Klikni i pošalji komentar ili pitanje

Cedevita nagradni konkurs traje u periodu od 15.7.2017. godine sa početkom u 00:01 do 10.8.2017. godine do 23h i organizuje se na teritoriji Republike Srbije bez Kosova I Metohije.

Nagrade su:
1 vaučer za letovanje za 4 osobe u Grčkoj (leto 2017.) u vrednosti od 2000€
10 unikatnih Cedevita torbica
50 mini dušeka

PRAVILA SE NASTAVLJAJU ISPOD OGLASA

Da bi učesnik pristupio aplikaciji potrebno je da ukuca alfanumerički kod koji će dobiti na nefiskalnom odsečku fiskalnog računa pri kupovini Cedevita proizvoda isključivo u Gomex objektima. Proizvodi koji učestvuju u konkursu su Cedevita proizvodi bilo kog ukusa, gramaže 200g, 500g i 1kg i Cedevita 345ml bilo kog ukusa.
Kako učestvovati?

Učesnik otvara aplikaciju u okviru koje opisuje kroz priču svoje „Najnajletovanje uz Cedevitu“. Priča treba da bude kreativna i zanimljiva, a žiri će davati svoje glasove na osnovu ovih kriterijuma. Prilikom izbora dobitnika, najveći broj glasova će odrediti pobednike u konkursu. Priče koje bude proglašene kao pobedničke biće korišćene u promotivne svrhe od strane organizatora.
Na konkursu mogu da učestvuju svi koji:
su stariji od 18 godina,
su saglasni sa pravilima ovog konkursa
pristaju da Organizator stekne sva imovinska prava intelektualne svojine i da na Organizatora prenesu vršenje svih moralnih prava autora, uključujući i izmenu istih i da od istih izradi promotivne materijale bez dodatnih nadoknada autorima
pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, adresu stanovanja, pol, datum rođenja) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili obaveštenja u toku konkursa
pristaju da Organizator prikupljene priče koristi kao promotivne materijale bez dodatnih nadoknada učesnicima

Pobedničke priče i imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.najnajletovanje.com

najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa. Učesnici čije priče budu proglašena kao pobedničke biće pozvani od strane organizatora najkasnije u roku od 10 dana kako bi usledio dogovor o preuzimanju nagrada.

Za prijavu poseti www.najnajletovanje.com

NAJNOVIJE NAGRADNE IGRE SU ISPOD OGLASA