Klikni i pošalji komentar ili pitanje
Oglasi

Trajanje:

Hyundai nagradna igra traje od 11.02.2022. u 12:00 i do 24.2.2022 u 23:59, a sponzor igre je Hjundai Srbija doo

Nagrade:

 • 1 x Sony Playstation 5

Pravo učešća

Pravo učestvovanja imaju oni koji se registruju na internet stranici i koji imaju najmanje 18+ godina u trenutku započinjanja igre. Igre su otvorene za državljane Republike Srbije.

Kako učestvovati u Hyundai nagradnoj igri?

Za učestvovanje

 1. Poseti www.hyundai-zver.com
 2. Popuni formular
 3. Prati instrukcije – Svakog dana ćete dobijati email sa zadatkom koji morate da uradite. Pažnja. Potrebno je da se snimite prateći uputstva.

Primer zadatka: Snimi sebe ispred 10 različitih Hyundai automobila koje možeš videti na ulici (i10, i20, i30, Tucson, Santa Fe..)

Oglasi

Pravilo broj 1:

Oba zadatka moraš obaviti u potpunosti i napraviti jedan jedini video snimak sebe. Kada završiš oba zadatka, postavi svoj video na Instagram ili TikTok-u i koristi hashtag #HyundaiSrbija. Ako ne koristiš hešteg, nećeš moći da učestvujete u nagradnoj igri.

Želite li da povećate svoje šanse za pobedu?

 • Prikupite što više pregleda/lajkova/deljenja.
 • Budite kreativni i istaknite se

Pravilo broj 2: Nema drugih pravila. Za sada!

Oglasi
Oglasi

Napomene:

 • Igre se moraju prijaviti podnošenjem prijave koristeći online formular koji se nalazi na sajtu igre
 • Možete da učestvujete samo jednom i morate da popunite tražene podatke.
 • Ne možete učestvovati više puta nego što je navedeno korišćenjem više e-mail adresa, identiteta ili uređaja u pokušaju da zaobiđete pravila.
 • Ako koristite nedozvoljene metode ili na drugi način pokušate da zaobiđete pravila, vaša prijava može biti uklonjena iz kvalifikacije prema sopstvenom nahođenju kompanije.
 • Prijava mora da ispuni sve uslove igre, kako je navedeno, da biste se kvalifikovali za osvajanje nagrade. Prijave koje nisu potpune ili nisu u skladu sa pravilima ili specifikacijama mogu biti diskvalifikovane po sopstvenom nahođenju Kompanije.

Odabir i obaveštenje dobitnika

Pobednik igre će biti izabran:

a) prema ukupnom broju lajkova, deljenja, komentara, pregleda generisanih pod video snimkom koji učesnik postavi na svoj Instagram i/ili TikTok nalog
ili
b) prema odluci kompanije i odbora sponzora.

Pobednik će biti objavljen 24.02.2022 u 12 časova

Pobednik će biti obavešten putem e-pošte na e-mail adresu sa kojom je učestvovao u igrama u roku od 5 radnih dana nakon izbora pobednika.

Oragnizator ne snosi nikakvu odgovornost za nemogućnost pobednika da primi obaveštenja zbog neželjene pošte, neželjene e-pošte ili drugih bezbednosnih podešavanja ili zbog toga što je pobednik dao netačne ili na drugi način nefunkcionalne kontakt informacije.

Ako se izabrani pobednik ne može kontaktirati, ne ispunjava uslove, ne preuzme nagradu u roku od 15 radnih dana od trenutka slanja obaveštenja o dodeli ili ne vrati na vreme popunjenu i izvršenu izjavu ili objavu po potrebi, nagrada može biti oduzeta i alternativni pobednik izabran. Prijem nagrade ponuđene u ovoj igri od strane dobitnika uslovljen je usaglašenošću sa svim saveznim i državnim zakonima i propisima.

Dodela nagrada

Nagrada je neprenosiva.

Nije dozvoljena nikakva zamena nagrade ili prenos/dodeljivanje nagrade drugima ili zahtev za gotovinski ekvivalent od strane pobednika.

Pravila

Hyundai nagradna igra traje do 24.03.2022, a za učestvovanje poseti www.hyundai-zver.com

Subscribe
Notify of
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!