Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Cedevita nagradni konkurs traje u periodu od 15.7.2017. godine sa početkom u 00:01 do 10.8.2017. godine do 23h i organizuje se na teritoriji Republike Srbije bez Kosova I Metohije.

Nagrade su:
1 vaučer za letovanje za 4 osobe u Grčkoj (leto 2017.) u vrednosti od 2000€
10 unikatnih Cedevita torbica
50 mini dušeka

Da bi učesnik pristupio aplikaciji potrebno je da ukuca alfanumerički kod koji će dobiti na nefiskalnom odsečku fiskalnog računa pri kupovini Cedevita proizvoda isključivo u Gomex objektima. Proizvodi koji učestvuju u konkursu su Cedevita proizvodi bilo kog ukusa, gramaže 200g, 500g i 1kg i Cedevita 345ml bilo kog ukusa.
Kako učestvovati?

Učesnik otvara aplikaciju u okviru koje opisuje kroz priču svoje „Najnajletovanje uz Cedevitu“. Priča treba da bude kreativna i zanimljiva, a žiri će davati svoje glasove na osnovu ovih kriterijuma. Prilikom izbora dobitnika, najveći broj glasova će odrediti pobednike u konkursu. Priče koje bude proglašene kao pobedničke biće korišćene u promotivne svrhe od strane organizatora.
Na konkursu mogu da učestvuju svi koji:
su stariji od 18 godina,
su saglasni sa pravilima ovog konkursa
pristaju da Organizator stekne sva imovinska prava intelektualne svojine i da na Organizatora prenesu vršenje svih moralnih prava autora, uključujući i izmenu istih i da od istih izradi promotivne materijale bez dodatnih nadoknada autorima
pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, adresu stanovanja, pol, datum rođenja) prvenstveno u svrhu kontaktiranja ukoliko je učesnik osvojio nagradu ili obaveštenja u toku konkursa
pristaju da Organizator prikupljene priče koristi kao promotivne materijale bez dodatnih nadoknada učesnicima

Pobedničke priče i imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.najnajletovanje.com

Oglasi

najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa. Učesnici čije priče budu proglašena kao pobedničke biće pozvani od strane organizatora najkasnije u roku od 10 dana kako bi usledio dogovor o preuzimanju nagrada.

Za prijavu poseti www.najnajletovanje.com