Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

 

Nova velika Cedevita nagradna igra od 1.6.2021, a nalazi se OVDE

 

Velika Cedevita nagradna igra traja od 8.3.2021 do dne 21.4.2021 u svim trgovinskim radnjama.

Nagrade su:
Glavna nagrada:
automobil Renault Captur
Ostale nagrade:
20 x iRobot Roomba
20 x Sony Soundbar

Oglasi

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

U nagradnoj igri učestvuju Cedevita proizvodi od 200g, 500g i 1000g:
Cedevita Narandža 200g
Cedevita Limun 200g
Cedevita Crvena Narandža 200g
Cedevita Limeta 200g
Cedevita Bazga/Zova i Limun 200g
Cedevita Narandza 500g
Cedevita Limun 500g
Cedevita Crvena Narandža 500g
Cedevita Narandža 1000g
Cedevita Limun 1000g
Cedevita Crvena Narandža 1000g

Za učešće u trgovinskim radnjama na teritoriji Republike Srbije, kupi najmanje jedan proizvod  koji učestvuje u nagradnoj igri. Po izvršenoj kupovini učesnik dobija fiskalni račun na kome se nalazi broj isečka fiskalnog računa – BI broj. Učesnik prijavljuje BI broj sa fickalnog računa na predviđen način opisan u pravilima.

Prijava se na jedan od 2 načina:
1. Slanjem SMS poruke na broj 8808 sledećeg sadržaja: „Cedevita“, BI broj isečka fiskalnog računa, ime i prezime.  Priznaje se BI broj samo fiskalnog računa koji je izdat isključivo u periodu trajanja nagradne igre, a najkasnije do 20.04.2021. do 23:59 č  na kom se nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri, a koji su definisani ovim pravilima.
Cena SMS poruke se tarifira za krajnjeg korisnika po standardnoj ceni SMS poruke operatera mreže čiji je korisnik pretplatnik: za korisnike MTS mreže 3,60 din., za korisnike Telenor mreže 3,60 din., a za korisnike Vip mobilne mreže 3,48 din. sa uračunatim PDV-om.
ili
2. Putem internet obrasca na službenoj veb stranici www.cedevita.com/rs gde je potrebno upisati sledeće podatke: ime i prezime, e-mail adresa, broj mobilnog telefona, BI broj isečka fiskalnog računa (koji je izdat isključivo u periodu trajanja nagradne igre, a najkasnije do 20.04.2021. do 23:59 č)  na kom se nalazi minimum jedan od proizvoda koji učestvuju u nagradnoj igri.

Oglasi
Oglasi

Jedan učesnik može učestvovati u nagradnoj igri neograničenim brojem SMS prijava ili prijava putem internet obrasca ali sa prijavom različitih BI brojeva, i može biti dobitnik glavne nagrade (automobil Renault Captur Intens TCe 90“)  i  samo jednom dobitnik nagrada,  „iRobot Romba“ usisivač ili zvučnik „Sony sound bar“.

Izvlačenje nagrada se obavlja automatski putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih prijava putem sms poruke i internet obrasca.

Izvlačenje nagrada biće izvršeno u sledećim terminima:

  • 29.03.2021. u 13č biće izvučeni dobitnici  nagrada, 10 „iRobot Romba“ usisivača i 10 zvučnika „Sony sound bar“. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 28.03.2021. do 23:59 a koje do momenta izvlačenja nisu izvučene kao dobitne. Jedan učesnik može biti izvučen samo jednom kao dobitnik nagrada „iRobot Romba“ usisivač ili zvučnik „Sony sound bar“ za vreme trajanja nagradne igre. Ukoliko je jedan učesnik osvojio nagrade „iRobot Romba“ usisivač ili „Sony sound bar“ zvučnik, ne može biti dobitnik ni jedne od navedenih nagrada u istom ili u drugom kolu izvlačenja.
  • 21.04.2021. u 13č biće izvučeni dobitnici nagrada 10 „iRobot Romba“ usisivača i 10 zvučnika „Sony sound bar“.    U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 20.04.2021. do 23:59 a prethodno nisu izvučene kao dobitne. Jedan učesnik može biti izvučen samo jednom kao dobitnik nagrada „iRobot Romba“ usisivač ili zvučnik „Sony sound bar“ za vreme trajanja nagradne igre. Ukoliko je jedan učesnik osvojio nagradu „iRobot Romba“ usisivač ili „Sony sound bar“ zvučnik, ne može biti dobitnik ni jedne od navedenih nagrada u istom ili u drugom kolu izvlačenja

Izvlačenje glavne nagrade, automobil „Renault Captur Intens TCe 90“ je 21.04. u 14č. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 20.04.2021. do 23:59 a prethodno nisu izvučene kao dobitne.

Objava izvučenih dobitnika nagrada će biti na zvaničnoj internet stranici www.cedevita.com/rs  u roku od 5 dana od dana izvlačenja nagrada. Dobitnici nagrada će biti pozvani telefonom od strane kontakt centra Priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati

Za pravila i prijavu na veb sajtu klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi