5 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Birra Moretti nagradni konkurs na ovoj straici je trajao od 16.03.2023 do 00:00 časova do 01.05.2023 u 23:59:59 Ispod je link na novu nagradnu igru.

Nova Birra Moretti nagradna igra je na stranici www.nagradneigrers.com/tag/birra-moretti/

Nagrade:

 • 5 x Tehnomanija vaučer u iznosu od 1.200 eur
 • 10 x Tehnomanija vaučer u iznosu od 400 eur
 • 100 x Birra Moretti pizza plate (tanjir)
 • 150 x Birra Moretti pizza nož
 • 350 x Birra Moretti otvarač

Ukupan broj nagrada: 615

Pravo učešća

Pravo učešća na Birra Moretti konkursu imaju državljani Republike Srbije sa navršenih 18 godina života, sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Pravo učešća u nagradnoj igri nemaju lica u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod pravnih i/ili fizičkih lica koja učestvuju u nagradnoj igri ili imaju pristup podacima z apriređivanje nagradne igre, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

 1. Kupi dva Birra Moretti piva u pakovanjima 0,5l lineka, 0,4l povratna boca, 0,33l nepovratna boca, 0,33l limenka u maloprodajnim objektima Maxi, Mega Maxi, Shop&Go i Tempo.
 2. Sačuvaj račun jer se na njemu nalazi kod za prijavu (sačuvaj sve račune za koje unsite PFR kod i to tako da je svaki fiskalni račun očuvan do reči „KRAJ FISKALNOG RAČUNA“)
 3. Poseti www.birramoretti.com
 4. Registruj se i na taj način kreiraj svoj nalog (svaki sledeći put kada želiš da učestvuješ, biće dovoljno da se prijaviš sa svojom e-mail adresom i lozinkom)
 5. Unesi PFR kod sa računa, slikaj i pošalji fotografiju računa na kojoj se jasno vide kupljeni Birra Moretti artikli i PFR kod računa
 6. Odgovori tačno na pitanje iz kviza
 7. Sakupljaj poene i osvoji vredne nagrade

Napomena:

 • Svaki sledeći put kada želiš da učestvuješ, biće dovoljno da se prijaviš sa svojom e-mail adresom i lozinkom
 • U glavnom meniju se nalazi dugme „Birra Moretti nagrađuje“ i klikom na to dugme Učesniku se otvara stranica za unošenje Koda
 • Za vreme trajanja konkursa, možeš uneti neograničen broj ispravnih kodova i tako steći uslov za učestvovanje u Kvizu
 • Jednom poslat Kod ne može se koristiti više puta

Unos kodova

 • Nasumično unošenje kodova predstavlja osnov za privremenu ili trajnu diskvalifikaciju iz takmičenja
 • Korišćenje bilo kakve vrste kompjuterskog koda, virusa, ili bilo čega što može ometati, onemogućiti, naneti štetu, ili zloupotrebiti učestvovanje u konkursu je zabranjeno. Takvi postupci predstavljaju osnov za eliminaciju učesnika.

Kako igrati kviz?

 • Učesnik odgovara na 1 pitanje za koje ima 10 sekundi na raspolaganju tri ponuđena odgovora od kojih je samo jedan tačan odgovor (odgovor se bira klikom na jedan od tri ponuđena odgovora)
 • Učesniku je preostalo vreme koje ima na raspolaganju za izbor odgovora prikazano u obliku sata koji odbrojava unazad od 10 do 0.
 • Svaki tačan odgovor vredi jedan poen.
 • U slučaju da Učesnik ne odgovori u roku od 10 sekundi, smatraće se kao da je netačno odgovorio. Učesniku će se po isteku desete sekunde automatski završiti partija Kviza.
 • Po završetku kviza, učesnik dobija informaciju da li je tačno odgovorio na pitanje a poen će biti dodat na njegov profil tek nakon validacije, a kojim se na Rang listi rangira za nagradu.

Odabir dobitnika

Učesnik u svakom trenutku može proveriti broj bodova koje ima na Profilu, kao i na kojoj se poziciji na Rang listi nalazi. Bodovi će biti prikazani tek nakon verifikacije računa.

Po isteku konkursa dobitnici nagrade se određuju na osnovu bodova koje Učesnik skupi učestvujući u Kvizu. U slučaju da dva ili više Učesnika imaju isti broj bodova, prednost u rangiranju ima učesnik koji je prvi ostvario taj broj bodova.

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Oglasi
Oglasi

Objava dobitnika

Spisak učesnika, koji su proglašeni kao dobitnici, će biti objavljen putem Web stranice na stranici „Lista dobitnika“ u roku od 24 časa od trenutka završetka konkursa kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Preuzimanje nagrada

Učesnici, koji budu proglašeni za dobitnike Dnevne, Nedeljne i Mesečne nagrade, biće kontaktirani u roku od 15 radna dana od objave rezultata na Rang listi putem e-maila koje su učesnici dostavili prilikom registracije, a u cilju dodele nagrade.

Kontaktirani učesnici imaju rok od 3 dana da odgovorom na obaveštenje potvrde da prihvataju nagradu kao i da potvrde svoje lične podatke: ime, prezime, adresu stanovanja, JMBG i broj telefona.

Ukoliko učesnik ne odgovori na obaveštenje u roku od 3 dana organizator će još jednom pokušati da kontaktira učesnike putem broja tefefona, koji su dostavili prilikom registracije, a u cilju prikupljanja podataka za dodelu nagrade.

Ukoliko u navedenom roku učesnik, ne odgovori na obaveštenje ili ne dostavi tražene podatke smatraće se da isti ne prihvata nagradu i neće imati nikakva prava prema organizatoru po osnovu ovog konkursa, a nagrada će ostati
nedodeljena.

Isporuka navedenih nagrada će biti izvršena najkasnije 30 dana nakon obaveštenja. Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Prilikom preuzimanja osvojene nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom obaveštavanja.

Pitanja i pomoć

Učesnici konkursa mogu postvaljati pitanja u vezi sa konkursom na info mail birramoretti.konkurs@gmail.com ili pozivom na broj 0800/100 155 Radno vreme korisničkog servisa je radnim danom od 09:00 do 17:00

Učestvovanje i pravila

Za učestvovanje i pravila poseti www.birramoretti.com

Subscribe
Notify of
5 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!