Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

BIG nagradna igra se priređuje u objektu BIG NOVI SAD tržnog centra u Novom Sadu, Sentandrejski put 11, u periodu od
7. aprila 2021. godine zaključno sa 9. maja 2021. godine

Do sada NEVIĐENA BIG nagradna igra! poklanja po jedan #FIAT500 i po 10 BIG poklon kartica u vrednosti od 30.000rsd u svakom BIG centru: #BIGFASHION, #BIGNOVISAD, #BIGPANČEVO, #BIGRAKOVICA, #BIGZRENJANIN i #BIGFASHIONOUTLETINĐIJA

Pravo da učestvuju u Nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije sa stalnim mestom prebivališta na
teritoriji Republike Srbije. U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati zaposleni Priređivača, zaposleni u upravi BIG NOVI SAD tržnog centra, članovi komisije, kao i članovi najužih porodica nabrojanih lica (roditelji, deca, braća i sestre, bračni i vanbračni partner, usvojilac, usvojenik, staratelj), kao i lica koja sa njima žive u zajedničkom domaćinstvu, bez obzira da li su u srodstvu ili ne.

Nakon šopinga u #BIGNOVISAD centru uz fiskalni račun u iznosu od minimum 3.000 dinara, na kasi preuzmi kovertu. Popuni svoje podatke, fiskalni račun stavi u kovertu i ubaci je u BIG kutiju koja se nalazi od 7. aprila do 8. maja na obeleženom mestu u okviru BIG NOVI SAD centra. Ovo važi ako imaš i bioskopske karte, kupljene u istom danu, u zbiru vrednosti najmanje 3.000RSD, iz bioskopa #CineStar koji se nalazi u BIG NOVI SAD centru.

Oglasi

• U nagradnoj igri mogu učestvovati svi punoletni građani Republike Srbije sa stalnim prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.
• Pravo na ućešće u nagradnoj igri ima svako ko ostvari kupovinu u iznosu od minimum 3.000 dinara po računu ili minimum 3.000 dinara vrednosti zbira bioskopskih karata kupljenih u istom danu u tržnom centru #BIGNOVISAD.
• Svaki učesnik Nagradne igre može neograničeni broj puta da učestvuje u istoj ukoliko je svaki put ispunio sve uslove učestvovanja.
• Pojedinačni iznosi na fiskalnim računima se ne mogu sabirati.
• Računi iz menjačnica i supermarketa ne ispunjavaju uslov za učešće u Nagradnoj igri i neće biti prihvaćeni.

Izvlačenje dobitnika biće održano dana 9. maja 2021. godine, u prostorijama Priređivača, a proces izvlačenja dobitnika će
biti emitovan javnim putem, u direktnom televizijskom prenosu, odmah po završetku emisije „Šarenica“, u 10:40 časova,
na Prvom kanalu Radio televizije Srbije.

Priređivač će kontaktirati dobitnike putem telefona ili e-maila koji su dobitnici uneli na koverte u roku od 3 dana od dana
izvlačenja dobitnika, kada će biti dogovoren način preuzimanja nagrade.

Preuzimanje nagrada će se vršiti u BIG NOVI SAD tržnom centru ili na drugom mestu, a o čemu će dobitnici biti naknadno
obavešteni. Nagrade se mogu preuzeti najkasnije u roku od 15 dana od dana izvlačenja nagrade izuzev ukoliko dobitnik i Priređivač izričito ne dogovore drugačije.

Oglasi
Oglasi

Za pravila klikni OVDE

BIG NAGRADNA IGRA [07.04 – 09.05.2021]