Birra Moretti nagradna igra 2024 Inspirisani Italijom
3 komentara - pogledaj ili pošalji pitanje
Oglasi

Trajanje:

Birra Moretti nagradna/konkurs igra počinje 13.06.2024. u 00:00:01 časova i završava se 31.07.2024. godine u 23:59:59 časova.

Nagrade:

 • 10 x Bicikl za gradsku vožnju
 • 40 x Termo ranac
 • 100 x Paket Birra Moretti čaša (4 čaše sa različitim dizajnima: Rim, Toskana, Siena, Positano)
 • 500 x Birra Moretti majica

Ukupan broj nagrada: 650

Mesto održavanja

Maxi, Shop&Go, Tempo i Mega Maxi prodajni objekti

Pravo učešća

Pravo učešća na konkursu imaju ica koja su navršila 18 godina života Državljani Republike Srbije sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Oglasi

Pravo učešća na konkursu nemaju lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom pravnom osnovu angažovana na radu kod Organizatora, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca. Lica koja su u stalnom radnom odnosu ili su po drugom osnovu angažovana kod pravnih i/ili fizičkih lica koja na bilo koji način učestvuju u organizovanju Konkursa i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Konkursa, kao ni njihovi supružnici ili vanbračni partneri, roditelji i deca.

Kako učestvovati?

 1. Kupi 3 piva robne marke Birra Moretti u pakovanjima 0,5l limenka, 0,4l povratna boca, 0,33l nepovratna boca, 0,33l limenka ili jedan multipak 4×0.5l u Maxi, Shop&Go, Tempo, Mega Maxi prodajnim objektima.
 2. Sačuvaj fiskalni račun na kojem je vidljivo da je izvršena kupovina piva Birra Moretti.
 3. Poseti web stranicu www.inspirisaniitalijom.rs
 4. Registruj se popunjavanjem sledećih podataka: Ime i prezime, JMBG, Adresa stanovanja, mesto i poštanski broj, Broj mobilnog telefona, E-mail adresa, Šifra naloga
 5. Verifikuj svoju e-mail adresu klikom na link iz e-mail poruke
 6. Nakon aktivacije profila, možeš pristupiti svojoj profil stranici
 7. Unese PFR broj računa, pošalje sliku računa i kreativnu fotografiju na kojoj se nalazi Birra Moretti pivo u pakovanjima 0,5l limenka, 0,4l povratna boca, 0,33l nepovratna boca, 0,33l limenka i multipak 4×0.5l

Fotografije

 • Fotografija treba da prikaže kako se Birra Moretti pivo uklapa u stil života učesnika (npr. ručak uz italijansku hranu).
 • Na fotografiji se ne mogu pojavljivati lica koja nisu navršila 18 godina života, niti sme da se prikazuje konzumacija alkoholnih pića niti cigareta, niti je dozvoljeno da se vide motorna vozila, kao ni životinje.

Napomene

 • Učesnik može poslati najviše 20 fotografija tokom trajanja Konkursa.
 • Nakon svake ponovne kupovine, potrebno je da Učesnik pristupi web stranici i ponovo unese PFR broj računa i fotografiju.
 • Učesnik u svakom trenutku može proveriti broj bodova koje ima na profilu, kao i na kojoj se poziciji na Nedeljnoj rang listi nalazi. Bodovi će biti prikazani tek nakon verifikacije računa.

Odlučivanje o dobitnicima nagrada

Po isteku konkursa, stručni žiri rangira fotografije i sastavlja Rang listu na osnovu kreativnosti, originalnosti i duhovitosti fotografija.

Isto fizičko lice može osvojiti samo jednu nagradu, bez obzira na to sa koliko različitih profila je poslao odgovor.

Glavna nagrada:

Oglasi
Oglasi
 • Učesnici rangirani od 1. zaključno sa 10. mestom na Rang listi osvajaju Bicikl za gradsku vožnju.

Ostale nagrade:

 • Učesnici rangirani od 11. zaključno sa 50. mestom na Rang listi osvajaju termo ranac.
 • Učesnici rangirani od 51. zaključno sa 150. mestom na Rang listi osvajaju paket Birra Moretti čaša (4 (četiri) čaše sa različitim dizajnima: Rim, Toskana, Siena i Positano).
 • Učesnici rangirani od 151. zaključno sa 650. mestom na Rang listi osvajaju Birra Moretti Majicu.

Objava dobitnika

Spisak učesnika koji su proglašeni kao dobitnici biće objavljen putem web stranice na stranici www.inspirisaniitalijom.rs/dobitnici u roku od 48 sati od završetka konkursa, kao i na drugi način za koji organizator smatra da je potrebno uključujući i sve medije (štampani, elektronski, itd).

Obaveštenje dobitnika

Dobitnici će biti kontaktirani u roku od 3 radna dana od objave rezultata putem e-maila/SMS-a.
Kontaktirani učesnici imaju rok od 2 dana da potvrde da prihvataju nagradu i da potvrde svoje lične podatke.
Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom najkasnije do 31.08.2024.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će biti poslate na kućne adrese dobitnika kurirskom službom, koja će kontaktirati dobitnike nagrada. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da kurirska služba ne može da stupi u kontakt sa dobitnikom.

Slanje nagrada je besplatno za dobitnika. Ukoliko dobitnik ne bude dostupan kurirskoj službi u dva pokušaja, smatraće se da dobitnik ne prihvata nagradu i organizator nije u obavezi da mu istu naknadno dostavi.

Prilikom preuzimanja osvojene nagrade, dobitnik dokazuje svoj identitet podnošenjem na uvid važećeg ličnog dokumenta iz kog je vidljivo ime, prezime i JMBG lica koje je prijavljeno prilikom obaveštavanja. 

Pomoć

Za dodatna pitanja u vezi sa konkursom, možete se obratiti na info mail: birramoretti.konkurs@gmail.com ili besplatnim pozivom na broj 0800/100 155 svakog radnog dana od 09:00 do 17:00 časova.

Učestvovanje i pravila

Za pravila i prijavu poseti www.inspirisaniitalijom.rs

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
3 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!