1 komentar - pogledaj ili pošalji pitaj
Oglasi

Trajanje:

Frikom nagradna igra na Instagramu traje od 26.07.2022 do 02.08.2022

Nagrade:

  • 1 x poklon vaučer u vrednosti od 1.000 EUR , koji pobednik nagradne igre može iskoristiti najkasnije do 31.12.2022. godine za pokriće troškova putovanja po svom izboru iz ponude i u organizaciji turističke agencije Kontiki Travel Services d.o.o. iz Beograd (Vrednost poklon vaučera se preračunava u dinarskoj protivvrednosti)

Napomena:

Poklon vaučer nije moguće zameniti za gotov novac, drugu robu ili uslugu, niti je moguće koristiti ga za pokriće troškova putovanja, koje nije u ponudi i organizaciji turističe agencije Kontiki.

Pravo učešća

Pravo učestvovanja u konkursu imaju sva lica, korisnici društvene mreže Instagram.

Kako učestvovati?

Putem komentara na slici koja se nalazi OVDE opišite i javno podele svoju originalnu viziju leta sa Kaprijem

Oglasi

Odabir pobedenika

Stručna lica, zaposlena kod organizatora u sastavu od 3 zaposlena, će nakon 02.08.2022. izabrati 5 najinspirativnijih i najkreativnijih komentara, na osnovu kojih će napraviti kratke animirane priče i putem „story“ objave (5 priča – 5 story objava) će ih, dana 07.08.2022. godine objaviti na svom zvaničnom Instagram profilu.

Prilikom objave kratkih animiranih priča putem „story“ objave, organizator će tagovati, odnosno, potpisati autore 5 najzanimjivijih priča i pozvati korisnike društvene mreže Instagram da lajkuju najzanimljiviju priču i na taj način izglasaju pobednika konkursa.
Lajkovanje/glasanje će trajati tokom perioda predviđenog za trajanje „story“ objave prema pravilima društvene mreže Instagram odnosno 24 časa.

Pobednik Konkursa je korisnik društvene mreže Instagram čija je priča izabrana kao najinspirativnija i najkreativnija od strane stručnih lica kod organizatora, a potom je ta priča dobila najviše lajkova/glasova.

Objava pobedenika

09.08.2022. godine putem „story“ objave na zvaničnom Instagram profilu Frikoma biće objavljen izabrani dobitnik nagrade – poklon vaučer u vrednosti od 1000 EUR.

Oglasi
Oglasi

Dodela nagrada

Nakon objave dobitnika nagrade, zvanični Instagram profil Frikomaće, putem direktne poruke,stupiti u kontakt sa licem, koje je dobitnik radi dogovora oko preuzimanja nagrade, odnosno ostavljanja kontakt podataka.

Frikom, kao organizator, sprovodi uručivanje nagrade dobitniku na osnovu dostavljenih kontakt podataka, u saradnji sa turističkom agencijom Kontiki Travel Services d.o.o.

Učestvovanje

Za učestvovanje kliknite OVDE

Subscribe
Notify of
1 Komentar
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare na dnu ove stranice!