Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

BIG kreativni konkurs se organizuj od 3.6.2024. do 3.7.2024. do 23:59h.

Nagrade:

1 x Poklon kartica za glavnog dobitnika u iznosu od 1500 EUR, kao i 2 dodatne poklon kartice za njegove odabrane prijatelje u iznosu od po 300 EUR

  • Sve poklon kartice se moraju iskoristiti u jednom danu isključivo za kupovinu u BIG FASHION Outlet Inđija centru.
  • Dobitnicima je organizovan prevoz do BIG FASHION Outlet Inđija centra i nazad, kao i plaćen ručak u restoranu u centru.

Pravo učešća

Pravo učešća imaju sva lica koja imaju minimum 18 godina starosti i prebivalištem na teritoriji Republike Srbije.

Mesto održavanja

Konkurs se organizuje na Instagramu

Oglasi

Kako učestvovati?

Za učešće na Konkursu potrebno je:

  1. Zapratiš @big_fashion_outlet_indjija Instagram stranicu;
  2. Posetiš BIG FASHION Outlet u Inđiji i kreiraš reels ili carusel post kojim prikazuješ svoj idealni šoping dan, a zatim ga objaviš na svom Instagram profilu
  3. Na svom carousel postu ili reelsu taguješ @big_fashion_outlet_indjija stranicu kako bismo mogli da ispratimo tvoj savršeni šoping dan;

Ukoliko osvojiš nagradu, da si saglasan da tvoje šoping iskustvo sa 2 odabrana prijatelja bude zabeleženo i objavljeno na društvenim mrežama.

Prijave su otvorene do srede 3. jula, a najkreativniji post osvojiće nezaboravno šoping iskustvo za sebe i svoja 2 prijatelja, koje će biti zabeleženo i podeljeno na našim društvenim mrežama!

Odabir dobitnika

Dobitnik će biti objavljen 5.7.2024. putem Instagram Story formata na zvaničnom nalogu www.instagram.com/big_fashion_outlet_indjija.

Oglasi
Oglasi

Pobednika bira žiri na osnovu kreativnog utiska Instagram posta ili reelsa, kao i na osnovu ispunjavanja svih uslova konkursa.

Objava dobitnika

Dobitnik će biti kontaktiran putem Instagram naloga kako bi dostavio potrebne podatke za organizaciju preuzimanja poklon kartica.

Obaveštenje dobitnika

Dobitnik mora dostaviti tražene podatke (ime, prezime i broj telefona) kako bi preuzeo nagradu. Ukoliko dobitnik ne dostavi podatke u roku, nagrada će biti dodeljena sledećem dobitniku prema pravilima konkursa.

Dodela nagrada

Poklon kartice se preuzimaju lično u BIG FASHION Outlet Inđija centru i moraju se iskoristiti istog dana. Dobitnik je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju poklon kartica.

Učestvovanje i pravila

Učestvovanjem u konkursu, učesnici prihvataju sva pravila konkursa koja su dostupna na zvaničnoj Instagram stranici https://www.instagram.com/big_fashion_outlet_indjija

Za detaljna pravila konkursa kliknite OVDE


OglasiKlikni OVDE i pogledaj sve aktivne i velike nagradne igre: Lav i Chipsy za auto, Nectar, Lidl, Dorina, Cedevita, Chipsy, ...:

Oglasi
Oglasi
Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!