Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Cedevita konkurs „Ne fotkaš se uzalud vodimo te u Hollywood“ traje od od 21.06.2018. godine sa početkom u 00:01 do 20.7.2018. godine do 23:59h i organizuje se na teritoriji Republike Srbije u Delhaize MAXI, MAXI Shop&Go i Tempo objektima.

Nagrade su:
1 x Vaučer za putovanje u Los Anđeles
Pobednik koji osvoji najviše glasova od strane žirija osvojiće nagradu vaučer za putovanje u Los Anđeles u iznosu od 5000€ koji uključuje avionski prevoz, transfer aerodrom-hotel-aerodrom I 7 noćenja u hotelu za dve osobe.
10 x Apple iPhone X 64GB Space Grey
20 x Fuji Instax mini 9, Lime Green

MEHANIZAM UČESTVOVANJA

Konkurs se realizuje na internet stranici www.cedevitahollywood.com

Oglasi

Ulaskom na naznačenu internet stranicu učesnik otvara aplikaciju u okviru koje otvara profil I postavlja fotografiju svog najboljeg izdanja koja mora sadržati minimalno jedan narandžasti detalj. Prilikom otvaranja profila potrebno je uneti podatke: ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu, adresu stanovanja, datum rođenja. Učestvovanjem u nagradnom konkursu učesnik prihvata propisane uslove, kako je definisano u opštim odredbama.

Da bi učesnik pristupio aplikaciji potrebno je da ukuca alfanumerički kod koji će dobiti na fiskalnom računu pri kupovini Cedevita proizvoda isključivo u Delhaize MAXI, MAXI Shop&Go i Tempo objektima. Proizvodi koji učestvuju u konkursu su Cedevita proizvodi bilo kog ukusa, gramaže 200g, 500g i 1kg I Cedevita 345ml I 340ml bilo kog ukusa.

Proizvodi koji učestvuju u konkursu su Cedevita proizvodi bilo kog ukusa, gramaže 200g, 500g i 1kg i Cedevita 345ml bilo kog ukusa.

Fotografija treba da bude kreativna I zanimljiva sa minimalno jednim narandžastim detaljem, a žiri će izabrati pobednike konkursa po kriterijumu kreativnosti I ispunjenosti uslova sadržine narandžastog detalja.

Oglasi
Oglasi

Sve fotografije će biti postavljena I dostupne za pregled na internet stranici www.cedevitahollywood.com

Pobedničke fotografije I ime dobitnika nagrada biće objavljene na internet stranici www.cedevitahollywood.com najkasnije 5 dana od završetka nagradnog konkursa.

Za pravila i igranje poseti http://www.cedevitahollywood.com