Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Cedevita nagradna igra i konkurs su na plavom linku ispod

„Cedevita nagradna igra“

Cedevita nagradna igra se organizuje za područje cele teritorije Republike Srbije u periodu od 1.6.2021. godine do 15.7.2021. godine u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići) na teritoriji Republike Srbije u svim ugostiteljskim objektima (hoteli, restorani i kafići).

Nagrade su:
1 x Renault Clio Intens TCe 90
2 x Samsung S21
4 x GoPro HERO 9
8 x Xiaomi 1S trotinet
10 x DJI Tello
20 x Cineplexx poklon kartica

Pravo učešća u nagradnoj igri imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, osim zaposlenih lica kod Priređivača i svih povezanih pravnih lica kao i bilo kojeg drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ove nagradne igre, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Cedevita nagradna igra 2021 – kako učestvovati?

KORAK 1: Naruči Cedevitu u kafiću ili restoranu najmanje jedan proizvod koji učestvuje u nagradnoj igri
KORAK 2: Otvori kesicu i pronađi kod sa unutrašnje strane
KORAK 3: Uzmi mobilni u ruke, prijavi se na nagrade.cedevita.com i upiši kod
KORAK 4: Prati listu dobitnika na ovoj stranici jer svaki dan dobitnike izvlačimo slučajnim odabirom

Oglasi

Nakon prvog prijavljivanja biće formiran profil učesnika gde isti nastavlja da upisuje samo kodove, lične podatke nije potrebno ponovo unositi.

Jedan učesnik može prijavljivati neograničen broj kodova za vreme trajanja nagradne igre i može biti dobinik glavne nagrade automobil „Renault Clio intens TCe 90“ i samo jednom dobitnik preostalih nagrada. Kod koji je izvučen kao dobitan prilikom izvlačenja nagrada ne učestvuje više u izvlačenju do kraja nagradne igre.

U nagradnoj igri učestvuju svi ukusi 19g Cedevita proizvoda:
Cedevita Narandža 19g
Cedevita Limun 19g
Cedevita Crvena Narandža 19g
Cedevita Limeta 19g
Cedevita Zova i Limun 19g

Ispravna prijava, koja sadrži kod i koja je izvršena putem internet obrasca, koja je primljena u periodu od 01.06.2021. od 00:01h zaključno sa 15.07.2021. najkasnije do 22:00 h, učestvuje u izvlačenju za nagrade shodno uslovima opisanim u ovim Pravilima.

Oglasi
Oglasi

Učesnik čija je prijava primljena putem internet obrasca dobiće povratnu informaciju o statusu njegove prijave, čiji sadržaj će zavisiti od toga da li je prijava ispravna i da li je kod koji je poslat već iskorišćen.
U slučaju da učesnik upiše neispravan isti ili različit kod 3 puta (3 loša unosa) bez obzira u kojem vremenskom periodu, a da mu aplikacija javi da je neispravan (loš unos), nema pravo da dalje unosi kodove naredna 24č. Nakon završenih 24č učesnikov profil se otključava za dalji unos kodova. Preporuka je da se učesnik nakon što unese lošu numeraciju kodova 2 puta javi na kontaktcentarSRB@atlanticgrupa.com.

Za sve informacije o nagradnoj igri zainteresovani učesnici se mogu informisati besplatnim pozivom telefonskog broja kontakt centra 0800-200-003, svakim radnim danom (ponedeljak – petak) u periodu od 8.00-16.00 sati počev od 01.06.2021. godine.

Izvlačenje nagrada se obavlja automatski putem softvera, metodom slučajnog odabira, iz baze svih validnih primljenih prijava putem internet obrasca, a sve u skladu sa načinom definisanim ovim Pravilima.

15.07.2021. u 23:00č biće izvučen i dobitnik glavne nagrade 1h automobil „Renault Clio intens TCe 90“. U izvlačenju učestvuju sve validne prijave koje su primljene od početka nagradne igre do 15.07.2021. do 22:00 a koje do momenta izvlačenja nisu izvučene kao dobitne.

Spisak dobitnika nagrada svih kategorija, biće objavljen na internet stranici www.nagrade.cedevita.com

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani putem e-mail adrese koju su naveli kao validnu prilikom učestvovanja u nagradnoj igri a zatim pozvani telefonom od strane kontakt centra Priređivača, radi identifikacije i provere ispunjenja uslova za dobijanje nagrade, u roku od 3 dana od dana izvlačenja. Ukoliko dobitnik ne odgovori na telefonski poziv u roku od 2 dana od prvog poziva od strane kontakt centra, on više nema prava na nagradu i ne može je potraživati od Priređivača.

Nagrade „Samsung S21“ telefon, „GoPro HERO 9“ kamera, „Xiaomi S1“ trotinet, „DJI Tello“ dron, „Cineplexx“ poklon kartica biće dostavljene dobitnicima na kućnu adresu. Dobitnici će kontakt centru, prilikom poziva, izdiktirati sledeće podatke koji su potrebni radi slanja nagrade: ime i prezime, adresa stanovanja, mesto, opština i kontakt telefon.

Oglasi
Oglasi

Nagrada automobil „Renault Clio intens TCe 90“ biće uručena u salonu automobila „HIT AUTO“ na adresi Staro Sajmište 29., 11070 Novi Beograd, u roku od 30 dana od dana izvlačenja. Tačan datum i vreme uručivanja biće dogovoreni naknadno između Priređivača i dobitnika.

Za pravila i učestvovanje poseti nagrade.cedevita.com