6 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje

Trajanje:

Nije Bosch nagradna igra ali je nagradno takmičenje za vas koji imate Bosch kućanski aparat, a traje od 01.11.2022 do 31.01.2022

Nagrade:

  • 3 x Štapni akumulatorski usisivač Unlimited 7 – BCS711EXT (jedan mesečno)
  • 6 x Blender – MMB6384M (dva mesečno)

Pravo učešća

Nagradno takmičenje je otvoreno za sva fizička lica sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji

Kako učestvovati?

Da bi učestvovali u nagradnom takmičenju:

  1. Posetite sajt www.bosch-home.rs
  2. Ocenite svoj Bosch kućni aparat
  3. Napišite kreativnu recenziju za isti kućni aparat
  4. Popunite lične podatke u okviru formulara za recenziju

Odabir dobitnika

U okviru konkursa dodeljuje se ukupno 9 (devet) nagrada (tri meseca po tri mesečne nagrade) i to:

  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.11 – 30.11.2022. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.12.2022.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.12 – 31.12.2022. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.1.2023.
  • Za učesnike koji su ostavili recenziju u periodu 1.1 – 31.1.2023. proglasićemo 3 pobednika i osvajača mesečnih nagrada, a rezultati će biti objavljeni najkasnije zaključno sa 20.2.2023.

Žiri će od recenzija koje su napisane u datom periodu odabrati one koje na najkreativniji način opisuju Bosch uređaje i one će biti nagrađene mesečnim nagradama. Izbor pobednika nagradnog takmičenja neće biti javan, već će pobednike izabrati žiri.

Obaveštavanje dobitnika

Organizator će pobednike kontaktirati putem e-mail adrese koju su uneli popunjavanjem potrebnih podataka za učešće u nagradnom takmičenju u roku jednog dana od završetka izbora, a imena pobednika biće objavljena na službenoj web stranici www.bosch-home.rs.

Dobitnici su dužni da u roku od 15 dana od dana prijema obaveštenja potvrde prijem nagrade i dostave dodatne lične podatke neophodne za uručenje nagrade (ime i prezime, broj telefona, poštansku adresu i grad), koji su potrebni isključivo za uručenje nagrade.

U slučaju da dobitnici ne proslede svoje podatke organizatoru na vreme, smatraće se da su se odrekli nagrada i samim tim organizator nema nikakve obaveze prema njima.

Dodela nagrada

Nagrade će pobednicima takmičenja biti dostavljene na kućnu adresu.

Rok za isporuku nagrada je 30 dana od dana dobijanja potrebnih podataka za isporuku od strane pobednika.

Troškovi dostave nagrada će biti pokriveni od strane BSH. U slučaju da je dobitnik maloletan, nagradu preuzimaju roditelji ili staratelji.

Učestvovanje i pravila

Bosch nagradno takmičenje traje do 31.01.2021, a za učestvovanje posetite Bosch Srbija na www.bosch-home.rs

Subscribe
Notify of
6 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!