4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Cedevita nagradni konkurs traje u periodu od 15.04.2022. godine sa početkom u 00:01h do 14.05.2022. godine do 23:59 h, na teritoriji Republike Srbije.

Nagrade:

  • 50 personalizovanih Cedevita čaša – 1 čaša po dobitniku

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije koji se prijave na način utvrđen ovim pravilima, osim zaposlenih lica kod organizatora, i bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Kako učestvovati?

  1. Poseti sajt www.cedevita.com/rs/
  2. Obeleži koliko sipaš Cedevite u čašu
  3. Napiši odgovor na pitanje „U kom trenutku piješ Cedevitu? Koji je tvoj CE ritual?“
  4. Popuni formu sa podacima (ime i prezime, e-mail adrese, broja telefona, mesto)

Napomene:

  • Svaki učesnik u nagradnom konkursu može učestvovati sa više prijava, ali jedan učesnik može osvojiti samo jednu nagradu
  • Za sve informacije vezane za nagradni konkurs, učesnici se mogu obratiti Kontakt centru organizatora putem e-mail adrese kontakcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozivom na broj 0800-200-003 radnim danima od 08h-16h (ponedeljak-petak).

Odabir dobitnika

O pobedenicima odlučuje žiri prema kriterijumu kreativnosti svakog učesnika prilikom davanja odgovora na postavljeno pitanje.

Imena dobitnika

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.cedevita.com/rs najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa.

Oglasi

Dodela nagrada

Osvojene nagrade biće poslate na kućne adrese dobitnika, a nakon što se utvrdi da prijava popunjena sa tačnim podacima a posebno adrese za dostavu.

Ukoliko se dobitnik nagrade iz ovog konkursa ne javi na telefonski poziv u periodu od 15 dana od dana objavljivanja dobitnika, smatraće se da je dobitnik odustao od nagrade, a Organizator nije dalje u obavezi da mu nagradu isporuči, te će nagradu dodeliti zamenskom dobitniku – tj. sledećem po redu učesniku za koji se utvrdi po kriterijumu krativnosti.

Učestvovanje

Za učestvovanje posetite www.cedevita.com/rs


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!