7 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Nova Cedevita nagradna igra za automobil počinje 1.6.2023., a za detalje poseti sledeći link Cedevita nagradna igra

Ova Cedevita nagradna igra je trajala u periodu od 01.06.2022. godine do 15.07.2022. godine do 19:00 u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići).

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Dobitnici cedevita nagradne igre

Proveri da li si među srećnim dobitnicima na stranici koja se nalazi OVDE (na toj stranici klikni na dugme „PROVERI DOBITNIKE“)

Nagrade:

 • 1 x Automobil „Renault Clio intens TCe 90“ vrednosti 1,691,968.58 rsd
 • 2 x telefon Samsung S22 vrednosti 96.000,00 rsd
 • 4 x Bicikl „Polar Practic 10“ biciklo vrednosti 152.966,00 rsd
 • 12 x Samsung slušalice za mobilni SM-R177-NZW
 • 20 x Cineplexx poklon kartica vrednosti 6.000,00 rsd

Ukupan broj nagrada: 45

 • Cineplexx poklon kartica se može koristiti u svim „Cineplexx“ bioskopima u Srbiji. Sredstva na „Cineplexx“ poklon kartici mogu se iskoristiti do 31.12.2023. za kupovinu bioskopskih ulaznica i hrane i pića na blagajni bioskopa.

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Cedevita proizvodi koji učestvuju

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:

 • Cedevita Narandža 19g
 • Cedevita Limun 19g
 • Cedevita Crvena Narandža 19g
 • Cedevita Limeta 19g
 • Cedevita Zova i Limun 19g

Kako učestvovati u novoj Cedevita nagradnoj igri?

 1. Kupite najmanje jedan Cedevita proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri
 2. Pronađi kod koji se nalazi u unutrašnjosti sašete (pakovanje proizvoda)
 3. Kreirajte profil na www.nagrade.cedevita.com, ako već nemate kreiran profil
 4. Upišite kod koji ste pronaši u unutrašnjosti sašete

VAŽNO!

Korisnici koji su 2021. godine učestvovali u nagradnoj igri „Cedevitu naruči, novi Clio odvezi kući“ već imaju formiran profil i u aplikaciji se mogu prijaviti koristeći isti e-mail i lozinku koju su postavili za učestvovanje u prošlogodišnjoj nagradnoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Korisnici koji imaju kreiran profil, ali su zaboravili korisničku lozinku koju su postavili, mogu uz pomoć linka „ne sećaš se lozinke“ zatražiti da im se na e-mail pošalje link za kreiranje nove lozinke uz pomoć koje će pristupiti svom korisničkom profilu.

Napomene:

 • Učesnik čija je prijava primljena putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je prijava ispravna i da li je kod koji je poslat već iskorišćen.
 • U slučaju da učesnik upiše neispravan isti ili različit kod pet puta (pet loših unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24č. Nakon završenih 24č učesnikov profil se automatski otključava za dalji unos kodova.
 • U slučaju da prijava sa istim kodom bude ponovo prijavljena sa istog ili drugog prijavljenog profila putem internet obrasca, ta će prijava biti proglašena nevažećom i neće se uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dnevnih nagrada biće izvršeno svakog dana u 11č.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade biće 15.07.2022. u 20:00č. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 15.07.2022. do 19:00 a koje do momenta izvlačenja nisu izvučene kao dobitne.

Objava dobitnika

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.nagrade.cedevita.com u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada.

Spisak dobitnika nagrada svih kategorija, biće objavljen na internet stranici www.nagrade.cedevita.com, tako što će se objaviti brojevi mobilnih telefona iz dobitnih prijava sa sakrivene 3 zadnje cifre.

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli kao validnu prilikom učestvovanja u nagradnoj igri a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača.

Nagrade Samsung S22 telefon, Bicikl Polar Practic 10 biciklo, Garmin VIVOACTIVE 4 sat, Samsung Galaxy Buds2 BT slušalice, Cineplexx poklon kartica biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu. Dobitnici će kontakt centru, prilikom poziva, izdiktirati sledeće podatke koji su potrebni radi slanja nagrade: ime i prezime, adresa stanovanja, mesto, opština i kontakt telefon.

Nagrada automobil „Renault Clio intens TCe 90“ biće uručena u salonu automobila „HIT AUTO“ na adresi Staro Sajmište 29., 11070 Novi Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između Priređivača i dobitnika. Prilikom uručivanja nagrade biće utvrđen identitet dobitnika, koji je dužan da podnese na uvid original ličnu kartu

Informacije i pomoć

Ako te zanima nešto vezano za nagradne igre, pravila ili izvlačenja, ne možeš pronaći kod na ambalaži, aplikacija ti ne radi dobro ili imaš neko drugo pitanje – pošalji e-mail na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozovi besplatnim telefonski broj kontakt centra 0800-200-003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) u periodu od 8.00-16.00 sati počev od 01.06.2022. godine.

Pravila i učestvovanje

Cedevita nagradna igra 2022 traje do 15.07.2022., a za učestvovanje posetite www.cedevita.com/rs/osvoji-clio

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA

Subscribe
Notify of
7 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!