4 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Nagradna igra u „Blic žena“ traje od 13.01.2024. godine do 20.01.2024. godine.

Nagrade:

 • 100 x komada „THE ONE 5 u 1 Wonder Lash“ maskarakoje obezbeđuje partner konkursa Oriflame Sweden
 • 100 x vaučera od po 1000,00 RSD koje obezbeđuje partner konkursa ,,Forma Ideale“, koje dobitnici mogu iskoristiti do datuma naznačenog na vaučeru 2024.
 • 100 x Golden Rose poklon – paketa kozmetike koje obezbeđuje partner konkursa Golden Rose
 • 100 x Alexandar Cosmetics poklon – iznenađenja, koji poklanja pakete najpopularnijih mejkap proizvoda za oči i usne, poznatih svetskih brendova NYX Professional Makeup i Revolution Beauty London, visokopigmentovane formule intenzivne i postojane boje ruževa, senki i olovaka, koje obezbeđuje partner konkursa Alexandar Cosmetics
 • 100 primeraka romana za sva vremena i za sve generacije, za 100 dobitnika od izdavača BDR Media koje obezbeđuje partner konkursa BDR MEDIA
 • 55 x poklon paketa od ekološkog materijala poput svećnjaka, sveća, čaša i podmetača za sapun, tacni – veliko i malo srce, držača za pstenje, mirišljavih sveća u čaši, unikatnih šik minšuša za svaku priliku, koje pravi Svetlana Ludvig Tanja, koje obezbeđuje partner konkursa Svetlana Ludvig PR – Ludvig Tekstil
 • 10 x Sephora poklon – setova, koje obezbeđuje partner konkursa Sephora
 • 100 x Baby Boo ulje za telo, koje obezbeđuje partner konkursa Baby Boo – Made by Moms

Pravo učešća

Učesnici konkursa mogu biti svi punoletni građani, državljani Republike Srbije, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije, koji prihvate pravila Konkursa „U 1000 broju Blic žene super nagrade za čitaoce“

U nagradnom konkursu nemaju pravo učešća zaposleni kod organizatora i u njegovim povezanim privrednim društvima.

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učestvovanje je potrebno da kumulativno budu ispunjeni sledeći uslovi:

 1. Da učesnik konkursa napiše slogan za 1000. Broj magazina Blic žena – kriterijum: najkreativniji i najprikladniji odgovori dobijaju nagrade po odluci žirija;
 2. Da učesnik konkursa popunjavanjem kupona aplicira za željenu nagradu;
 3. Da učesnik konkursa popunjeni kupon pošalje na e-mail adresu redakcija@bliczena.rs I napiše slogan za 1000. broj “Blic žene”

Napomena:

 • Prijava mora biti popunjena u celosti i samo kompletne prijave će se uzeti u razmatranje.
 • Ukoliko učesnik konkursa učestvuje u konkursu sa više poslatih kupona, može osvojiti samo jednu nagradu u nagradnom konkursu

Izbor dobitnika nagrada

U izbor za Nagradni konkurs, ući će slogani za 1000. broj „Blic žena“, u skladu sa uslovima.

Stručni žiri čini tri predstavnika po odabiru organizatora, i to:

 • Bojana Đurić, zamenica glavne i odgovorne urednice Blic žene;
 • Milica Ašćerić, brend menadžerka Medija centra za ženski i lajfstajl sadržaj;
 • Ivana Paković, sekretarica magazina Blic žena.

Stručni žiri će primenom kriterijuma kreativnosti, prikladnosti i originalnosti rangirati sve odgovore – slogane koje ispunjavaju uslove Konkursa, i na osnovu tako izvršenog rangiranja Organizator će dodeliti ukupno 1.000 nagrada, i to po jednu nagradu jednom dobitniku, a u skladu sa pravilima konkursa.

Oglasi
Oglasi

Stručni žiri je zadužen za pravilno funkcionisanje konkursa i poštovanje pravila konkursa. Po sprovedenom Konkursu sačiniće Zapisnik o sporovedenom Konkursu i dobitnicima.

Objavljivanje dobitnika

Učesniku nagradnog konkursa može biti dodeljena nagrada samo za jedan poslat kupon.

Imena dobitnika će biti objavljena u elektronskom izdanju organizatora konkursa žena.rs, nakon odabira dobitnika, dana 20.01.2024. godine.

Organizator će svakog dobitnika kontaktirati putem email-a i obavestiti o osvojenoj nagradi i mestu i vremenu preuzimanja nagrade.

Svaki Dobitnik je u obavezi da u roku od 24 časova od časa kontaktiranja od strane Organizatora, obavesti Organizatora (odgovorom na email adresu: redakcija@bliczena.rs) o tome da li prihvata ili odbija nagradu i ukoliko prihvata nagradu da dostavi Organizatoru sledeće podatke: ime i prezime, fotokopiju (scan) / izvod iz čipa lične karte, broj mobilnog telefona, e-mail adresu, adresu stanovanja sa poštanskim brojem i nazivom mesta stanovanja i druge lične podatke potrebne za eventualno izmirenje poreskih obaveza u skladu sa članom 9. ovih pravila konkursa.

Ukoliko Dobitnik, u navedenom roku, ne obavesti Organizatora da prihvata nagradu ili ne dostavi bilo koje podatke navedene u ovom članu, smatra se da nije prihvatio nagradu, te Organizator zadržava pravo da istu nagradu dodeli Učesniku Konkursa koji je poslao prvi sledeće rangirani kupon, u skladu sa odlukom Stručnog žirija.

Uručenje nagrada

Oglasi
Oglasi

Dobitnici mogu da preuzmu nagrade u sedištu organizatora, u terminu koje će biti dogovoren sa dobitnikom, a sve u roku od 30 dana od dana prijema obaveštenja od strane Organizatora o dodeli nagrade na Konkursu.

Pri preuzimanju nagrade i kao preduslov za njeno preuzimanje, svaki dobitnik je dužan da potpiše potvrdu o preuzimanju nagrade, da dokaže svoj identitet i Organizatoru dostavi sledeće podatke koji su neophodni kako bi isti izmirio eventualni porez na dohodak u skladu sa važećim propisima: ime i prezime, JMBG, adresu stanovanja sa poštanskim brojem i nazivom mesta stanovanja (grad i opština), broj telefona i da li je zaposlen.

Pravila

Za pravila posetite zena.blic.rs

Subscribe
Notify of
4 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!