Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Nova Bosch nagradna igra i Bosch nagradni konkurs su na plavom linku ispod

>> Bosch nagradna igra <<

Trajanje nagradnog takmičenja

Bosch nagradno takmičenje traje od u periodu 1.8.2021 do 30.9.2021.

Nagrade su:

  • 2 x Bosch blender – MMB6384M
  • 2 x Bosch multipraktik – MUMS2EW40
  • 2 x Bosch usisivač – BCH86HYG1

Tko može učestvovati

Nagradno takmičenje je otvoreno za sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji koja za vreme nagradnog takmičenja ispune sve potrebne uslove za učešće. Svaki učesnik može da osvoji samo jednu nagradu. U nagradnom takmičenju nemaju pravo da učestvuju zaposleni organizatora i davaoca nagrada niti članovi njihovih porodica.

Kako učestvovati u nagradnom takmičenju

Da bi učestvovali u nagradnoj igri, učesnici treba da na sajtu www.bosch-home.rs ocene svoj Bosch uređaj, kao i da napišu recenziju za isti. Recenzije koje prema mišljenju žirijia budu najkreativnije će biti nagrađene Bosch kućnim aparatima. Pored recenzije učesnici treba, kako bi se prijavili i učestvovali u takmičenju, da popune lične podatke u okviru formulara za recenziju.

Učesnik takmičenja se postaje popunjavanjem obrasca za recenziju uređaja na sajtu www.bosch-home.rs, uz obavezno popunjavanje ličnih podataka (nadimak i email adresa). U nagradnom takmičenju učestvuju svi oni koji svoju recenziju ostave u periodu od 1.8.2021 do 30.9.2021.

Oglasi

Biranje pobednika

U okviru konkursa dodeljuje se 6 nagrada (dva meseca po tri mesečne nagrade) i to u periodima:
3 pobednika za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu od 1.8 do 31.8.
3 pobednika za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu od 1.9 do 30.9.

Žiri će odabrati komentare koji na najbolji način pomažu kupcima pri budućoj kupovini Bosch kućnih aparata. Visina ocene neće uticati na odabir najboljeg komentara.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će pobednicima takmičenja biti dostavljene na kućnu adresu. Rok za isporuku nagrada je 30 dana od dana objave dobitnika. Troškovi dostave nagrada će biti pokriveni od strane BSH. U slučaju da je dobitnik maloletan, nagradu preuzimaju roditelji ili staratelji.

Učestovanje

Za pravila i učestvovanje poseti www.bosch-home.rs/akcije-i-novosti/napisite-recenziju