Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Cedevita nagradna igra 2018 traje od 1.5.2018. godine do 30.5.2018. godine. na području cele teritorije Republike Srbije

Nagrada je:
1 x Nagradni paket za jedrenje Jadranom za 8 osoba u periodu od 25.8.2018. do 1.9.2018.
Nagradni paket za jedrenje Jadranom za sveukupno 8 osoba moguće je iskoristiti isključivo u terminu od 25.8–1.9.2018., u trajanju od 8 dana, po unapred planiranoj ruti (podložna je promeni u zavisnosti od raspoloživosti i vremenskih prilika), za minimalno 4 osobe (uključujući dobitnika), a najviše osam osoba (uključujući dobitnika). U navedeni broj ulaze i maloletne osobe koje je dobitnik izabrao kao pratnju.
Svaki nagradni paket sadrži jedrenje po Jadranu jedrilicom koje uključuje:
4 dvokrevetne kabine na jedrilici za putnike i 1 kabina za skipera;
7 noćenja na jedrilici za maksimalno 8 putnika Bavaria 51 Cruiser Toya II;
jednog skipera i njegovu ishranu za vreme trajanja jedrenja;
Gorivo za maksimalno 200 nm
1 posteljina po osobi za vreme boravka;
1 peškir po osobi za vreme boravka;
završno čišćenje;
Boravišna taksa;

Kako sudelovati u Cedevita nagradnoj igri?

1. U kafiću kupi Cedevita proizvod gramaže 19 g u kesici bilo kojeg od sledećih ukusa: narandža, limeta, limun, zova&limun
2. Otvori kesicu i potraži kod u unutrašnjosti kesice
3. Uzmi mobilni telefon i u svoj korisnički profil na more.cedevita.hr/sr/home upiši kod iz kesice.

Svakog meseca dobitnike nagradne igre će se izvući slučajnim putem iz baze upisanih kodova.

Oglasi

Ukoliko potrošač u ugostiteljskom objektu (kafić, hotel, restoran) kupi Cedevita proizvod gramaže 19 g u kesici bilo kojeg od sledećih ukusa: narandža, limeta, limun, zova&limun, a koji sa unutrašnje strane ambalaže ne sadrži nagradni kod, ima pravo na osnovu poslatog računa i kupljene kesice Cedevita proizvoda od 19 g da mu organizator dodeli kod sa kojim će moći da učestvuje u nagradnoj igri. Potrebno je da potrošač pošalje fiskalni račun i kesicu Cedevita proizvoda od 19 g na adresu organizatora: „ATLANTIC BRANDS“ D. O. O. BEOGRAD, Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd – Voždovac.

U izvlačenju učestvuju kodovi koji su prijavljeni u periodu od 1.5.2018. od 00 h do 29.5.2018. 23.59 h.
Sve bliže informacije potrošači mogu dobiti pozivanjem besplatne info-linije kontakt centra Atlantic Grupe: 0800/200-003, svakim radnim danom 8.00–16.00 h.

Izvlačenje nagrade se obavlja nakon završene nagradne igre u prostorijama „ATLANTIC BRANDS“ D. O. O. BEOGRAD, Bulevar Peka Dapčevića 29, 11010 Beograd – Voždovac, uz nadzor tročlane komisije koju čine predsednik i dva člana, a koja će biti naknadno imenovana Odlukom priređivača i koja će proveriti da li je dobitnik učestvovao u nagradnoj igri u skladu sa ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, izvući će se novi dobitnik.
Termin izvlačenja nagrada je 30. 5. 2018. u 10.00. Ime dobitnika nagrade će se objaviti u dnevnom listu „Danas“, izdanje za područje cele Republike Srbije, kao i na internet stranicama more.cedevita.hr i www.cedevita.com.
Za prijavu i detalje klikni OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi