7 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nova Cedevita nagradna igra za automobil počinje 1.6.2023., a za detalje poseti sledeći link Cedevita nagradna igra

Ova Cedevita nagradna igra je trajala u periodu od 01.06.2022. godine do 15.07.2022. godine do 19:00 u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići).

Dobitnici cedevita nagradne igre

Proveri da li si među srećnim dobitnicima na stranici koja se nalazi OVDE (na toj stranici klikni na dugme „PROVERI DOBITNIKE“)

Nagrade:

 • 1 x Automobil „Renault Clio intens TCe 90“ vrednosti 1,691,968.58 rsd
 • 2 x telefon Samsung S22 vrednosti 96.000,00 rsd
 • 4 x Bicikl „Polar Practic 10“ biciklo vrednosti 152.966,00 rsd
 • 12 x Samsung slušalice za mobilni SM-R177-NZW
 • 20 x Cineplexx poklon kartica vrednosti 6.000,00 rsd

Ukupan broj nagrada: 45

Oglasi
 • Cineplexx poklon kartica se može koristiti u svim „Cineplexx“ bioskopima u Srbiji. Sredstva na „Cineplexx“ poklon kartici mogu se iskoristiti do 31.12.2023. za kupovinu bioskopskih ulaznica i hrane i pića na blagajni bioskopa.

Pravo učešća

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Cedevita proizvodi koji učestvuju

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:

 • Cedevita Narandža 19g
 • Cedevita Limun 19g
 • Cedevita Crvena Narandža 19g
 • Cedevita Limeta 19g
 • Cedevita Zova i Limun 19g

Kako učestvovati u novoj Cedevita nagradnoj igri?

 1. Kupite najmanje jedan Cedevita proizvoda koji učestvuje u nagradnoj igri
 2. Pronađi kod koji se nalazi u unutrašnjosti sašete (pakovanje proizvoda)
 3. Kreirajte profil na www.nagrade.cedevita.com, ako već nemate kreiran profil
 4. Upišite kod koji ste pronaši u unutrašnjosti sašete

VAŽNO!

Korisnici koji su 2021. godine učestvovali u nagradnoj igri „Cedevitu naruči, novi Clio odvezi kući“ već imaju formiran profil i u aplikaciji se mogu prijaviti koristeći isti e-mail i lozinku koju su postavili za učestvovanje u prošlogodišnjoj nagradnoj igri.

Korisnici koji imaju kreiran profil, ali su zaboravili korisničku lozinku koju su postavili, mogu uz pomoć linka „ne sećaš se lozinke“ zatražiti da im se na e-mail pošalje link za kreiranje nove lozinke uz pomoć koje će pristupiti svom korisničkom profilu.

Oglasi
Oglasi

Napomene:

 • Učesnik čija je prijava primljena putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je prijava ispravna i da li je kod koji je poslat već iskorišćen.
 • U slučaju da učesnik upiše neispravan isti ili različit kod pet puta (pet loših unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24č. Nakon završenih 24č učesnikov profil se automatski otključava za dalji unos kodova.
 • U slučaju da prijava sa istim kodom bude ponovo prijavljena sa istog ili drugog prijavljenog profila putem internet obrasca, ta će prijava biti proglašena nevažećom i neće se uzeti u obzir prilikom izvlačenja nagrada.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dnevnih nagrada biće izvršeno svakog dana u 11č.

Izvlačenje dobitnika glavne nagrade biće 15.07.2022. u 20:00č. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 15.07.2022. do 19:00 a koje do momenta izvlačenja nisu izvučene kao dobitne.

Objava dobitnika

Objava izvučenih dobitnika će se vršiti na zvaničnoj internet stranici www.nagrade.cedevita.com u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada.

Spisak dobitnika nagrada svih kategorija, biće objavljen na internet stranici www.nagrade.cedevita.com, tako što će se objaviti brojevi mobilnih telefona iz dobitnih prijava sa sakrivene 3 zadnje cifre.

Dodela nagrada

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli kao validnu prilikom učestvovanja u nagradnoj igri a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od priređivača.

Nagrade Samsung S22 telefon, Bicikl Polar Practic 10 biciklo, Garmin VIVOACTIVE 4 sat, Samsung Galaxy Buds2 BT slušalice, Cineplexx poklon kartica biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu. Dobitnici će kontakt centru, prilikom poziva, izdiktirati sledeće podatke koji su potrebni radi slanja nagrade: ime i prezime, adresa stanovanja, mesto, opština i kontakt telefon.

Nagrada automobil „Renault Clio intens TCe 90“ biće uručena u salonu automobila „HIT AUTO“ na adresi Staro Sajmište 29., 11070 Novi Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između Priređivača i dobitnika. Prilikom uručivanja nagrade biće utvrđen identitet dobitnika, koji je dužan da podnese na uvid original ličnu kartu

Oglasi
Oglasi

Informacije i pomoć

Ako te zanima nešto vezano za nagradne igre, pravila ili izvlačenja, ne možeš pronaći kod na ambalaži, aplikacija ti ne radi dobro ili imaš neko drugo pitanje – pošalji e-mail na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com ili pozovi besplatnim telefonski broj kontakt centra 0800-200-003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) u periodu od 8.00-16.00 sati počev od 01.06.2022. godine.

Pravila i učestvovanje

Cedevita nagradna igra 2022 traje do 15.07.2022., a za učestvovanje posetite www.cedevita.com/rs/osvoji-clio

Subscribe
Notify of
7 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!