Cedevita konkurs Srbija - Pokaži Srbiju #PokreniCe
Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje konkursa

Cedevita konkurs „Pokaži Srbiju #PokreniCe“ traje od 19.07.2021. godine u 12.00 sati, do 31.08.2021. godine u 12.00 sati.

Nagrade:

  1. nagrada: Fotoaparat Canon EOS 6D Mark2 + Objektiv Canon EF 24-105mm F/4 IS II USM
  2. nagrada: 3 x Bicikl POLAR WIZARD 1.0
  3. nagrada: 2 aranžmana za dve osobe za Gorštak rođendanski kamp na Kopaoniku
  4. nagrada: 7 avantura za 2 osobe po izboru

Pravo i mesto učešća

Konkurs i promotivna aktivnost sprovodi se i organizuje isključivo na teritoriji Republike Srbije.

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica – državljani i/ili rezidenti Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije u trenutku započinjanja nagradnog konkursa, osim zaposlenih lica kod Organizatora, Atlantic Brands d.o.o. Beograd ili bilo kog drugog pravnog subjekta koji učestvuje u organizovanju ovog nagradnog konkursa, kao i članova uže porodice ovih lica, roditelja, dece i bračnih drugova.

Oglasi

Učestvovanje u nagradnom konkursu

  1. Registruj se na sajtu www.pokazisrbiju.rs
  2. Pronađi svoju omiljenu regiju
  3. Podeli svoju priču iz ovog kraja: pusti svojoj avanturističkoj mašti na volju, jer najbolje priče imaju šansu da osvoje fenomenalne nagrade

Budi kreativan/na jer najbolje priče se nagrađuje fenomenalnim nagradama! 📷🚣🏕️
Pokaži Srbiju, osveži mapu i osvoji nagrade koje pokreću! 🧡

Odgovornosti učesnika

Učesnik mora biti jedini i isključivi nosilac autorskih prava na sadržaju koji se nalazi u prijavi na konkurs. Učesnik garantuje da sa poslatim sadržajem ne povređuju autorska i druga prava treće strane.

Ukoliko dođe do kršenja prava intelektualne svojine ili nekog srodnog prava, isključivu odgovornost za povredu snosi učesnik, te je dužan nadoknaditi organizatoru eventualnu pričinjenu štetu.

Učestvovanjem na konkursu učesnik kao autor sadržaja bezuslovno prenosi na organizatora isključivo pravo korišćenja u promotivne svrhe brenda Cedevita, bez potrebe za navođenjem imena autora i to vremenski, prostorno, medijski i sadržajno neograničeno i bez posebne naknade autoru osim nagrade na koju ima pravo ukoliko je dobitnik konkursa.

Kriterijumi biranja pobednika

Najbolja fotografija podrazumeva propratnu fotografiju koju učesnik dostavi uz svoju priču a gde se ocenjuje kvalitet fotografije, destinacija i objektivni utisak žirija.

Najbolje napisana priča inspirisana putovanjem u Srbiji koju učesnik dostavi podrazumeva umeće pisanja i ocenjuje se inspirativni uticaj koji ima na žiri.

Oglasi

Najbolja neotkrivena destinacija u Srbiji podrazumeva lokalitet u Srbiji koji nije toliko popularan a ocenjuje se i sama priča koja stoji iza pomenutog lokaliteta kao i fotografija.

Najbolja priča sa planine u Srbiji podrazumeva priču koju učesnik dostavlja a čija je tema vezana za planine u Srbiji. Ocenjuje se umeće pisanja i inspirativni uticaj koji ima na žiri.

Način obaveštavanja učesnika o rezultatima konkursa

Imena dobitnika konkursa biće objavljena na vebsajtu pokazisrbiju.rs; Cedevita Facebook stranici i na Instagram nalogu @cedevita.srbija u roku od 24h od odabira dobitnika. Organizator će obavestiti dobitnike o nagradi i potvrditi pristanak na dobijanje nagrade od učesnika putem telefona koji je učesnik dostavio prilikom registracije. Cedevita nagradna igra za 13 nagrada.

Ukoliko se dobitnik ne javi u roku od 5 dana i ne odgovori na pozive, ili dobitnik ne želi da preuzme nagradu, ili se ne pojavi na preuzimanju nagrade u predviđenom roku, organizator zadržava pravo da po slobodnom izboru:
– nagradu ne uruči nijednom učesniku;
– nagradu dodeli nekome drugom zamenskom dobitniku koji ispunjava uslove iz konkursa po oceni žirija.

Prilikom preuzimanja nagrade od dobitnika se očekuje da organizatoru obavezno dostavi i sledeće podatke: 1. Ime i prezime 2. Adresa stanovanja 3. Opština stanovanja 4. Kontakt telefon i to slikanjem lične karte radi potvrde identiteta.

Jedan učesnik može osvojiti najviše jednu nagradu tokom celog konkursa. Učesnik nema pravo da zahteva drugačiju nagradu od one koja je ovde navedena. Nagrada nije zamenjiva za novac, druge proizvode ili usluge. Preuzimanjem nagrade od strane učesnika prestaju sve obaveze organizatora prema njemu.

Organizator se obavezuje da objavi na vebsajtu finalnu listu dobitnika, u roku od 10 dana od dana završetka konkursa.

Učestvovanje

Za učestvovanje u Cedevita konkursu poseti vebsajtu pokazisrbiju.rs