1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Bosch nagradno takmičenje traje u periodu 16.10.2023 do 16.01.2024.

Nagrade:

Ukupni nagradni fond se sastoji od devet nagrada:

  • 3 x Usisivač sa posudom BGC21X200
  • 3 x Usisivač sa kesom BGB38BA1
  • 3 x Ručni akumulatroski usisivač BHN24L

U okviru konkursa dodeljuje se ukupno 9 nagrada (tri meseca po tri mesečne nagrade)

Ukupan broj nagrada: 9

Oglasi

Pravo učešća

Nagradno takmičenje je otvoreno za sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji.

U nagradnom takmičenju nemaju pravo da učestvuju zaposleni organizatora i davaoca nagrada niti
članovi njihovih porodica.

Kako učestvovati?

  1. Na sajtu www.bosch-home.rs ocenite svoj Bosch kućni aparat i napišite recenziju za isti
  2. Popunite lične podatke u okviru formulara za recenziju

Napomena:

  • Učesnik takmičenja se postaje popunjavanjem obrasca za recenziju uređaja na sajtu www.boschhome.rs, uz obavezno popunjavanje ličnih podataka. U nagradnom takmičenju učestvuju svi oni koji recenziju ostave u periodu 16.10.2023 – 16.01.2024.

Odabir dobitnika

Žiri će od recenzija koje su napisane u datom periodu odabrati one koje na najkreativniji način opisuju Bosch uređaje i one će biti nagrađene mesečnim nagradama. Izbor pobednika Nagradnog takmičenja neće biti javan, već će pobednike izabrati žiri. Rezultati izbora su konačni.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

U okviru konkursa dodeljuje se ukupno 9 nagrada (tri meseca po tri mesečne nagrade) i to:

  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 16.10 – 15.11.2023. proglasiće se 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 26.11.2023.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 16.11 – 15.12.2023. proglasiće se 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 26.12.2023.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 16.12.2023 – 15.01.2024. proglasiće se 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 26.1.2024.

Dodela nagrada

Organizator će pobednike kontaktirati putem e-mail adrese koju su uneli popunjavanjem potrebnih podataka za učešće u nagradnom takmičenju u roku jednog dana od završetka izbora, a imena pobednika biće objavljena na službenoj web stranici www.bosch-home.rs

Dobitnici su dužni da u roku od 10 dana od dana prijema obaveštenja potvrde prijem nagrade i dostave dodatne lične podatke neophodne za uručenje nagrade (ime i prezime, broj telefona, poštansku adresu i grad), koji su potrebni isključivo za uručenje nagrade.

O načinu preuzimanja nagrade dobitnici će biti obavešteni nakon prosleđivanja potrebnih informacija organizatoru nagradnog takmičenja.

U slučaju da dobitnici ne proslede svoje podatke organizatoru u periodu definisanom u prethodnom stavu, smatraće se da su se odrekli nagrada i samim tim organizator nema nikakve obaveze prema njima.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će pobednicima takmičenja biti dostavljene na kućnu adresu. Rok za isporuku nagrada je 30 dana od dana dobijanja potrebnih podataka za isporuku od strane pobednika. Troškovi dostave nagrada će biti pokriveni od strane organizatora. U slučaju da je dobitnik maloletan, nagradu preuzimaju roditelji ili staratelji.

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje posetite www.bosch-home.rs

Oglasi
Oglasi

Za pravila učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!