1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Booster nagradna igra Boostergamer igrica traje periodu od 17.01.2022. do 13.03.2022.

Nova Booster nagradna igra je na plavom linku ispod

> Booster nagradna igra i konkurs <

Dobitnici i najjači gameri

Lista na kojoj su dobitnici i najjači gejmeri je OVDE – klikni na datum OVDE

Nagrade:

Glavne nagrade:

 • 3 x konzola X box series S

Nedeljne nagrade:

 • 40 dobitnika nedeljne nagrade po sledećem principu:
  • Svake nedelje 1. mesto na score listi osvaja Logitech volan G29
  • Svake nedelje 2. mesto na score listi osvaja Samsung gejmerski monitor
  • Svake nedelje 3. mesto na score listi osvaja Bytezone gaming stolicu
  • Svake nedelje 4. mesto na score listi osvaja Redragon gejmerski set
  • Svake nedelje 5. mesto na score listi osvaja Nacon controller

Dnevne nagrade:

 • Ukupno 56 dobitnika dnevne nagrade:
  • Vaučer za kupovinu gejming opreme u Win win i Tehnomanija radnjama u iznosu od 6000 RSD

Ko može da učestvuje?

Pravo na učešće imaju državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije.

Maloletna lica koja imaju najmanje 15 godina, imaju pravo da učestvuju na Konkursu u skladu sa Zakonom, pri čemu prijavu na nagradni konkurs u njihovo ime podnosi zakonski zastupnik ili staratelj deteta ili lice koje zakonski zastupnik ili staratelj odredi, a koje je građanin Republike Srbije.

Oglasi

Kako učestvovati na Booster konkursu?

Kako bi učešće bilo validno, učesnici moraju:

 1. Potrebno je da učesnik kupi minimum 2 Booster limenke bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja (0,25L ili 0,5L) u bilo kom prodajnom objektu na teritoriji Republike Srbije, bez teritorije Kosova i Metohije, u periodu trajanja nagradnog konkursa.
 2. Nakon ostvarenog uslova koja se odnosi na kupovinu minimum dve Booster limenke po računu, potrebno je da učesnik unese lične podatke na sajt boosterigrica.com (Ime, prezime, broj telefona, nickname) kao i BI broj sa računa
 3. Nakon unetih podataka učesnik pristupa igrici Boostergamer i shodno ostvarenom rezultatu se rangira na score listi

U Booster nagradnom konkursu učestvuju isključivo računi za kupovine realizovane tokom trajanja konkursa odnosno u periodu od 17.01.2022. do 13.03.2022.

Svako od učesnika može da učestvuje u konkursu neograničen broj puta, po ispunjenju uslova za učešće, ali jedna osoba može da dobije najviše jednu dnevnu, jednu nedeljnu i jednu glavnu nagradu. Jedan račun, odnosno jedan BI broj omogućava jedan pristup igrici.

VAŽNO!

 • Obaveza dobitnika koji su ostvarili najbolji rezultat i kandidovali se za nagradu je da prilože kao dokaz o kupovini račun sa dve Booster limenke i BI brojem, a koji se poklapa sa BI brojem ukucanim prilikom prijave na sajtu, kao i da obezbede uvid u ime I prezime radi dokazivanja identiteta odnosno podataka unetih pre pristupa igrici.
 • Učesnik je dužan da sačuva fiskalni račun sa isečkom na kojem se nalazi BI broj I kojim dokazuje kupovinu dve Booster limenke bilo kog ukusa u bilo kojoj velčini pakovanja (0,25L I 0,5L) do trenutka preuzimanja nagrade.

Dobitnici nagrada

Dobitnici će biti proglašeni na sajtu boosterigrica.com

Oglasi
Oglasi

Dobitnici dnevne nagrade
Svakog dana u 00:01 na sajtu boosterigrica.com će biti naznačeni potencijalni dobitnici dnevne nagrade za prethodni dan – klikni na datum OVDE

Dobitnici nedeljne nagrade
Svake nedelje tokom trajanja nagradnog konkursa u 00:01 na sajtu boosterigrica.com će biti označeni potencijalni dobitnici nedeljnih nagrada za prethodnu nedelju.

Finalni presek dobitnika sledi nakon što učesnici dostave organizatoru dokaz i svu potrebnu dokumentaciju koja sadrži: račun sa pripadajućim BI brojem i uvid u ime, prezime i datum rođenja.

Glavna nagrada će biti proglašena najkasnije 16.03.2022. odnosno po dokazu i dostavljanju sve potrebne dokumentacije potencijalnih dobitnika glavne nagrade označenih na boosterigrica.com 14.03. u 00:01.

Dobitnici imaju 48h od poziva od strane korisničkog servisa da potvrde da prihvataju poklon i dostave na uvid dokaz o kupovini dve Booster limenke bilo kog ukusa u bilo kojoj veličini pakovanja – fiskalni račun sa pripadajućim BI brojem koji je unet pre pristupanja igrici, a ukoliko nakon tog vremenskog perioda kontaktirani pobednik ne odgovori ili ne dostavi dokaz o kupovini, biće diskvalifikovan. Isto pravilo se odnosi i na rezervne pobednike.

Isporuka nagrada

Organizator ima pravo na rok od 60 dana u kome može poslati nagrade. Rok počinje od trenutka kada je takmičenje završeno. Organizator može produžiti ovaj rok na 120 dana

Pravila Booster igrice

Za pravila i prijavu na Booster igricu poseti boosterigrica.com

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!