 20:00č biće izvučen i dobitnik glavne nagrade 1h automobil „FIAT 500 1.0 BSG Hybrid 70KS DOLCEVITA“. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 15.07.2023. do 19:00 a koje do momenta izvlačenja nisu izvučene kao dobitne.

Izvlačenje ostalih nagrada biće izvršeno u terminima u 11:00č.

Objava dobitnika

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.nagrade.cedevita.com u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada. Poseti zvanični sajt i klikni na veliko „PROVERI DOBITNIKE“

Oglasi
Oglasi

Preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli kao validnu prilikom učestvovanja u nagradnoj igri, a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra Priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača.

Operater kontakt centra Priređivača će prilikom poziva jasno tražiti saglasnost za uzimanje ličnih podataka u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti i nakon toga izvršiti identifikaciju dobitnika i proveriti da li dobitnik ima ispunjene uslove za učestvovanje u nagradnoj igri i osvajanje nagrade, a to su: da li je dobitnik punoletan, da li je državljanin ili rezident Republike Srbije odnosno adresa stanovanja, grad i opština, da li ime i prezime odgovara prijavljenom imenu i prezimenu u prijavi.

Nagrada automobil „FIAT 500 1.0 BSG Hybrid 70KS DOLCEVITA“ biće uručena u salonu automobila „HIT AUTO“ na adresi Staro Sajmište 29. 11070 Novi Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između priređivača i dobitnika.

Nagrade „Apple Iphone 14 PRO 128 GB silver“ telefon, „Xiaomi Mi Electric Scooter “, „Apple watch SE2 GPS 44mm“ sat, „Apple AirPods 3“ slušalice, „Sport Vision kartica 50 €“ poklon kartica biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu.

Pomoć

Ako te zanima nešto vezano za nagradne igre, pravila ili izvlačenja, ne možeš pronaći kod na ambalaži, aplikacija ti ne radi dobro ili imaš neko drugo pitanje javi se na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.cedevita.com/rs/rs-osvoji-ficu

Cedevita nagradna igra traje do 15.07.2023, a za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
17 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!